Robotime konstruktor Teleskoop

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 14 a.
Tüüp: Puidust klotsid ja konstruktorid
Kauba ID: 8215771

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Robotime konstruktor Teleskoop

Selle ainulaadse teadusliku 3D-konstruktoriga muutub teaduse imede tundmaõppimine lihtsaks ja lõbusaks. Selle konstruktor-pusle kokkupanek on suurepärane ja unustamatu kogemus kõigile teadlastele!

See on klassikalises stiilis teleskoobi mudel. Dekoratiivne nahk, retro nimesilt, reguleeritav statiiv, teleskoopobjektiiv. Nähtavus 150 meetrit.

Komplekt koosneb 314 osast. Soovitatav vanus alates 14 eluaastast.

Unikaalne, stiilne ja praktiline kingitus igale isetegemise entusiastile. Sellest teleskoobist saab luksuslik sisustusdetail, mis kaunistab teie tuba või kontorit!

SPETSIFIKATSIOONID:

     Pakendi mõõdud: 310 * 230 * 35mm
     Kokkupandud konstruktori mõõdud: 330 * 240 * 325mm
     Osade arv: 314 tk
     Objektiiv: 20 mm okulaar; 30 mm objektiiv
     Kaal: 570g 

Robotime

"Robotime" on puitklotside ja konstruktorite bränd, mille arendajate meeskond on alati entusiastlik edusammudest ja kliendibaas, kellele meeldib iga päev midagi uut ehitada ja avastada. Enam kui 15-aastase kogemusega ettevõttel on kaks kollektsiooni - Rolife ja Rokr, mis arendajate sõnul rõõmustavad kannatlikke ja fantaasiarikkaid kliente tundideks.
Rokri sari – loodud avastamiseks! See keskendub mehaaniliste jõuülekannete mudelitele, väljendades loovust täpse struktuuri kasutamisel, tõlgendades keerukat modelleerimist ning uurides masinate võimsust ja ilu.
Rolife on üliarmas, õrn idast pärit sari, milles sulandub armastuse ja iseseisvuse vaim. Suurt tähelepanu pööratakse ka kõige väiksematele detailidele, et konstruktorid näeksid välja võimalikult realistlikud. See seeria pakub rohkem värvi ja kujutlusvabadust.
Robotime tooteid leidub kõikjal maailmas – eksporditakse Põhja- ja Lõuna-Ameerikasse, Aasiasse, Aafrikasse, Euroopasse – need konstruktorid on tuntud üle kogu maailma ja neil on lai fännibaas. Toodetes on kasutatud ohutuid, mittetoksilisi ja keskkonnasõbralikke materjale, et saaksite muretult oma pere ja sõprade seltsis aega veeta. 

Robotime konstruktor Teleskoop Robotime

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Robotime konstruktor Teleskoop

Kauba ID: 8215771
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,31 x 0,23 x 0,035 m, 0,57 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nenurodyta
Tootjamaa: Hiina
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Robotime
Soovitatav vanus alates: 14 a.
Tüüp: Puidust klotsid ja konstruktorid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Robotime tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Robotime konstruktor Teleskoop
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki