Lauamäng Kadabra One Key, LT, LV, EE

Täpsustused:
Tüüp: Strateegilised lauamängud
Kauba ID: 7535155

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Lauamäng Kadabra One Key, LT, LV, EE

Leia kadunud võti! Eemaldage kaardid ükshaaval, kuni alles on jäänud ainult see, mida vajate. Vihjed mängijalt, kes teab, milline kaart on võti, aitavad teil vigu mitte teha! Probleem on ühes – ta ei saa vastust öelda, näidata ega muul moel avaldada. Ainus võimalus on läbi vihjete illustratsioonidel, millel on ühendus vajaliku kaardiga. Mida - mängijad peavad selle välja selgitama!
11 ainulaadset, üksikasjalikult illustreeritud kaarti laual (juhuslikult igas mängus). Üks neist on võti, mis tuleb mängu lõpuni hoiustada. Juht teab, mis kaardiga on tegemist, aga ta ei oska teisiti (ei häälega, ega näpuga näitamisega, mitte midagi) teistele öelda, kui piltidega vihjeid andes. Juht hindab kolme saadaolevat kaarti ja otsustab, kui palju need võtmega sarnanevad (annab rohelise, kollase või punase vihje). Seejärel otsustavad mängijad, millised stardikaardid eemaldada (iga vooruga järjest rohkem). Kui eemaldate võtme, kaotate. Kui võti jääb lõpuni, võidate. Kõik see toimub sel ajal, kui mobiiliäpp mängib järjest kiirema tempoga 3-minutilist viisi, mille lõpus peab olema lahendus. Kui mängijad eksivad, kaotavad nad.
Mäng koosneb 84 eksklusiivsest kaardist. Iga kord valitakse mängu jaoks juhuslikult erinevad, nii et seda saab mängida mitu korda. Kõikidel kaartidel on mõningaid ühiseid jooni ja erinevusi, nii et vihjed on iga kord erinevad. Rakendus tagab, et mäng ei jääks maha ja jookseks sujuvalt. Mängu muusika loob pingelise ja meeleoluka õhkkonna ning mäng tekitab soovi seda ikka ja jälle mängida. Lihtsad ja arusaadavad reeglid võimaldavad kõigil mängijatel seda nautida ning pakutud mõistatus pakub piisavalt väljakutseid ka kõige kavalamatele.

Strateegia lauamängud

Lauamängud hõlmavad väga erinevaid žanre, kuid üks populaarsemaid ja püsivamaid on strateegiamängud. Need mängud võimaldavad mängijatel juhtida tsivilisatsiooni, armeed või isegi meeskonda ning panevad nad mõtlema ettepoole ja vastaseid üle kavaldama. Strateegiamängud on sageli sõjalise iseloomuga, kuid see ei ole alati nii ja see žanr on aja jooksul oluliselt mitmekesistunud. Paljud neist mängudest on saanud nii fännidelt kui ka kriitikutelt tunnustust ja kiitust ning mõned mängud on konkurentidest selgelt paremad kui parimad strateegilised lauamängud. Strateegia lauamängudes mängivad iseseisvad otsustamisoskused sageli olulist rolli tulemuse määramisel. Peaaegu kõik strateegiamängud nõuavad sisemist "otsustusvõimet" või strateegilist mõtlemist ja tavaliselt kõrgetasemelist olukorrateadlikkust.

Üldine tooteinfo: Lauamäng Kadabra One Key, LT, LV, EE

Kauba ID: 7535155
Kategooria: Lauamängud ja mõistatused perele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,3 x 0,3 m, 1 kg
Patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nėra
Mängu keel: Eesti keel, Läti keel, Leedu keel
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Kadabra
Tüüp: Strateegilised lauamängud
Vaade: Kadabra, strateegilised lauamängud lauamängud ja mõistatused perele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Kadabra tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lauamäng Kadabra One Key, LT, LV, EE
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki