Ravensburgeri mõistatus lilleline vikerkaar 300plf 17129

Täpsustused:
Juppide arv: 300
Soovitatav vanus alates: 4 a.
Kauba ID: 8501146

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Ravensburgeri mõistatus lilleline vikerkaar 300plf 17129

Veetke natuke aega aias, jäädes samal ajal mõnusaks ja hubaseks siseruumides, kus see ilus botaaniline illustratsioon mõistaks! Meie “lilleline vikerkaare” sisaldab väärikat sinist Delphiniumit, õrna roosa kosmose, violetset mitmekihilist ranunculus ja rõõmsameelne kollane cinquefoil. Nende erksad värvid toovad kindlasti naeratuse! Annab ideaalse kingituse nii aednikele kui ka lillesõbradele. Kui tükid on 30% suuremad, on detaile hõlpsasti näha, nii et saate pusle lõpule viia vaid õhtul või kahel! See 300-osaline suureformaadiline pusle ühendab hõlpsasti käepärased, puhtad tükid ja Ravensburgeri täiuslik põimumine sobivaks kõige meeldivamaks mõistatuslikuks kogemuseks! Meie mõistatused on meisterdatud eksklusiivse, eriti paksu papiga, koos meie parema linast struktureeritud paberiga, nii et trükitud pilt on erksav, karge ja pimestata. Looge meeldejäävad hetked Ravensburger Premium mõistatustega! Kunstniku kohta: Isa fotostuudios üles kasvanud innukas fotograaf Cora Niele ühendab oma fotograafi silma- ja digitaalsed oskused, et luua uimastavaid pilte. Alustades botaanilise ja aiafotograafiaga, arenes tema töö pidevalt digitaalse kujuga kunstiks, millel on abstraktsem kujundus. Naturaalsetest orgaanilistest kujudest inspireerituna Cora sõnul võtab ta loomuliku reaalsuse värvi, tekstuuri ja valgusega, luues meeldejäävad pildid, mis kaugusel meid igapäevasest lihvimisest. Lõbus 9 -aastastele ja vanematele! Valmis mõistatus on valmimisel umbes 27 x 20 tolli (70 x 50 cm).
Ohutushoiatus
Pole ette nähtud lastele 3 aastat ja nooremad.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Ravensburgeri mõistatus lilleline vikerkaar 300plf 17129

Kauba ID: 8501146
Kategooria: Pusled lastele ja täiskasvanutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,31 x 0,25 x 0,07 m, 0,8 kg
Tootjamaa: Saksamaa
Juppide arv: 300
Kaubamärk: Ravensburger
Soovitatav vanus alates: 4 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ravensburger tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ravensburgeri mõistatus lilleline vikerkaar 300plf 17129
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki