Ravensburgeri pusle Õhtusöök ühele 300 osa 16936

Täpsustused:
Juppide arv: 300
Soovitatav vanus alates: 9 a.
Kauba ID: 8445866

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Ravensburgeri pusle Õhtusöök ühele 300 osa 16936

See on maitsev pitsa ühele, paksu, krõmpsuva koorega ja muidugi kahekordse anšoovisega! Talbert Tabby on kodus otse 'n Gatto Pizzeria's (see on ju itaallane “kassi” jaoks). Ta on isegi terve ja tal on külgsalat! Suurbritannia kunstniku Geoff Tristrami halvustamatu kujutlusvõime põhjal teeb see illustratsioon läbimõeldud kingituse igale kass-väljavalitule. Kui tükid on 30% suuremad, on detaile hõlpsasti näha, nii et saate pusle lõpule viia vaid õhtul või kahel! See 300-osaline suureformaadiline pusle ühendab hõlpsasti käepärased, puhtad tükid ja Ravensburgeri täiuslik põimumine sobivaks kõige meeldivamaks mõistatuslikuks kogemuseks! Meie mõistatused on meisterdatud eksklusiivse, eriti paksu papiga, koos meie parema linast struktureeritud paberiga, nii et trükitud pilt on erksav, karge ja pimestata. Looge meeldejäävad hetked Ravensburger Premium mõistatustega! Kunstniku kohta: Suurbritannias Inglismaal asuva West Midlandsi elanik Geoff Tristram on olnud väga edukas professionaalne kunstnik ja illustraator juba üle 40 aasta ning on ka erakordne karikaturist. Kui ta ei ole joonestamislauas ega arvutikassa kirjutavaid koomilisi romaane, veedab Geoff suure osa ajast humoorikaid kõnelusi oma meeletu karjäärist igasugustele ühiskondadele või külastades kooli ja kolledžeid, lootes õpilasi inspireerida. Ta on keerukate kokkuvõttete meister! Lõbus 9 aastastele ja vanematele! Valmis mõistatus on täielikuna umbes 27 x 20 tolli (70 x 50 cm).
Ohutushoiatus:
Pole ette nähtud lastele 3 aastat ja nooremad.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Ravensburgeri pusle Õhtusöök ühele 300 osa 16936

Kauba ID: 8445866
Kategooria: Pusled lastele ja täiskasvanutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,31 x 0,25 x 0,07 m, 0,8 kg
Juppide arv: 300
Kaubamärk: Ravensburger
Soovitatav vanus alates: 9 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ravensburger tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ravensburgeri pusle Õhtusöök ühele 300 osa 16936
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki