Dinosauruste jahitööriist Dickie Toys Playlife, 25 cm

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Autod
Kauba ID: 7351515

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Dinosauruste jahitööriist Dickie Toys Playlife, 25 cm

Dickie autol on roheline kere koos oranžide elementidega ja see näeb välja nagu Ford Raptor. Sellel on 4 liigutatavat kummiratast, millel on selgelt märgistatud turvis, mis võimaldab autol liikuda erinevatel pindadel. Sõidukis on kaks istet: juht ja kaasreisija, avanevad uksed, samuti suur pagasiruum koos puuriga. Dinosauruste figuure saab transportida haagises. Sõidukil on ka mehaaniline võrk dinosauruste püüdmiseks ohutust kaugusest. Kui dinosaurus on kinni püütud, saab selle trossvintsi abil puuri tõsta ja ohutult teise kohta transportida. Auto on varustatud realistlike valgus- ja heliefektidega, mida saab aktiveerida katusel olevast nupust. Sõiduki pikkus: umbes 25 cm  Jahimehe figuur on umbes 10 cm pikk ja liigutatavate jäsemetega, seega saab selle autosse panna. 
Komplekti kuulub:
  • 3 dinosauruse kujukest,
  • jahimehe kuju,
  • auto Ford Raptor. 

  • Komplekt töötab patareidega: 3 x 1,3x1 5V (komplektis). 
  •  Vanus: 3a+.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Aku paneel peab olema kaitstud kattega. Patareid võib vahetada ainult täiskasvanu. Sisestage patarei vastavalt määratud polaarsusele (+/-). Mittelaetavaid patareisid ei tohi laadida. Laetavaid patareisid (kui need on eemaldatud) tohib laadida ainult täiskasvanute järelevalve all. Enne laadimist tuleb mänguasjast eemaldada uuesti laetavad patareid. Ärge kasutage korraga erinevat tüüpi patareisid ega uusi patareisid koos kasutatud patareidega. Soovitatav on kasutada ainult sama tüüpi või samaväärseid patareisid. Kasutatud patareid tuleb mänguasjast eemaldada. Toiteklemmid ei tohi põhjustada lühist. Ärge visake kasutatud patareisid tavalisse prügikasti, vaid selleks ettenätud kohta. Järgige protseduuri.

Üldine tooteinfo: Dinosauruste jahitööriist Dickie Toys Playlife, 25 cm

Kauba ID: 7351515
Kategooria: Mänguasjad poistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,42 x 0,13 x 0,17 m, 0,415 kg
Pakend: Kast
Vajaminevad patareid: Jah
Vajaminevad patareid: LR44
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Simba Dickie Toys
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Autod
Vaade: Simba Dickie Toys, autod mänguasjad poistele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Simba Dickie Toys tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Dinosauruste jahitööriist Dickie Toys Playlife, 25 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki