Kaugjuhitav teraviljakombain

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Puldiautod
Kauba ID: 9412626

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kaugjuhitav teraviljakombain

Roheline kaugjuhitav kombain suitseb osad 1:24 Roheline kombain on muljetavaldav ja interaktiivne mänguasi väikestele talunikele. Tänu valgus- ja heliefektidele saavad lapsed tõeliste kombainioperaatorite rolli, kes liiguvad kujuteldavatele viljapõldudele. Kombainil on liikuvad osad ja kummikummid tagavad parema haardumise erinevatel pindadel. Komplektis on kõik vajalik melu alustamiseks: kombain, 14500/500mAh 3,7V aku, pult 2x 1,5V AAA patareidega (ei ole komplektis), veepudel ja USB kaabel aku laadimiseks. Kaugjuhtimisfunktsioon võimaldab juhtida kombaini kaugjuhtimispuldi abil, mis suurendab veelgi realistlikkust ja lõbusust. Lisaks eritab kombain heitgaase imiteerivat veeauru, mis annab sellele autentse iseloomu. Komplekti kuulub veepudel veepaagi täitmiseks. Kombain on mõõtkavaga 1:24, mis teeb selle piisavalt suureks, et tagada mugav mängimine. Selle realistlik välimus ja võimalus liikuda edasi, tagasi, paremale ja vasakule võimaldavad lastel kogeda põllumajanduslikku tegelikkust. Julgustage oma last huvitavalt ja aktiivselt mängima ning arendage kirge põllumajanduse vastu. Kombain on ka suurepärane kingiidee, mis pakub tundideks rõõmu ja fantaasiat. Komplekti komponendid: - kombain - aku - pult - veepudel - USB kaabel Kombain mõõdud: 26 cm x 13 cm x 21 cm Pakendi mõõdud: 28 cm x 14 cm x 23 cm Toode on CE sertifikaadiga ja vastab EN71 standardile. Toode sobib üle 3-aastastele lastele.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Aku paneel peab olema kaitstud kattega. Patareid võib vahetada ainult täiskasvanu. Sisestage patarei vastavalt määratud polaarsusele (+/-). Mittelaetavaid patareisid ei tohi laadida. Laetavaid patareisid (kui need on eemaldatud) tohib laadida ainult täiskasvanute järelevalve all. Enne laadimist tuleb mänguasjast eemaldada uuesti laetavad patareid. Ärge kasutage korraga erinevat tüüpi patareisid ega uusi patareisid koos kasutatud patareidega. Soovitatav on kasutada ainult sama tüüpi või samaväärseid patareisid. Kasutatud patareid tuleb mänguasjast eemaldada. Toiteklemmid ei tohi põhjustada lühist. Ärge visake kasutatud patareisid tavalisse prügikasti, vaid selleks ettenätud kohta. Järgige protseduuri.

Üldine tooteinfo: Kaugjuhitav teraviljakombain

Kauba ID: 9412626
Kategooria: Mänguasjad poistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,2 x 0,2 m, 5 kg
Pakend: Kast
Vajaminevad patareid: Jah
Vajaminevad patareid: 3.7 V, AAA
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Lean Toys
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Puldiautod
Vaade: Lean Toys, puldiautod mänguasjad poistele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lean Toys tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kaugjuhitav teraviljakombain
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki