Parkimismaja erinevate sõidukitega Super Chase Center

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 5 a.
Tüüp: Rajad, garaažid
Kauba ID: 8573586
11800
Lisa korvi
741 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Postkontor

16. maist

199

Kuller

16. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

16. maist

199

Kuller

16. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Parkimismaja erinevate sõidukitega Super Chase Center

Komplekti tootis üha kasvava populaarsusega Majorette'i kaubamärk.

See mänguasi on imeline komplekt, mis koosneb värvilisest. 5-tasandilisest garaažist koos rööbastee ja 4 resorakendega autoga ning rongiga. Garaažis on palju lõbusaid funktsioone, mis soodustavad fantaasiarikast mängu, sealhulgas politseijaoskond koos vangikambri ja luugiga, samuti politseidroon, mis jälgib ümbrust metsiku tagaajamise ajal. Komplektis on ka topeltrada, pöörlevad reklaamplakatid ning arvukad valgus- ja heliefektid. Erinevad kleebised on paigutatud kogu värvilisele parkimisplatsile, et pisemate silmad kinni püüda.

Komplekti kuuluvad:

  • osad garaaži isekomplekteerimiseks,
  • 4 juhuslikku, värvilist autot,
  • 1 väike vedur

Super Chase Center sisaldab 4 valatud autot pöörlevate ratastega: Audi R8 Coupé Police, Audi R8 Coupé, Ford Mustang GT Police ja Ford Mustang GT. Komplekti kuulub ka akutoitega rong koos haagisega, mida politsei saab kasutada tähtsate ülesannete täitmiseks. Lifti abil saavad autod jõuda parkla kõrgematele tasanditele ja seejärel sõita alla ühte teega ühendatud spiraalsesse liugurisse. Iga korruse kõrgusega muutuvad slaidid värvi. Alustades kõrgeimast tasandist, on sinist, punast ja rohelist värvi.

Super Chase Centeris on kõik, mida väikesed lapsed vajavad põnevate autoseikluste jaoks. Oma värvilise pakendiga sobib see ideaalselt kingituseks.

  • mänguasi on mõeldud lastele alates 5. eluaastast.
  • komplekti kuuluvad 5-tasandiline garaaž koos rööbasteega, 4 autot, rong
  • garaaži mõõtmed: 112 x 84 x 70 cm
  • pakendi mõõtmed: 71 x 53 x 23 cm
  • vajab patareisid: (ei kuulu komplekti): 8 x AAA (R03) 1,5V (ei kuulu komplekti).
  • mänguasi on valmistatud kvaliteetsest plastikust
  • tootja kood: 212059984

Aku paneel peab olema kaitstud kattega. Patareid võib vahetada ainult täiskasvanu. Sisestage patarei vastavalt määratud polaarsusele (+/-). Mittelaetavaid patareisid ei tohi laadida. Laetavaid patareisid (kui need on eemaldatud) tohib laadida ainult täiskasvanute järelevalve all. Enne laadimist tuleb mänguasjast eemaldada uuesti laetavad patareid. Ärge kasutage korraga erinevat tüüpi patareisid ega uusi patareisid koos kasutatud patareidega. Soovitatav on kasutada ainult sama tüüpi või samaväärseid patareisid. Kasutatud patareid tuleb mänguasjast eemaldada. Toiteklemmid ei tohi põhjustada lühist. Ärge visake kasutatud patareisid tavalisse prügikasti, vaid selleks ettenätud kohta. Järgige protseduuri.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Rajad, garaažid

Kas teie lapsel on juba tekkinud huvi autojuhtimise vastu? Kas ta on väga uudishimulik, kuidas autot juhtida ? Sel juhul valige mänguasjad, mida leiate kategooriast rajad ja garaažid. Need on tõeliste mitmekorruseliste radade vähendatud versioonid, mis sobivad ideaalselt autodega sõitmiseks! Sellised rajad on mitmekesistatud erinevate peatustega, kus autol on veelgi lõbusam peatuda ja lasta fantaasial lugusid luua.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Parkimismaja erinevate sõidukitega Super Chase Center

Kauba ID: 8573586
Kategooria: Mänguasjad poistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,71 x 0,23 x 0,53 m, 7,5 kg
Vajaminevad patareid: Jah
Vajaminevad patareid: AAA
Tootjamaa: Hiina
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Majorette
Soovitatav vanus alates: 5 a.
Tüüp: Rajad, garaažid
Vaade: Majorette, rajad, garaažid mänguasjad poistele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Majorette tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Parkimismaja erinevate sõidukitega Super Chase Center
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki