Figuur Ükssarvik Schleich

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Kujud, kangelased
Kauba ID: 6702277

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Figuur Ükssarvik Schleich

Schleichi ükssarviku figuur on kohustuslik täiendus iga lapse mänguasjakollektsiooni. See armsa olendi, mille on loonud tuntud mänguasjabränd Schleich, sobib ideaalselt kujutlusvõimelistele väikelastele alates 3. eluaastast. See ei vaja patareisid, seega võimaldab see katkematut mängu, stimuleerib nende loovust ja äratab muinasjutud nende käes ellu.

  • Fantastilise olendi ikoon: ükssarviku figuur on igavene maagia sümbol, mis sobib ideaalselt kujutlusvõime ergutamiseks ja lugude jutustamiseks.
  • Nagu kõik Schleichi tooted, on ka see ükssarvik hoolikalt detailne, mis muudab selle vastupidavaks ja väärtuslikuks täienduseks igale kollektsioonile.
  • Sobib väikestele lastele: soovitatav lastele alates 3. eluaastast, see on ideaalne mänguasi varajase motoorika ja loovuse arendamiseks, ilma väikeste osade ja patareideta.
  • Usaldusväärne kaubamärk: Schleich on tuntud oma kõrgekvaliteediliste figuuride poolest, nii et see ükssarvik peab mängimise proovile ja jääb lemmikuks.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Figuur Ükssarvik Schleich

Kauba ID: 6702277
Kategooria: Mänguasjad tüdrukutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,05 x 0,04 x 0,04 m, 1 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Schleich
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Kujud, kangelased
Vaade: Schleich, kujud, kangelased
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Schleich tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Figuur Ükssarvik Schleich
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki