Pesu- ja triikimiskomplekt Perenaine Smiki, 6455783

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Puhastusvahendid
Kauba ID: 76037
2639

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 5. maist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 6. maist

199

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 7. maist

199

Kuller

Teisipäeval, 7. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Pesu- ja triikimiskomplekt Perenaine Smiki, 6455783

Lõppude lõpuks on kõigi pereliikmete haldamine veelgi lõbusam! Täitke pesumasin, lisage vedelik ja lülitage see sisse. Vahepeal triikige riiete pesemise ajal juba puhas pesu komplektis oleva triikrauaga spetsiaalsel kokkupandaval triikimislaual. Pärast triikimist riputage riided riidepuudele.

Pesu- ja triikimiskomplekt on suurepärane mänguasi, mis täiendab igat ruumi täiusliku koduimitatsiooniga ja võimaldab kogu perel lõbutseda! Rikkalik Smiki komplekt julgustab noori aitama korraldada ja osaleda üldistes majapidamistöödes. Las laps saab iseseisvaks! Mänguasja paljud funktsioonid võimaldavad Teie lapsel perenaise või peremehe rolli kaasa teha. Komplektis on 3 peamist mänguasja - pesumasin, triikraud ja triikimislaud ning 2 riidepuud!

Korrastamine - noorte koduperenaiste pesemis- ja triikimiskomplekt. Värvilised kodumasinaid jäljendavad mänguasjad mitmekesistavad nende laste mänge, kellele meeldib hakkama saada. Mänguasjade käsitsemise komplekt julgustab noori abistajaid ühiselt majapidamistöödesse panustama. Komplekti kuuluvad: pesumasin, triikraud, triikimislaud ja 2 riidepuud.

Mänguasjade komplekt julgustab Teid rollidesse sisse elama ja ainulaadseid lugusid looma. Need on suurepärased Smiki mänguasjad, mis laiendavad Teie lapse fantaasiat!

Omadused:

  • Komplekti kuulub pesumasin, triikraud, 2 riidepuud ja triikimislaud.
    Smiki komplekt mitte ainult ei täienda mänguasjakollektsiooni, vaid julgustab Teid ka kodutöödesse ja majandamisse panustama.

Milliseid funktsioone iga mänguasi täidab?

  • Pesumasin:

Isegi 5 nupu, helide ja graafikaga, mis illustreerivad pesuprogrammi. Reaalsuse tagavad trumli pöörlemise helid ja eemaldatav vedeliku sahtel.

  • Triikimisraud

Saate triikida riideid pöörleva käepideme ja sellele iseloomuliku heliga. Triikraualt leiate nupu, mis simuleerib seadme sisselülitamist.

  • Kokkupandav triikimislaud:

Komplektis oleva triikraua abil saate riideid triikida spetsiaalsel triikimislaual. Seda mänguasja iseloomustab kompaktsus, kuna see on kokkupandav.

Smiki mänguasja mõõtmed:

  • Pesumasin 7 x 20 x 16 cm;
  • Triikimisraud: 15 x 7 x 9 cm;
  • Triikimislaud: 15 x 37 cm;

Muud mänguasja omadused:

  • Vajalike patareide koguarv: 4 x AA, ei kuulu komplekti;
  • Kõik elemendid vastavad ohutusnõuetele - Euroopa ohutusstandard EN 71;
  • Soovitatav vanus alates 3 aastast.

Lai valik beebide ja väikelaste mänguasju, kunstitarbeid, beebitooteid (lapsevankreid, beebivoodeid, kiikesid) ja aksessuaare (lutid, tassid, rätikud), mis on mõeldud lastele vanuses 0 kuni 9 aastat (fookus 0–6 a)

Smiki tooted pakuvad peredele hõlpsasti kasutatavaid igapäevaseid lahendusi. Koostöös parimate ülemaailmsete tootjatega kasutame oma teadmisi ja asjatundlikkust suure väärtusega toodete loomiseks, mida saate usaldada. Me muudame teie jaoks lihtsaks kvaliteetsete toodete valiku alates mänguasjadest ja meisterdamisvahenditest kuni võrevooditeni.

Smiki on usaldusväärne kaubamärk, mis sobib teie kiire pereeluga ja mis pakub rõõmu, mugavust, õppimist või isegi paremat und. Meie tootevalik hõlmab kõike, mida vanematel vaja võib minna. Alates võrevoodist, kus teie väikelaps ärkab, kuni lapsevankrini, millega saate jalutamas käia; vannist, milles nad puhtaks saavad, kuni mänguasjadeni, millele nad nime annavad; Smiki on koos teiega igal sammul.

Pesu- ja triikimiskomplekt Perenaine Smiki, 6455783

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Aku paneel peab olema kaitstud kattega. Patareid võib vahetada ainult täiskasvanu. Sisestage patarei vastavalt määratud polaarsusele (+/-). Mittelaetavaid patareisid ei tohi laadida. Laetavaid patareisid (kui need on eemaldatud) tohib laadida ainult täiskasvanute järelevalve all. Enne laadimist tuleb mänguasjast eemaldada uuesti laetavad patareid. Ärge kasutage korraga erinevat tüüpi patareisid ega uusi patareisid koos kasutatud patareidega. Soovitatav on kasutada ainult sama tüüpi või samaväärseid patareisid. Kasutatud patareid tuleb mänguasjast eemaldada. Toiteklemmid ei tohi põhjustada lühist. Ärge visake kasutatud patareisid tavalisse prügikasti, vaid selleks ettenätud kohta. Järgige protseduuri.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Pesu- ja triikimiskomplekt Perenaine Smiki, 6455783

Kauba ID: 76037
Kategooria: Mänguasjad tüdrukutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,37 x 0,113 x 0,72 m, 2,2 kg
Pakend: Kast
Vajaminevad patareid: Jah
Vajaminevad patareid: AA
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Smiki
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Puhastusvahendid
Vaade: Smiki, puhastusvahendid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Smiki tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (6)

Pesu- ja triikimiskomplekt Perenaine Smiki, 6455783
4.8

(6 ostja hinnangud)

5 tähte
(5)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

80%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Natalija G.
19.03.2024

Minu 2,5-aastasele tütretütrele see meeldis

Kristina L.
27.12.2022

Laps on rahul!!!

Tatjana B.
05.07.2022

Toote kvaliteet pole halb.

SANDRA T.
28.06.2022

Väga meeldis ♥ ️ tõesti seda väärt

Jolanta K.
22.05.2022

Väga väike, ei midagi muljetavaldavat. Pesumasina uks on täielikult välja tõmmatud. Trummi ei pandud midagi, kohta pole, lastele pole huvitav. Mul on maximast suurem kümme eurot ja lapsed panevad kõik trummi, nii on neil huvitavam.

Olga S.
26.02.2022

Lapsele meeldis mänguasi väga.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki