India stiilis telk pallidega lastele Kids Teepee Tent

Täpsustused:
Tüüp: Telgid
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Kauba ID: 7872250

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: India stiilis telk pallidega lastele Kids Teepee Tent

India öömaja telk on suurepärane koht mängimiseks nii kodus kui ka aias lageda taeva all. Kõik lapsed unistavad, et neil oleks oma koht, kuhu nad saaksid kutsuda oma lähimad sõbrad mängima ja lõbutsema. Telk on ka suurepärane koht, kus koos vanematega lõõgastuda, lugusid lugeda või saladusi jagada. Tipitelk on suurepärane koht varjumiseks, kui teie lapse lõbutseb.

Komplekti kuulub:

  • raamiga telk,
  • 60 palli.

Telki on väga lihtne kokku panna ja see ei võta palju ruumi. Telgi esiosa on suletav või seotav, et hõlbustada sisenemist ja väljumist. Iseloomulikud stiilikaunistused on seatud heledale taustale, muutes telgi väga salapäraseks ja ahvatlevaks. Mis sees on? 60 palli, et muuta pidu lõbusamaks!

Sellel telgil on palju eeliseid! Tugev ja vastupidav konstruktsioon on vaid üks neist. Telgi karkass koosneb neljast sirgest vardast, mistõttu telgi transportimine kivile või muu pinnasele ei tekita probleeme. Telgi kaasaegne ja stiilne disain koos paljude värviliste pallidega tagavad, et keegi ei jää lõbust ilma.

Pallid on meeldivates värvides, kvaliteetsed ja valmistatud lapsele ohutust polüetüleenist. Pallid on õhuga täis pumbatud, mistõttu on need väga kerged ja pehmed ning kui mängu käigus deformeeruvad, taastavad nad kiiresti oma kuju.

CE-sertifikaadiga wigwam sobib kõigile väikestele ja suurtele lastele alates 3. eluaastast. See on valmistatud puudutamisel meeldivast ja, mis kõige tähtsam, sertifitseeritud materjalist. Telgi konstruktsioon on väga stabiilne ja tugev, see teenib teie last kindlasti kaua. Toode on pakendatud värvilisse pappkarpi, mille peal on mugav käepide.

  • Telgi mõõdud: 155 cm x 100 cm x 100 cm,
  • Palli läbimõõt: 6 cm.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: India stiilis telk pallidega lastele Kids Teepee Tent

Kauba ID: 7872250
Kategooria: Mängumajad ja mänguväljakud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,76 x 0,39 x 0,25 m, 3 kg
Materjal: Polüester
Vaade: Täpsustamata, polüester mängumajad ja mänguväljakud
Tüüp: Telgid
Kaubamärk: Täpsustamata
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

India stiilis telk pallidega lastele Kids Teepee Tent
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki