Seebimulli rakett

Täpsustused:
Tüüp: Mullitajad
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Kauba ID: 9445386

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Seebimulli rakett

Rocket Astronaut Soap Bubble Machine White Seebimullide valmistamine on üks meie laste lemmikmänge. See on suurepärane võimalus õues aega veeta ja palju muud. See on suurepärane vidin meie väikestele astronautidele. Ilusad vikerkaaremullid, mis hõljuvad õhus ja hõljuvad. Need mitmekesistavad teie lõbu aias. Väikelaps hakkab jooksma ja hüppama, üritades mulli lõhkeda. Samuti suurendab see koordinatsiooni ja tasakaalu. Lõbus, mis toob rõõmu ja suurepäraseid tulemusi teie lapse arengus. Kuidas mängimist alustada? Komplekt sisaldab mullivedelikku, paigaldage see lihtsalt raketi põhjast, nagu kütus. Vajutage raketi ülaosas olevat nuppu ja ilmub tohutult palju värvilisi mulle. Suured, värvilised ja lendlevad mullid valmistab masin neid sadu. Paigaldatud rattad võimaldavad teil maapinnal liikuda ja raketi esiosast puhutakse ilusaid mullikesi. Kogu mängu saadab kosmosesse õhku tõusva raketi heli ja valgus raketi aluselt. Astronaudil on kosmosesõidukil oma koht, teie väike inimene saab selle asetada ja kosmosesse minna! Valmistatud täielikult plastikust, lastele täiesti ohutu. Komplekti elemendid: - mullirakett - seebimullid - astronaut Raketi mõõdud: 23 cm x 21 cm x 11 cm Pakendi mõõdud: 29 cm x 22 cm x 11 cm Mänguasi, mis on mõeldud üle 3-aastastele lastele. Toode on täiesti ohutu, valmistatud mittetoksilisest materjalist, järgides kõiki standardeid. Toiteallikaks on kolm 1,5 V AA patareid, mis ei kuulu komplekti.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Seebimulli rakett

Kauba ID: 9445386
Kategooria: Ranna- ja õuemänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,2 x 0,2 m, 5 kg
Tüüp: Mullitajad
Vaade: Lean Toys, mullitajad ranna- ja õuemänguasjad
Kaubamärk: Lean Toys
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lean Toys tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Seebimulli rakett
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki