Sukeldumismänguasjade komplekt

Täpsustused:
Tüüp: Veemänguasjad
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Kauba ID: 9412341

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Sukeldumismänguasjade komplekt

Sukeldumismänguasjade komplekt Water Fun See komplekt on suurepärane võimalus vees mängides lõbu ja õppimist ühendada. See pakub lastele rohkelt võimalusi ujumise nautimiseks, sukeldumisoskuste parandamiseks ja käeliste oskuste arendamiseks. See sisaldab mitmekesist kogumit elemente, mis pakuvad mitmekülgseid ja kaasahaaravaid kogemusi. Neli plastikust valmistatud piklikku värvilist kala ja kolm vastupidavast kummist kala esitavad väljakutse sukeldumiseks ja välja püüdmiseks. Kolm värvilist rõngast ja neli numbrite ja aukudega märklauda on suurepärane võimalus täpsuse ja sihtimisoskuste arendamiseks. Neli merihobust lisavad mängulusti. Kaheksa erinevat värvi kivi julgustavad lapsi uurima ja oma mänge looma. See komplekt ei paku mitte ainult meelelahutust, vaid aitab arendada ka motoorseid oskusi, motoorset koordinatsiooni ja keskendumisvõimet. See on pakitud dinosauruse motiiviga kotti, mida väikesed saavad selga panna. Valmistatud vastupidavast plastikust, sobib kasutamiseks vees. Sukeldumisest ja ujumisest on nüüd saanud põnev ja hariv seiklus, mis ühendab õppimise rõõmu ja füüsilise tegevusega. Komplekti komponendid: - 4 värvilist piklikku kala - 3 rõngast - 4 ketast numbrite ja aukudega - 4 värvilist merihobust - 3 kala - 8 erineva kujuga kivi - kott Pakendi mõõdud: 27 cm x 34 cm CE sertifikaat ja vastab standardile EN71. Mänguasi on mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Sukeldumismänguasjade komplekt

Kauba ID: 9412341
Kategooria: Ranna- ja õuemänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,2 x 0,2 m, 0,5 kg
Tüüp: Veemänguasjad
Vaade: Täpsustamata, veemänguasjad ranna- ja õuemänguasjad
Kaubamärk: Täpsustamata
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sukeldumismänguasjade komplekt
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki