Farmina N&D Ocean kuivtoit kassidele heeringa, kõrvitsa ja apelsinidega, 5 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 5 kg
Kauba ID: 9414161
6840
1368 /kg
Lisa korvi
904 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Postkontor

22. maist

199

Kuller

22. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

22. maist

199

Kuller

22. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Farmina N&D Ocean kuivtoit kassidele heeringa, kõrvitsa ja apelsinidega, 5 kg

Kasutamine: vt pakendilt

Koostis:värske loodusest püütud heeringaliha (32%), kuivatatud heeringas (30%), hernertärklis, kalaõli (heeringas), kuivatatud kõrvits (5%), kuivatatud terve muna, kuivatatud porgand, kuivatatud lutsern, inuliin, fruktooligosahhariidid, pärmiekstrakt ( mannanoligosahhariidide allikas), kuivatatud magusapelsinid (0,5%), kuivatatud granaatõunapuuvili, kuivatatud spinat, jahubanaanid (0,3%), kuivatatud mustikad, kuivatatud õunad, naatriumkloriid, kuivatatud õllepärm, kurkumiin (0,2%), glükoosamiin, kondroitiinsulfaat
Lisandid 1 kg kohta:
Vitamiinid, provitamiinid ja muud sarnase toimega keemiliselt määratletud ained: A-vitamiin (E672): 18000 TV, vitamiin D3 (E671): 1200 TV, E-vitamiin (E307): 600 mg C-vitamiini (E300): 300 mg, niatsiin - 150 mg, pantoteenhape - 50 mg, vitamiin B2 - 20 mg, vitamiin B6 - 8,1 mg, vitamiin B1 - 10 mg, vitamiin H: 1,5 mg, foolhape 1,5 mg, vitamiin B12: 0,1 mg, koliinkloriid: 2500 mg, beetakaroteen: 1,5 mg. Mikrotoitainete segud: tsinkkelaat koos metioniini hüdroksüanaloogiga (E6): 910 mg, mangaankelaat koos metioniini hüdroksüanaloogiga (E5): 380 mg, raudkelaat glütsiinhüdraat (E1): 250 mg, metioniini hüdroksüanaloog vaskelaat (E4): 88 mg. Aminohapped, nende soolad ja seonduvad tooted: DL-metioniin: 5000 mg, tauriin: 4000 mg, L-karnitiin: 300 mg. Sensoorsed lisandid: aaloe ekstrakt: 1000 mg, rohelise tee ekstrakt: 100 mg, rosmariini ekstrakt. Antioksüdandid: loodusliku päritoluga tokoferoolirikkad ekstraktid
Analüüs:
Toorvalk: 44%, toorõlid ja -rasvad: 20%, toorkiud: 1,8%, toortuhk: 8,7%, kaltsium: 1,5%, fosfor: 1,3%, magneesium - 0,09%, oomega 6 - 3,10%, oomega 3 - 1,4%, DHA - 0,8%, EPA - 0,5%, glükoosamiin: 1200 mg/kg, kondroitiin: 900 mg/kg, niiskus: 8%.

Täisväärtuslik kuivtoit igat tõugu täiskasvanud kassidele.
Toit sisaldab ainult kalast saadud loomseid valke. Värske ja kuivatatud heeringas moodustavad kogu piimasegust koguni 62%, tagades nii kassi terve kasvu, arengu ja hea seisundi. Toidulisandite hulka kuuluvad apelsinid ja kõrvitsad, mis on terad täielikult asendanud. Nad on rikkad vitamiinide, peamiselt C, kiudainete ja mineraalainete poolest. Raskesti seeditavad ja kasside poolt halvasti talutavad terad on asendatud madala glükeemilise indeksiga kõrvitsaga. Kõrvitsad on rikkad A-vitamiini ja antioksüdantide poolest, toetavad immuun- ja kardiovaskulaarsüsteemi, neil on põletiku- ja parasiitidevastane toime. Kalaõli - võimas annus Omega 3 küllastumata rasvhappeid, millel on põletikuvastased omadused. Kurkumil on antioksüdantsed ja vähivastased omadused.
Kogu valem on valitud nii, et energia vabaneks järk-järgult, nii et veresuhkru tase ei tõuseks, vähendades nii kassi liigse iha ja rasvumise riski.

Toit sisaldab palju tauriini, mis vastutab nägemise, südametegevuse, neerude töö, immuunsuse, õige info liikumise ja närvisüsteemi tervise eest. Tauriin on kassile kasulik, ilma selleta ei saa kass funktsioneerida.
Glükoosamiin ja kondroitiin toetavad ja tugevdavad liigeseid ja luid, parandavad liigesekõhre elastsust, vähendades seeläbi vigastuste tõenäosust.

Toit on pakendatud "Vacuum Coater" tehnoloogiaga, kui toidu sisse süstitakse lämmastikku, et kaitsta seda oksüdeerumise eest. Selle meetodiga on toit loomulikult fikseeritud ja püsib värske.
Ei sisalda kunstlikke värvaineid ega säilitusaineid.

Üldine tooteinfo: Farmina N&D Ocean kuivtoit kassidele heeringa, kõrvitsa ja apelsinidega, 5 kg

Kauba ID: 9414161
Kategooria: Kassi kuivtoit ja kassikrõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 1 x 0,5 m, 5 kg
Erivajadus: Ülekaaluline
Vaade: Farmina, Ülekaaluline kassi kuivtoit ja kassikrõbinad
Looma vanus: alates 1 aastast
Kaubamärk: Farmina
Paki kaal: 5 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Farmina tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Farmina N&D Ocean kuivtoit kassidele heeringa, kõrvitsa ja apelsinidega, 5 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki