Orijen Fit&Trim täiskasvanud kassidele, 5,4 kg + Aristocat silikoonist allapanu, 3,8 l

Täpsustused:
Paki kaal: 5.4 kg
Kauba ID: 9539906

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Orijen Fit&Trim täiskasvanud kassidele, 5,4 kg + Aristocat silikoonist allapanu, 3,8 l

Kasutamine: Täpne päevane portsjon tuleb alati individuaalselt kohandada. Tema seisund, aktiivsus, kasvutendents ja tervislik seisund.
Soovitatav on kausse iga päev pesta ja söömata jäänud toit asendada uue toiduga.
Toidu vahetamisel on soovitatav säilitada üleminekuperiood. See peaks kesta olenevalt kassist umbes 5-7 päeva. Selle protsessi käigus segage vana toit uuega, suurendades iga päev uue toidu osa.
Kuivtoiduga toitmisel julgustage kassi rohkem vett jooma. Kassil peab olema sellele lihtne ja pidev juurdepääs.

Koostis:värske kanaliha (20%), värske kana organid (maks, süda) (11%), toores terve heeringas (8%), toores kalkun (6%), toores terve Vaikse ookeani põhjaosa haug (5%), värsked munad (5%) %), toores makrell (4%), veetustatud kanaliha (4%), veetustatud kalkun (4%), veetustatud makrell (4%), veetustatud sardiin (3%), veetustatud heeringas (3%), veetustatud valge kala (3 %), toores kalkunimaks (3%), läätsekiud, terved punased läätsed, terved rohelised läätsed, terved herned, terved kikerherned, terved pintooad, hernetärklis, terved valged oad, veetustatud putassuu (1%), kanarasv ( 1%), õunakiud, kuivatatud pruunvetikas, vetikad (DHA allikas), värske terve kõrvits, värske terve kõrvits, värske terve suvikõrvits, värske tervislik porgand, värsked tervislikud õunad, värsked tervislikud pirnid, kuivatatud sigurijuur, värske lehtkapsas, värske spinat , värsked peedilehed, värsked naerilehed, terved jõhvikad, terved mustikad, terved saskatooni marjad, kurkum, piimaohakas, takjajuur, lavendel, vahukommijuur, astelpaju. LISAND (kg): tehnoloogilised lisandid: tokoferooli ekstrakt taimeõlidest: 121 mg, sidrunhape: 40 mg. Sensoorsed lisandid: rosmariini ekstrakt: 80 mg. Toidulisandid: 3a890 koliinkloriid (koliin): 1190 mg, 3b606 (tsink): 75 mg, 3a821 vitamiin B1: 12,5 mg, 3a825i vitamiin B2: 10 mg, 3a314 vitamiin B3: 50 mg, vitamiin B1, 3:88 vitamiin B6: 6,5 mg, 3a316 vitamiin B9: 0,75 mg, 3a880 vitamiin B7: 0,13 mg, vitamiin B12: 0,1 mg, 3a710 vitamiin K3: 0,5 mg, 3a672a vitamiin A: 3750 RÜ, 3a671 vitamiin E370 vitamiin D0: 290 RÜ, 3a300 vitamiin C: 12,5 TV. Zootehnilised lisandid: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 2,2x10^6 KSV.
Metaboolne energia: 3710 kcal/kg (464 kcal 125 g või 250 ml kohta).
Analüütiline koostis:
toorvalk 42%
toorõli ja rasv 15%
toortuhk 10 %
toorproteiin 6%
Niiskus 10%
Kaltsium/fosfor 1,4% / 1,1%
Magneesium (max) / tauriin (min) 0,1% / 0,2%
Omega-6/3 2,4% / 1%
DHA/EPA 0,3% / 0,2%
L-karnitiin 33 mg/kg

Kuiv, teraviljavaba täisväärtuslik toit täiskasvanud kassidele, kes kipuvad olema ülekaalulised või võtavad liiga palju juurde.

Toit on rikas vabapidamisel kanade ja kalkunite toitaineterikka loomse valgu, loodusest püütud kala ja vabapidamisel peetavate munade poolest. Koostisosad tarnitakse iga päev värskelt ja lisatakse toidule toitainelises vahekorras. Valem on piiratud rasva ja süsivesikute sisaldusega ning sisaldab ainulaadset kõrvitsa- ja õunakiudude segu, et hoida kõik täiskasvanud kassid parimas seisukorras. Toit loodi kassi esivanemate toitumise ja aastatepikkuse uurimistöö põhjal. Suur kogus loomset valku – 85% tagab kõige paremini seeditavad ja kiiremini omastatavad aminohapped ja muud toitained. 2/3 koostisainetest sobivad inimtoiduks, neid töödeldakse toidus vaid kergelt ja ülejäänud 1/3 dehüdreeritakse 90* juures.

Peamised omadused:

  • Teraviljavaba.

  • Kvaliteetne toit ja koostisosad otse Kanadast.

  • Ei mingit suhkrut.

  • Piiratud kogus süsivesikuid - kuni 15%.

  • Madal glükeemiline indeks.

  • 44% valku 85% lihast.

  • 15% köögivilju, puuvilju, ürte.

  • Tsink kui ainus lisaaine.

  • Väga aromaatne ja meelitab ligi kasse, isegi valivaid.

Orijen

Orijen on Ameerikas pärit ainulaadsete lemmikloomatoitude tootja. Rohkem kui 30 aastat turul olnud kaubamärk aitab teie lemmikut toita vastavalt nende bioloogilistele vajadust. Tasakaalustatud toitumine sõltub loomade tõust, vanusest, energiatarbimisest ja keskkonnast. Kasside teravad hambad ja kehaehitus sõltub kvaliteetsest toidust saadud valkudest ja rasvadest. Bioloogilise koostisega sööt võtab erinevate loomsete valkude abil arvesse loomade evolutsioonilist toitumise vajadust. Toit on kasvatatud või püütud kohalikes piirkondades ning samuti on valmistamine võimalikult tooraine päritolukoha lähedal, et pakkuda parimat lemmikloomatoidu kvaliteeti. Orijen sisaldab kõrgeima kvaliteediga vabalt kasvatatud lindude liha ja metsikuid kalu, samuti ohtralt mineraalaineid nagu aminohapped ning väike kogus kondijahu tagab lemmikloomadele korraliku kasvu. Auhinnatud söödatootjad tagavad, et teie armastatud koerad ja kassid on tugevad ja terved ning maitsev toit annab lemmikutele rohkem energiat ja rõõmu. Loomasõbrad usaldavad Orijenit, sest nad teavad toitumise tähtsust oma neljajalgse sõbra elukvaliteedi seisukohalt.

Orijen Fit&Trim täiskasvanud kassidele, 5,4 kg + Aristocat silikoonist allapanu, 3,8 l Orijen

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Orijen Fit&Trim täiskasvanud kassidele, 5,4 kg + Aristocat silikoonist allapanu, 3,8 l

Kauba ID: 9539906
Kategooria: Kassi kuivtoit ja kassikrõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,6 x 0,6 m, 9 kg
Erivajadus: Rasvunud kassidele
Vaade: Orijen, rasvunud kassidele kassi kuivtoit ja kassikrõbinad
Looma vanus: Erinevatele vanustele
Kaubamärk: Orijen
Paki kaal: 5.4 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Orijen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Orijen Fit&Trim täiskasvanud kassidele, 5,4 kg + Aristocat silikoonist allapanu, 3,8 l
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki