Kassikraabits Lionto, 100 cm, beež

Täpsustused:
Kõrgus: 100 cm
Kauba ID: 9264571

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kassikraabits Lionto, 100 cm, beež

Lionto kassikratsimispost on pelgupaik kassisõpradele, kes armastavad kraapida, ronida ja puhata. Kassikratsimisposti kõrgus annab uudishimulikele kassidele suurepärase võimaluse oma ümbrust jälgida. Kassikratsimisposti beeži värvi on neutraalset tooni, nii et see sobib suurepäraselt kodu interjööri. See kassikratsimispost sobib kõige paremini kassiomanikele, kes hindavad oma lemmikloomade loomulikke instinkte ja soovivad anda neile nende mängulise tegevuse jaoks spetsiaalset ruumi.

  • Vastupidav kraapimisplats: vastupidav konstruktsioon pakub kassidele täiuslikku kohta oma küünte teritamiseks ja kaitseb teie mööblit võimalike kahjustuste eest.
  • Vertikaalne ruum ronimiseks: selle kraapimisplatsi kõrgus soodustab liikumist ja rahuldab teie kassi ronimisinstinkti.
  • Neutraalne beež värvus: kriimustiku värvus on loodud nii, et see sobituks paljude sisekujundustega, muutes selle praktiliseks täienduseks igasse tuppa.
  • Brändi kvaliteet: Lionto on tuntud loomasõbralike toodete tootmise poolest, mis vastavad teie karvaste sõprade vajadustele.

Üldine tooteinfo: Kassikraabits Lionto, 100 cm, beež

Kauba ID: 9264571
Kategooria: Kraapimispuud kassidele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 0,5 x 0,4 m, 2,3 kg
Kõrgus: 100 cm
Kaubamärk: Lionto
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lionto tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kassikraabits Lionto, 100 cm, beež
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki