Happy Dog Sensible Pure Neuseeland Monoproteiiniga konservid koertele lambalihaga, 800g x 6tk

Täpsustused:
Kogus: 4.8 kg
Kauba ID: 9652051

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Happy Dog Sensible Pure Neuseeland Monoproteiiniga konservid koertele lambalihaga, 800g x 6tk

Kasutamine: vt.pakendil

Koostis:Liha ja loomsed kõrvalsaadused (67% - lambakops, lambaliha, lambamaks, lambasüdamed)**, mineraalid **) Tootmisprotsessi tõttu võib sisaldada jälgi muudest valkudest. (Valem sisaldab 32,8% joogivett) Toorproteiin 11,0%, toorrasv 8,0%, toortuhk 2,5%, toorkiud 0,4%, niiskus 76% Vitamiinid/kg: D3-vitamiin (3a671) 200 RÜ, E-vitamiin (kõik rac-alfa-tokoferüülatsetaat 3a700) 20 mg Mikroelemendid/kg: Tsink (tsinksulfaat, monohüdraat 3b605) 21 mg, mangaan (mangaan (II) sulfaat, monohüdraat 3b503) 1,7 mg, jood (kaltsiumjodaat, veevaba 3b202) 0,75 mg

100% lambaliha loomset valku*

Happy Dog Sensible Pure New Zealand märgtoiduga toidate puhast loodust. Meie esmaklassiline lihatoit on valmistatud 100% väärtuslikust lihast ja rupsist nagu süda, kopsud ja maks ning sisaldab elutähtsaid vitamiine ja mineraalaineid. Liha ja rups pärinevad eranditult lambalihast*. Loomulikult on märgtoit valmistatud ilma soja või muude taimsete lisanditeta.

Sensible Pure New Zealand sobib suurepäraselt kõikide tõugude täiskasvanud koertele ja seedetundlike koerte toitmiseks. Lambaliha on kergesti seeditav ja seetõttu eriti sõbralik maole ja sooltele.

Puhas lihatoit sobib ideaalselt nii üksi söötmiseks kui ka kodus valmistatud toitude valmistamiseks ning seda saab ideaalselt kombineerida Happy Dog helvesegistiga. Helvesegistist saab olulisi kiudaineid köögiviljadest, mis toetavad seedimist, ja süsivesikuid kui energiaallikaid tervislikuks toitumiseks.

Kas soovite muuta oma neljajalgse sõbra toitumist mitmekesisemaks, kellele muidu antakse kuivtoitu? Seejärel vahetage osa kuivtoitu lihtsalt osa märgtoidu vastu ja veenduge, et teie lemmikloomal on uusi naudinguhetki. Happy Dog Sensible Pure New Zealand saab ideaalselt kombineerida Happy Dog Sensible New Zealand kuivtoiduga (lambaliha ja riis).

*) Tootmisprotsessi tõttu võib sisaldada jälgi teistest valkudest.

Täisväärtuslik toit täiskasvanud koertele.

Üldine tooteinfo: Happy Dog Sensible Pure Neuseeland Monoproteiiniga konservid koertele lambalihaga, 800g x 6tk

Kauba ID: 9652051
Kategooria: Koerakonservid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,25 x 0,17 m, 6 kg
Kaubamärk: Happy Dog
Kogus: 4.8 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Happy Dog tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Happy Dog Sensible Pure Neuseeland Monoproteiiniga konservid koertele lambalihaga, 800g x 6tk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki