Edgard Cooper kanaga, 50 g

Täpsustused:
Tüüp: Kuivatatud delikatess koertele
Kauba ID: 2907373

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Edgard Cooper kanaga, 50 g

Kasutamine: Säilitada jahedas ja kuivas kohas, kaitsta niiskuse eest. Säilivusaeg: vastavalt pakendil olevale märgistusele. Annustamissoovitus: vt pakendilt

Edgard Cooper Chicken Treats on ideaalne valik koeraomanikele, kes soovivad oma neljajalgsetele sõpradele tervislikku ja maitsvat suupistet pakkuda. Need kuivatatud maiuspalad sobivad suurepäraselt preemiaks treeningu ajal või lihtsalt eriliseks maiuspalaks, mis on kõrge valgu- ja madala rasvasisaldusega, et toetada teie koera aktiivset elustiili.

  • Tervislikud koostisosad: need maiuspalad on valmistatud ehtsast kanast, mis on teie koerale toitev ja maitsev suupiste, ilma kunstlike lisanditeta.
  • Ideaalne treeninguks: tänu mugavale suurusele ja maitsvale maitsele on need ideaalsed treeningu ajal preemiaks, et aidata tugevdada positiivset käitumist.
  • Edgard Cooper ontuntud oma pühendumuse poolest pakkuda kvaliteetset, naturaalset lemmikloomatoitu, mis annab loomaomanikele meelerahu selle suhtes, mida nad oma koertele toidavad.
  • Kerge pakend: maiuspalad on kerges ja kaasaskantavas pakendis, mistõttu neid on lihtne jalutuskäikudele või reisidele kaasa võtta.

Üldine tooteinfo: Edgard Cooper kanaga, 50 g

Kauba ID: 2907373
Kategooria: Koerte maiused
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,04 x 0,163 x 0,275 m, 0,15 kg
Kaal: 0.05 kg
Kogus: -
Tüüp: Kuivatatud delikatess koertele
Vaade: Edgard Cooper, kuivatatud delikatess koertele koerte maiused
Kaubamärk: Edgard Cooper
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Edgard Cooper tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Edgard Cooper kanaga, 50 g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki