Alpha Spirit pardi ja pirnidega, 9 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 9 kg
Kauba ID: 9229036

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Alpha Spirit pardi ja pirnidega, 9 kg

Kasutamine: Toodud portsjonid on ligikaudsed ja neid tuleks kohandada vastavalt iga koera vajadustele, võttes arvesse tema tervist, seisundit ja kalduvust kaalus juurde võtta.
Toidu vahetamisel soovitatakse üleminekuperioodi 5-10 päeva. Uus toit segatakse eelmisega, suurendades iga päev uue toidu osa.
Peske toidukausse iga päev ja asendage söömata jäänud toit värske toiduga.
Hoidke toitu tihedalt suletuna varjus ja jahedas kohas.
Veenduge, et teie koeral oleks juurdepääs värskele joogiveele.

Koostis:Sudedamosios dalys:
Ančių mėsa (52,5 %, iš jų 35 % džiovintos anties mėsos, 17,5 % šviežios anties mėsos), paukštienos riebalai (11 %), žirniai, lukštenti žirniai, džiovintų bulvių dribsniai, hidrolizuoti gyvūniniai baltymai (4 %), džiovintos alaus mielės, linų sėklos, burokėlių minkštimas, augalinės skaidulos, bulvių baltymai, mineralai, džiovintos kriaušės (0,5 %), šviežių lašišų aliejus (0,5 %), džiovintos cikorijos (natūralus FOS ir inulino šaltinis), MOS (manano oligosacharidai), gliukozaminas, chondroitinas, augaliniai ekstraktai (rozmarino, citrusinių vaisių, ciberžolės, vynmedžio, paprikos, Yucca Schidigera).
Analitinės sduėdamos dalys: 
Žali baltymai: 32 %, žali riebalai - 21 %, žali pelenai - 10 %, žalia ląsteliena: 4%, drėgmė: 8%, kalcis: 2,1 %, fosforo: 1,3 %, vitaminas A: 20 000 mg/kg, vitaminas D3: 1 500 mg/kg, vitaminas E: 120 mg/kg, geležis: 100 mg/kg, varis: 10 mg/kg, cinko: 140 mg/kg, mangano: 10 mg/kg, jodo: 1 mg/kg, selenas: 0,2 mg/kg
Medžiagų apykaitos energija: 3750 kcal/kg

Alpha Spirit koos pardi ja pirniga koerte kuivtoit on välja töötatud täiskasvanud koertele kõikidest tõugudest, kes naudivad mitmekesist ja maitsvat toitu. Pardi ja pirni ainulaadne kombinatsioon loob gurmee-elamuse, mis rahuldab ka kõige nõudlikumaid koerajuureid, rahuldades samas ka erilisi toitumisvajadusi.

  • Eksklusiivne retsept pardist ja pirnist: gurmeesegu, mis pakub mitmekesist ja kvaliteetset toitu, mis meeldib nõudlikele koertele.
  • Sobib kõikidele tõugudele: spetsiaalselt koostatud kõigi tõugude täiskasvanud koerte toitumisvajaduste rahuldamiseks, pakkudes universaalselt ahvatlevat ja tasakaalustatud dieeti.
  • Erilised toitumisvajadused: olenemata sellest, kas teie koeral on erieelistused või -nõuded, see toit vastab paljudele erivajadustele, toetades teie lemmiklooma tervist ja elujõudu.
  • Usaldusväärne kaubamärk: Alpha Spirit on tuntud oma pühendumuse poolest kvaliteetsele lemmikloomatoidule, mis annab loomaomanikele kindlustunde oma toidu suhtes.

Üldine tooteinfo: Alpha Spirit pardi ja pirnidega, 9 kg

Kauba ID: 9229036
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,25 x 0,48 m, 9 kg
Looma vanus: Täiskasvanutele
Suurus: Kuivtoit kõikidele koeratõugudele
Vaade: Alpha Spirit, kuivtoit kõikidele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Muu
Kaubamärk: Alpha Spirit
Paki kaal: 9 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik ALPHA SPIRIT tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Alpha Spirit pardi ja pirnidega, 9 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki