Brit kalaga, 14 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 14 kg
Kauba ID: 10220137
13900
993 /kg
Lisa korvi
873 / kuus
Sinu linn

Postkontor

23. oktoobrist

199

Kuller

23. oktoobrist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. oktoobrist

199

Kuller

23. oktoobrist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Brit kalaga, 14 kg

Kasutamine: Päeva jooksul jagage söötmistabelis soovitatav päevane kogus 1-2 võrdseks osaks. Serveerige kuivalt või märjalt leige veega. Kui toidate Brit Care Sustainable Sensitive'i esimest korda, segage see eelmise söödaga ja suurendage Brit Care Sustainable Sensitive kuivtoidu osakaalu järk-järgult 7 päeva jooksul. Päevane kogus võib varieeruda sõltuvalt keskkonnast ning koera aktiivsusest ja vanusest. Tagage alati juurdepääs puhtale ja värskele joogiveele. Hoida kuivas ja jahedas, otsese päikesevalguse eest kaitstult.

Koostis:Dehüdreeritud putukad (14 %), dehüdreeritud sorgo (14 %), kollased herned (14 %), rohelised herned (14 %), kuivatatud õunamass, hernevalk, kookosõli (8 %), hüdrolüüsitud sorgovalk (4 %), õllepärm, lõheõli (2 %), linaseemneõli (2 %), munakoored, hernejahu, glükoosamiin (300 mg/kg), frukto-oligosahhariid (230 mg/kg), kondroitiinsulfaat (230 mg/kg), mannaani-oligosahhariid (180 mg/kg), jukki (180 mg/kg), jukki seemned (110 mg/kg), beetaglükaan (60 mg/kg), kuivatatud harilik mahlapuu (60 mg/kg), kuivatatud astelpaju (60 mg/kg), probiootiline lactobacillus helveticus HA-122 inaktiveeritud (15×109 rakku/kg).

Super Premium jätkusuutlik ja keskkonnasõbralik kuivtoit on loodud spetsiaalselt tundliku nahaga koertele. Oomega-3 ja oomega-6 rasvhapete kõrge sisaldus aitab säilitada head naha seisundit ja säravat karvkatet. Putukate valgu ja kala kombinatsioonil on suurepärased toiteomadused, mis aitavad vähendada toiduärrituse riski ja sobivad toidutalumatusega koertele.

  • Kanarasv puudub – putuka- ja kalapõhine retsept, et vältida soovimatuid allergilisi reaktsioone.
  • Allergia – Oomega-3 rasvhapetel DHA ja EPA on põletikuliste haiguste, sealhulgas allergiate eest kaitsvad omadused.
  • Immuunsus – Probiootikumid ja antioksüdandid aitavad tugevdada immuunsüsteemi ja aitavad säilitada head seedimist.

Üldine tooteinfo: Brit kalaga, 14 kg

Kauba ID: 10220137
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,6 x 0,6 m, 14 kg
Looma vanus: Täiskasvanutele
Suurus: Kuivtoit kõikidele koeratõugudele
Vaade: Brit, kuivtoit kõikidele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Tundlikule seedetraktile
Kaubamärk: Brit
Paki kaal: 14 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Brit tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Brit kalaga, 14 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki