Kuivtoit koertele Exclusion Mediterraneo, tuunikalaga, 12 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 12 kg
Kauba ID: 6315587
5400
450 /kg
Lisa korvi
714 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 26. aprillist

000

Postkontor

29. aprillist

199

Kuller

29. aprillist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. aprillist

199

Kuller

29. aprillist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kuivtoit koertele Exclusion Mediterraneo, tuunikalaga, 12 kg

Kasutamine: Serveerige sööta kuivana või kergelt niisutatuna. Toitu tuleks anda 1 portsjonina või jagada kaheks võrdseks osaks päevas. Veenduge, et teie koeral oleks alati piisavalt värsket vett. Koera igapäevane toidukogus võib erineda vastavalt tema suurusest, vanusest, aktiivsusest ja kasvutingimustest.

Koostis:Koostis: dehüdreeritud tuunikala (27%), riis, herned, searasv, kalaõli, kanep (1%), pärm, dehüdreeritud alfalfa, kuivatatud siguripulp (0,5%), camelina õli (0,3%), oliiviõli (0,3%), naatriumfosfaat, β-1,3 glükaanid vetikast Euglena gracilis (0,06%), glükosamiin (0,04%), kuivatatud brokkoli (0,03%), kuivatatud granaatõun (0,03%), kuivatatud tomat (0,03%), mojave yucca, kondritiinsulfaat (0,01%). Analüütiline koostis: toorvalk 25%, toorrasvad 16%, toortuhk 6,5%, toorkiud 2,3%, niiskus 8%, kaltsium 1,1%, fosfor 0,9%

Tuunikalaga täisväärtuslik kuivtoit keskmist kasvu täiskasvanud koertele. Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain on täisväärtuslik ja tasakaalustatud toit, mis on koosneb ühest dehüdreeritud loomse valgu allikast. Säilitatud looduslike antioksüdantidega ja integreeritud beeta-glükaanidega. Seda on rikastatud Vahemere traditsioonidest pärit supertoitude uuendusliku retseptiga: kanep, oliiviõli, tomat, granaatõun, brokkoli ja sigur. Ei ole lisatud kanarasva, nisu, soja ega maisi. Koostises on ainult üks kõrge kvaliteediga üllas teravili - riis. Glükoosamiin ja kondroitiinsulfaat aitavad kaasa tervete liigeste arengule ja säilimisele.

Üldine tooteinfo: Kuivtoit koertele Exclusion Mediterraneo, tuunikalaga, 12 kg

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kuivtoit koertele Exclusion Mediterraneo, tuunikalaga, 12 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki