Teraviljavaba kuivtoit Nature's Protection Lifestyle kõikidele tõugudele kutsikatele kuni 6 kuud, 10 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 10 kg
Kauba ID: 7790900
6760
676 /kg

1 tk on jäänud

Lisa korvi
894 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 1. maist

000

Postkontor

Reedel, 3. maist

199

Kuller

Reedel, 3. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 3. maist

199

Kuller

Reedel, 3. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Teraviljavaba kuivtoit Nature's Protection Lifestyle kõikidele tõugudele kutsikatele kuni 6 kuud, 10 kg

Kasutamine: pakkuge kuivtoitu. Kauss värsket puhast vett peaks loomale alati kättesaadav olema.

Koostis:valge kala 44% (kuivatatud ja peeneks jahvatatud), kuivatatud kartul, bataat, magusad herned, herned, linnurasv, krillijahu (vähemalt 4%), suhkrupeediviilud, lõheõli, dünaamiliselt mikroniseeritud klinoptiloliit (1%), linaseemned , fruktooligosahhariidid (FOS), yucca ekstrakt, roheline tee, kuivatatud saialill (luteiini allikas). 

„Nature‘s Protection Lifestyle Grain Free Starter Salmon with Krill“ – 100% täisväärtuslik, tasakaalustatud, teraviljavaba kuivsööt Norra sertifitseeritud parima kvaliteediga lõhe ja ainulaadse Antarktika krilliga noortele koertele ja nende emadele.

  • Lõhega. Kvaliteetse valgu peamiseks allikaks on - Norrast pärit sertifitseeritud parima kvaliteediga lõhe.
  • Kõrgeim kvaliteet. Kõik koostisosad valitakse vastavalt veterinaararstide ja toitumisspetsialistide soovitustele vastavalt teie lemmiklooma loomulikele vajadustele.
  • Kergesti seeditav. Täisväärtuslik, koerte lemmiktoit, mis on valmistatud hoolikalt valitud esmaklassilistest toodetest, see on hästi seeditav, tagades lemmikloomale tahke ja tugeva väljaheite. 
  • Krilliga. Koostist rikastab eriline element - Antarktika ookeanist pärit krill. See on väike krevetilaadne koorikloom, millel on multifunktsionaalne kasu lemmiklooma kehale. Väikestes krillides leiduvad asendamatud omega-3 rasvhapped imenduvad 2,5 korda paremini kui tavaline kalaõli. Lisaks on krillis looduslik komponent - vitamiinkoliin, mis on aju tõrgeteta toimimiseks hädavajalik, 12 korda aktiivsem kui lisatud.
  • Kohe pärast emapiima. Loodud veterinaararstide ja toitumisspetsialistide poolt, et aidata kassipoegadel võõrutamise keerulisest perioodist üle saada ja võimalikult hõlpsalt iseseisvat elu alustada.
  • Tervislik kasv. Suure loomse valgu sisalduse süsivesikutes söötmine annab kutsikatele kasvamiseks ja ellujäämiseks vajaliku energia. 
  • Tera- ja gluteenivaba. See ei sisalda teraviljapõhiseid koostisosi, mis võivad põhjustada allergilisi reaktsioone, seetõttu sobib toit tundliku seedesüsteemiga lemmikloomadele, kuna seda tüüpi toit ei koorma seedetrakti.
  • Naturaalsed antioksüdandid. Koostis sisaldab E-vitamiini ja rosmariini ekstrakti, mis võivad aidata rakke kaitsta vabade radikaalide kahjulike mõjude eest. 
  • „MicroZeoGen“. Naturaalne mineraal, dünaamiliselt mikroniseeritud klinoptiloliit, stimuleerib aktiivselt soolestiku mikrofloorat ja toitainete omastamist.

Üldine tooteinfo: Teraviljavaba kuivtoit Nature's Protection Lifestyle kõikidele tõugudele kutsikatele kuni 6 kuud, 10 kg

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Teraviljavaba kuivtoit Nature's Protection Lifestyle kõikidele tõugudele kutsikatele kuni 6 kuud, 10 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki