Toores Paleo teraviljavaba toit väikest tõugu kutsikatele Puppy Mini veiselihaga, 8 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 8 kg
Kauba ID: 6563722

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Toores Paleo teraviljavaba toit väikest tõugu kutsikatele Puppy Mini veiselihaga, 8 kg

Kasutamine: Söötmisjuhised: Söötmisnormid on märgitud pakendil olevas tabelis ja vastavad kasvavate väikest tõugu kutsikate toitumisvajadustele. Võtke oma päevaratsioon 4 või enam korda, olenevalt teie kutsika vanusest. Söötmisnorme saab kohandada individuaalselt vastavalt looma tõule, vanusele, temperamendile või aktiivsustasemele. Veenduge, et loomal oleks pidev juurdepääs veele. Söötade vahetamisel on soovitatav järgida kahenädalast järkjärgulist üleminekut uuele söödameetodile.

Koostis:Koostis (sisaldus grammides 100 g toote kohta): Veiseliha 70g (värske veiseliha 33g*, kuivatatud veiseliha 29g, veiserasv 8g), bataat, kartul, värskelt valmistatud porgand 5g*, mineraalid, lõheõli 3g, õllepärm, köögiviljapuljong, merevetika ekstrakt 0,3g, fruktooligos ,005g / 1005g ), mananoligosahhariidid (0,05g / 100g). Söödalisandid / kg: vitamiinid: A-vitamiin 14,423 IU, D3-vitamiin (kolekaltsiferool) 1,923 IU, E-vitamiin (alfa-tokoferoolatsetaat) 96 RÜ; mikroelemendid: tsink (tsinksulfaatmonohüdraat) 69 mg; raud (raud(raud)sulfaat monohüdraat) 48 mg, mangaan (mangaansulfaat monohüdraat) 34 mg, vask (vasksulfaatpentahüdraat) 12 mg, jood (hüdrogeenimata kaltsiumjodaat ja kaaliumjodiid) 1,7 mg, naatrium (naatriumseleniit; 19 mg) Soolestiku mikrofloora stabilisaatorid: Enterococcus faecium DSM 10663 / NCIMB 10415 1 000 000 000 cfu. Analüütilised koostisosad: toorproteiin 32%; toorrasv 16%, toorkiud 1,5%, toortuhk 7,5%, oomega-6 1,2%, oomega-3 1,0%, kaltsium 1,2%, fosfor 0,9%. Energeetiline väärtus: 395,5 kcal / 100g. * vastab 26,5% värskele veiselihale ja 4% värskele porgandile enne dehüdratsiooni.

Raw Paleo Beef Puppy Mini on täisväärtuslik ja tasakaalustatud toit väikest tõugu (kuni 8 kg täiskasvanud kaaluga) kutsikate kasvatamiseks võõrutamisest kuni 12 kuu vanuseni. See sööt on teraviljavaba ja sellel on üks valguallikas, veiseliha. Merevetikaõli ekstrakt parandab kutsikate aju ja nägemisorganite tegevust. Sisaldavad fruktooligosahhariidid ja mannanoligosahhariidid avaldavad positiivset mõju soolestiku mikrofloorale ja seedetraktile.



 

Üldine tooteinfo: Toores Paleo teraviljavaba toit väikest tõugu kutsikatele Puppy Mini veiselihaga, 8 kg

Kauba ID: 6563722
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,1 x 0,6 m, 8 kg
Looma vanus: Kuni 1 aasta
Suurus: Kuivtoit väikestele koeratõugudele
Vaade: Raw Paleo, kuivtoit väikestele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Täpsustamata
Kaubamärk: Raw Paleo
Paki kaal: 8 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Raw Paleo tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Toores Paleo teraviljavaba toit väikest tõugu kutsikatele Puppy Mini veiselihaga, 8 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki