PETKIT nutikas loomasöötja Fresh Element Solo, Maht 3 L, roheline

Täpsustused:
Tüüp: Kauss
Kauba ID: 6807147

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: PETKIT nutikas loomasöötja Fresh Element Solo, Maht 3 L, roheline

PetKit Fresh Element SOLO nutikas toiduautomaat
Veenduge, et teie kassi toidetakse regulaarselt ka siis, kui olete kodust eemal. PetKit Fresh Element SOLO nutikas toidudosaator on 3-liitrise mahutavusega ja sobib erinevate kuni 12 mm suuruste kuivtoitudega. Seade võimaldab koostada söötmisgraafiku, mille saad mugavalt planeerida PETKIT äpis. Disain võimaldab hõlpsat puhastamist veega. Toodet müüakse kolmes värvivalikus.

Teie lemmiklooma ratsionaalne toitmine
Dosaator võimaldab väljastada kuni 10 toidukorda päevas. Igaüks neist võib olla 10 kuni 50. See on optimaalne söötmisviis – regulaarne toitmine tagab, et teie kassil on piisavalt energiat, kuid ei võta ka liiga palju kaloreid. Laialdane ühilduvus populaarsete kuivtoitudega võimaldab teil hoida mitmekülgset toitumist. Toiduanuma suurus tähendab, et te ei pea seda liiga sageli uuesti täitma.

Kasulik reisimiseks
PetKiti nutikas toidujaotur on ideaalne lahendus aktiivsete kasside omanikele. Seade võimaldab planeerida toite ka puhkuse või ärireisi ajal, mil kass peab üksi kodus olema. Dosaator väljastab toitu ettenähtud ajal ka elektrikatkestuse korral – töökindluse tagavad viis AAA asenduspatareid (müüakse eraldi).

Kaugjuhtimispult rakenduse kaudu
PetKiti toiduautomaadi mugavat juhtimist pakub PETKIT rakendus Androidile ja iOS-ile. See võimaldab teil dosaatorit juhtida kõikjal ja igal ajal. Ühe nupuvajutusega saate planeerida oma kassi toitmisgraafikut või lasta toidule koheselt kohale toimetada. Rakendus saadab ka teate, kui toidutase on madal. Seade toetab Wi-Fi- ja Bluetooth-ühendust.

Nutikas disain ja lihtne puhastamine
Kõik mahuti sees olevad komponendid on kergesti lahti võetavad ja veega pestatavad. Eemaldatav kauss on valmistatud roostevabast terasest SUS304, mis on vastupidav kahjustustele. Toidunõu on valmistatud toidukõlblikust ABS-materjalist ning tihendatud konstruktsioon tagab, et toit püsib värskena kaua. Teie lemmikloom hindab seda.

Spetsifikatsioon
Kaubamärk PetKit
Nimi PetKit Fresh Element SOLO nutikas toiduautomaat
Fresh Element SOLO mudel
Mõõdud 316 x 296 x 167 mm
Mahutavus 3 l
Materjal ABS, roostevaba teras
Pinge 6V / 1A
Juhtmeta ühendus WiFi (2,4 GHz), Bluetooth

Kauss

Otsite oma armastatud lemmikloomale funktsionaalset ja praktilist kaussi? Olete jõudnud õigesse kohta, sest meie sortimendist saate valida väga erinevate koertele mõeldud kausside hulgast. Need on järgmise põlvkonna koerakausid, millel on kõige kaasaegsemad omadused. Näiteks mõned neist kaussidest suudavad automaatselt reguleerida teie lemmiklooma joomise kiirust või need võivad olla aeglase söömisega kausid, mis on eriti kasulik neile omanikele, kellele meeldib valida tipptasemel tooteid, mis muudavad igapäevaelu ja lemmiklooma hooldamise lihtsamaks. Meie koerakausid on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad, et need on vastupidavad ja kauakestvad, ei libise, püsivad stabiilselt ja ei lase koeratoidul ja veel maha valguda. Sõltuvalt teie koera suurusest saate valida erineva mahutavusega, eri värvi ja mustriga kausi, et saaksite neid lihtsalt oma kodu interjööriga sobitada.

Üldine tooteinfo: PETKIT nutikas loomasöötja Fresh Element Solo, Maht 3 L, roheline

Kauba ID: 6807147
Kategooria: Söögi- ja jooginõud loomadele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,23 x 0,2 x 0,41 m, 2,8 kg
Maht: 3 l
Tüüp: Kauss
Vaade: Petkit, kauss söögi- ja jooginõud loomadele
Kaubamärk: Petkit
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Petkit tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

PETKIT nutikas loomasöötja Fresh Element Solo, Maht 3 L, roheline
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Galina K.
01.09.2023

Valab kindlaksmääratud kursi määratud ajal üsna täpselt. Ainus väga huvitav asi, kas see kallab, kui kauss on täis?

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki