Petoneer Mini Plus PN-110013-01 nutikas veekauss

Täpsustused:
Tüüp: Kauss
Kauba ID: 111142
4489
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 23. maist

000

Postkontor

Reedel, 24. maist

199

Omniva pakiautomaat

Reedel, 24. maist

219

DPD pakiautomaat

Reedel, 24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 24. maist

259

Kuller

Reedel, 24. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 24. maist

199

Omniva pakiautomaat

Reedel, 24. maist

219

DPD pakiautomaat

Reedel, 24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 24. maist

259

Kuller

Reedel, 24. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Petoneer Mini Plus PN-110013-01 nutikas veekauss

Kassidele, aga ka keskmisele ja väikestele koertele mõeldud Petoneeri nutikas purskkaev tagab, et te ei muretse enam kunagi oma lemmikloomade vee puhtuse pärast. Neljaastmeline filtreerimissüsteem ja mägipiirkonnast inspireeritud vedeliku ringlus tagavad teie lemmikloomade tervisele täieliku ohutuse. Juhtige seadet spetsiaalse rakenduse või praktilise nupu abil. Samuti saate seadet laiendada lisakomponentidega, näiteks kütteseadmega.
Fresco Mini purskkaev pakub ainulaadset 4-astmelist filtreerimissüsteemi. Esimene etapp on suuremate osakeste säilitamine spetsiaalse PP -materjali abil. Järgmisena toimub filtreerimine KDF -filtriga, seejärel juhitakse vesi läbi aktiivsöefiltri ja lõpuks läbi ioonvahetusvaigu filtri. Selle tulemusena võimaldab purskkaev anda oma lemmikloomadele puhtamat, mikroobivaba, prügi- ja lõhnavaba vett, vähendades seeläbi haigusriski.
Seade on varustatud aknaga, mis võimaldab teil kontrollida veetaset. Siiski ei pea te seda kogu aeg tegema. Fresco Mini intelligentne andur teeb seda teie eest! Tänu sellele annavad spetsiaalsed LED -dioodid teile teavet anumas oleva veetaseme kohta. Samuti tuletavad nad teile meelde, kui on aeg filtrit vahetada. Tänu sellele saate hõlpsalt hoolitseda selle eest, et teie lemmikloomal oleks alati juurdepääs värskele ja puhtale joogile. Ärge muretsege, et teie mälu osutub ebausaldusväärseks - Petoneer Fresco Mini mäletab teie jaoks kõike.
Jootur oli konstrueeritud nii, et selle töö oleks kiire ja intuitiivne. Selle funktsioonide kasutamiseks vajutage lihtsalt ühte nuppu. Vajutage üks kord - seadme LED -indikaator lülitub sisse või välja. Vajutage ja hoidke all - filtri taimer lähtestatakse. Tahad rohkem? Kasutage Petoneeri rakendust jootja kaugjuhtimiseks - saate selle kaugjuhtimisega sisse või välja lülitada, oma eelistuste järgi kohandada ja isegi nutikaid stseene luua.
Joogil on praktiline ja kasutajasõbralik disain. Mahutavusega 1,9 l suudab see teie lemmikloomadele puhast vett pakkuda kuni mitu päeva pärast ühekordset täitmist. Fresco Mini mugavaks puhastamiseks eemaldage lihtsalt konteiner. Kui tõstate selle üles, lülitub toide automaatselt välja, et kaitsta seadet veega kokkupuutest tingitud lühise eest. See pole veel kõik! Jooja on kaldu 7 ° nurga all, nii et teie lemmikloomad saavad mugavalt juua, ilma et nad riskiksid valu või seljavigastustega. Veelgi enam, libisemiskindlad padjad hoiavad toote stabiilsena ja kõrged servad takistavad vee väljavoolamist.
Petoneer Fresco Mini purskkaev põhineb TUYA platvormil. See tähendab, et see ühildub teiste toodetega, mis kasutavad TuyaSmartit. Parima kasutuskogemuse tagamiseks on Petoneeri rakendus välja töötatud ka Tuya protokolli alusel. See muudab selle äärmiselt intuitiivseks, hõlpsasti kasutatavaks ja funktsionaalseks, pakkudes teile mitmeid lisavõimalusi.


Mudel: FSW030
Suurus: 180x175x147 mm
Kaal: 0,75 kg
Sisend: DC 5V/1A
Mahutavus: 1,9 l

Kauss

Otsite oma armastatud lemmikloomale funktsionaalset ja praktilist kaussi? Olete jõudnud õigesse kohta, sest meie sortimendist saate valida väga erinevate koertele mõeldud kausside hulgast. Need on järgmise põlvkonna koerakausid, millel on kõige kaasaegsemad omadused. Näiteks mõned neist kaussidest suudavad automaatselt reguleerida teie lemmiklooma joomise kiirust või need võivad olla aeglase söömisega kausid, mis on eriti kasulik neile omanikele, kellele meeldib valida tipptasemel tooteid, mis muudavad igapäevaelu ja lemmiklooma hooldamise lihtsamaks. Meie koerakausid on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad, et need on vastupidavad ja kauakestvad, ei libise, püsivad stabiilselt ja ei lase koeratoidul ja veel maha valguda. Sõltuvalt teie koera suurusest saate valida erineva mahutavusega, eri värvi ja mustriga kausi, et saaksite neid lihtsalt oma kodu interjööriga sobitada.

Üldine tooteinfo: Petoneer Mini Plus PN-110013-01 nutikas veekauss

Kauba ID: 111142
Kategooria: Söögi- ja jooginõud loomadele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,01 x 0,02 x 0,02 m, 1,2 kg
Maht: 1.9 l
Tüüp: Kauss
Vaade: Petoneer, kauss söögi- ja jooginõud loomadele
Kaubamärk: Petoneer
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Petoneer tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Petoneer Mini Plus PN-110013-01 nutikas veekauss
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki