Petoneer Nutri Vision toidujaotur

Täpsustused:
Tüüp: Alus kaussidele
Kauba ID: 8218876
11300
Lisa korvi
710 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

3. juunist

000

Smartpost pakiautomaat

3. juunist

259

Postkontor

4. juunist

199

Omniva pakiautomaat

4. juunist

219

DPD pakiautomaat

4. juunist

249

Kuller

4. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

3. juunist

259

Postkontor

4. juunist

199

Omniva pakiautomaat

4. juunist

219

DPD pakiautomaat

4. juunist

249

Kuller

4. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Petoneer Nutri Vision toidujaotur

Petoneer Nutri Vision toidujaotur

Toidake oma koera või kassi ja jälgige nende tervislikke toitumisharjumusi, hoides neil alati silma peal. HD-kaameraga Nutri Vision lemmikloomatoidu dosaator annab teile need võimalused ja palju muud. 3,7-liitrise mahuga saab teie lemmikloom alati õigel ajal õige portsu toitu. Seadet saab juhtida rakendusest. Märguanded, kui toitu on vähe järele jäänud, tagavad, et te ei unusta kunagi oma lemmikloomatoitu uuesti täita. Peidetud Power Banki pesa võimaldab seadmel pikka aega töötada ilma püsiva toiteallikaga ühendamata.

Püsige oma lemmikloomaga ühenduses

Seade on varustatud täiendava Night Vision funktsiooniga 720p kaameraga, mis tagab mugava vaatamise ka öösel. Nii saate alati oma lemmikloomi kontrollida, kui te pole kodus – olenemata kellaajast. Veelgi enam, kahesuunaline häälefunktsioon võimaldab teil oma lemmikloomadega rääkida ja neile distantsilt käsklusi anda. Te ei kaota oma lemmikloomaga kontakti isegi siis, kui olete riigi või maailma teises otsas. Tahad rohkem? Foto- ja videofunktsiooniga saate hõlpsalt jäädvustada oma lemmiklooma iga väärtuslikku hetke.

Arukas toitmine

Spetsiaalne spetsiaalne rakendus võimaldab programmeerida nii söötmise aega kui ka portsjonite arvu. Nii saad hõlpsasti hoolitseda oma lemmiklooma tervislike toitumisharjumuste eest – enneta tema ülesöömist ja veendu, et ta ei oleks näljane. Võite olla kindel, et teie lemmikloom ei ole ülekaaluline ega alakaaluline. Nüüdsest on teil ülevaade ka oma lemmiklooma toitumisajaloost. Hankige talle tasakaalustatud toitumine ja saate rakenduselt märguande, kui teie koer või kass on oma osa ära söönud. Loomulikult võite anda oma lemmikloomale toitu ka väljaspool tavalist toitmisaega. Kas olete mures, et unustate oma lemmikloomatoitu uuesti täita? Ära ole! Erimärguanded tuletavad teile meelde.

Hääljuhtimine Alexaga

Kas otsite lisavõimalusi toidusööturi kaugjuhtimiseks? Petoneer Nutri Vision sobib teile ideaalselt. Seade ühildub Amazon Alexa assistendiga, nii et saate seda juhtida häälkäsklustega. Nüüd saate oma lemmikloomi toita, öeldes lihtsa lause, näiteks "palu Petoneeril toita minu kutsikale 1 portsjon toitu Nutril". Elu peaks olema lihtne – ka sinu karvane lemmikloom väärib seda!

Nutikas disain

Kahe sisseehitatud nutikate andurite komplektiga annab Nutri teile tõhusalt teavet selle kohta, kui palju toitu on alles ja kas seda on puudu. Kas teil pole nutitelefoni käepärast, et saada teatist toidu lõppemise kohta? Ära muretse! LED-indikaatorid annavad teile ka teada, millal on vaja uuesti täita. Samal ajal on reservuaar mõeldud selleks, et vältida väikeste toiduosakeste ummistumist sellesse. Reduktor ja madal kiirus tagavad ka selle, et toitmiseks oleks alati õige energia olemas. Rootori pöörlemise ümberpööramine on ideaalne ummistuste korral.

Söötmine ühe nupuvajutusega

Isegi ilma telefonita saate oma lemmiklooma mugavalt toita. Käsisöötmise valiku kasutamiseks piisab, kui vajutada nuppu. Kas kardate, et teie lemmikloom vajutab kogemata nuppu ja sööb lisaportsu? Ära ole! Kasutage rakenduses saadaolevat deaktiveerimisvalikut ja ärge enam muretsege.

Suur mahutavus ja lihtne puhastamine

Kui Nutri Vision on täidetud, mahutab see piisavalt toitu, et toita väikseid koeri ja kasse päevadeks. Sööturi suur maht 3,7 l teeb selle võimalikuks. Veelgi enam, eemaldatav konteiner ja lihtne disain muudavad seadme puhtana hoidmise lihtsaks. Oma karvase pere eest hoolitsemine pole kunagi olnud nii lihtne!

Ruumi Powerbanki jaoks

Seadme tagaküljel asuv nähtamatu pesa võimaldab sisestada toitepanga, mis võib voolukatkestuse korral toimida varuakuna. Enam ei piirdu tavalise võrgutoitega – Petoneer Nutri Vision annab teile valikuvabaduse ja töökindluse garantii isegi elektrikatkestuse korral.

TUYA ühilduv

Petoneer Nutri Vision söödajaotur töötab TUYA platvormil. See tähendab, et see ühildub teiste TuyaSmarti kasutavate toodetega. Parima kasutuskogemuse pakkumiseks on rakendus Petoneer üles ehitatud Tuya protokollile. See muudab selle äärmiselt intuitiivseks, hõlpsasti kasutatavaks ja samas funktsionaalseks, pakkudes teile hulgaliselt lisavõimalusi.

Kasti

Petoneer Nutri Vision Feeder

USB toitekaabel

USB laadija

Kauss

Spetsifikatsioon

Mudel PF002

Mõõdud 230 x 246 x 352 mm

Netokaal 2,2 kg

Toide DC 5V/2A

Vee maht 3,7 L

Eraldusvõime 720p

Ühenduvus Wi-Fi

Vahemaa 30 m

Rakendus Petoneer

Üldine tooteinfo: Petoneer Nutri Vision toidujaotur

Kauba ID: 8218876
Kategooria: Söögi- ja jooginõud loomadele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,32 x 0,16 x 0,2 m, 0,5 kg
Maht: 3.7 l
Tüüp: Alus kaussidele
Vaade: Petoneer, alus kaussidele söögi- ja jooginõud loomadele
Kaubamärk: Petoneer
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Petoneer tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Petoneer Nutri Vision toidujaotur
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki