Digikaamera Sony ZV-E1

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: 1920 x 1080
Täisresolutsioon: 4240 x 2832
Kauba ID: 9896977
2 40000
Lisa korvi
9069 / kuus
Sinu linn

Postkontor

1. novembrist

199

Omniva pakiautomaat

1. novembrist

219

DPD pakiautomaat

1. novembrist

249

Smartpost pakiautomaat

1. novembrist

259

Kuller

1. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

1. novembrist

199

Omniva pakiautomaat

1. novembrist

219

DPD pakiautomaat

1. novembrist

249

Smartpost pakiautomaat

1. novembrist

259

Kuller

1. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Sony ZV-E1

Sony ZV-E1 (Black)

ZV-E1 täiskaader videoblogikaamera.

Uusim tehnoloogia vlogijatele

Uusim BIONZ XR™ mootor, mis töötab koos täiskaadersensoriga ZV-E1 12,1 MP2, tagab kiire töötluse 4K 60p, 120p salvestamiseks, samas kui AI-töötlusüksus parandab täiustatud ajaveebirakenduste jaoks teematuvastusvõimalusi.

Tagantvalgustusega CMOS Exmor R™ sensor

ZV-E1 on Sony esimene videoblogikaamera, millel on 12,1 MP 35 mm CMOS-pildiandur koos tagantvalgustusega, mis pakub üle 15 laiuskraadi, madalat müra, suurt tundlikkust ja hämmastavaid täiskaadri bokeh-efekte.

BIONZ XR pildiprotsessor

Uus BIONZ XR pilditöötlusmootor, millel on kuni 8 korda suurem töötlusvõimsus, suurendab tundlikkust, täpset gradatsiooni ja värvide taasesitust ning madalat müra.

DI töötlemisüksus

ZV-E1-l on tehisintellekti protsessor, mis on spetsiaalselt loodud suurte andmemahtude töötlemiseks laiema ja täpsema subjekti tuvastamise eesmärgil.

Sony E-tüüpi objektiivisüsteem

Muutke pilte erinevate objektiivide abil

ZV-E1-ga varustatud Sony E-tüüpi objektiivisüsteemi saab kasutada kõigi E-tüüpi objektiividega, sealhulgas G Master seeriaga, mis pakub vapustavat eraldusvõimet ja maailmatasemel bokeh-efekti. 12–1200 mm fookuskauguste valik annab teile erakordse loomingulise kontrolli.

Kinemaatilise videoblogi intuitiivne seadistamine

Looge meeldejäävaid pilte S-Cinetone™-i ja muude seadetega

Kasutades sätet Cinematic Vlog ja valides Look & Mood, saate luua filmiliku vlogi materjali, mis sobib stseeni ja teie loomingulise visiooniga. Kasutades seadistust Cinematic Video Blog ja valides „Look & Mood“, saate luua filmilise videoblogi, mis sobib stseeni ja teie loomingulise ideega.

Usalda stabiilset kaamera jõudlust

5-teljeline integreeritud stabilisaator, dünaamiline režiim ja raami stabilisaator

Kompaktne, täpne stabiliseerimisseade ja güroskoopilised andurid ning optimeeritud algoritmid tagavad stabiliseerimise kuni 5,0 sammu. Dünaamiline aktiivne režiim parandab stabiilsust veelgi võrreldes varasemaga kuni 30%, samas kui kaadristabilisaator13 säilitab automaatselt objekti positsiooni kaadris, kasutades dünaamilist aktiivset režiimi ja AI-põhist objektituvastust.

AI-põhine automaatne kadreerimine filmide jaoks

Põhiobjekti esiletõstmiseks reguleerige automaatselt kaadrit

Kasutades IoT-põhist teematuvastustehnoloogiat, lõikab automaatne kadreeringufunktsioon kaadri automaatselt nii, et objekt oleks filmimisel nähtav. Kuigi kaamera on paigaldatud statiivile, reguleeritakse filmimaterjali pidevalt, et see näeks välja nii, nagu jälgiks subjekti kogenud operaator.

Reaalajas tuvastatav AF

Inimese kehahoiaku hindamine luustikupõhise mudeli abil. Uuendusliku tehisintellekti protsessori abil tuvastab ZV-E1 objekti kuju andmete põhjal liigutused täpselt, parandades inimese silmatuvastust ligikaudu 60%. Inimese poosi hindamise tehnoloogia tuvastab keha ja pea asendi, nii et saate jälgida isegi kaamerast eemale vaatavat või maski kandvat objekti.

Aeglustatud ja kiirendatud vaade23

Jäädvustage tegevus uskumatult detailselt. Aegluubis või kiirendatud filmide otseseks taasesitamiseks S&Q-režiimis, kasutades XAVC S-I 60p formaati, tagab maksimaalne bitikiirus 600 Mbit/s (4:2:2 10-bit, H.264, All-I) suurepärase pildi. XAVC S-vormingus on võimalik kuni 10-kordne aegluubis Full HD 240KPS (24-punktiline salvestus), mis annab dünaamilisele spordivõistlusele ja muule tegevusele uue vaatenurga.

Sukelduge Sony insenerivõimesse, millel on enam kui 60-aastane kogemus maailmas juhtivate, professionaalsete toodete ja lahendustega.
Sony on üks maailma suurimaid kõrvaklappide, helisüsteemide, telerite, kaamerate ja mänguarvutite tootjaid. Kõigis neis valdkondades on tootja tooted hinnatud oma klassi parimateks.
Sony üritab nutitelefonide tootmisel rakendada oma parimaid juba teistes valdkondades välja töötatud tehnoloogiaid ning mis seal salata, neis on ka läbikukkumisi. Vahepeal oli Sony nutitelefonide klassist väljas, kuid peagi tuli tootja tagasi tõeliselt vapustava nutiseadmega - tippklassi Sony Xperia, mis üllatas paljusid.

Kiitust väärivad mitte ainult ebatavaline, hämmastava kvaliteediga telefoni ekraan, vaid ka tagumised kaamerad, helisüsteem ja paljud muud professionaalselt salvestatavad seaded. Tänaseni on Sony Xperia, vastav ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele.

Samuti on Sonyl äärmiselt lai valik kaameraid ja objektiive erakordse detailsuse ning kiire ja vaikse autofookusega, andes fotodele suurepärase detaili ja teravuse. Tõstke esile mustade toonide sügavus ja taastage realistlikud värvid ning jäädvustage see, mis varem oli võimatu.

Sony ZV-E1

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Maailma esimese foto tegemisest 1826. aastal on möödunud 196 aastat. Tänapäeval kasutatakse fotograafiat teaduses, kunstis ja meelelahutuses ning traditsioonilised analoogmeetodid asenduvad kiiresti kaasaegsete digikaameratega. See on teatud tüüpi kaamera, milles pilt tehakse elektroonilise maatriksi (anduri) abil, mis muudab valguse elektrilisteks signaalideks. Võrreldes traditsiooniliste kaameratega on digikaameratel palju olulisi eeliseid. Nendega on lihtsam ja kiirem töötada – tulemust näeme kohe ja kui see ei ole rahuldav, on meil võimalus uuesti pildistada. Need seadmed on väikesed ja kerged, nii et neid saab kõikjal kaasas kanda. Kulud on madalad, sest te ei pea fotofilmi ostma ja ilmutama – lihtsalt ühendage seade arvutiga ja näete ekraanil kogu kaardil olevat materjali. Erinevate suumifunktsioonidega digikaamera sobib väikeste, suurte ja liikuvate objektide, loomade või maastike jäädvustamiseks – nii päeval kui öösel. Paljusid selle kaamera funktsioone (teravustamine, välklamp jne) saab täita automaatselt. Teine oluline funktsioon on ekraan, millelt näete jäädvustatud pilti. Tänapäeva digikaameraid hindavad nii amatöörid kui ka professionaalid nende võimaluste tõttu. Seda seadet on lihtne kasutada ning tulemused on ainulaadsed.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Sony ZV-E1

Kauba ID: 9896977
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,07 x 0,05 x 0,12 m, 0,48 kg
Kaubamärk: Sony
Kaamera tüüp: Digitaalkaamerad
Vaade: Sony, digitaalkaamerad fotoaparaadid
Efektiivseid megapiksleid: 12.1 Mpix
Tüüp: micro SD/SDHC/SDXC
Vooluallikas: Li-ion
Veekindlus: Ei
Varustus: Fotoaparaat
Videosalvestuse resolutsioon: 1920 x 1080
Täisresolutsioon: 4240 x 2832
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sony tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sony ZV-E1
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki