Digikaamera Sigma 24mm F1.4 DG HSM | Art | Canon EF mount

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: 1440 x 1080
Kauba ID: 6126217
81100
Lisa korvi
3065 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. juunist

000

Postkontor

17. juunist

199

Omniva pakiautomaat

17. juunist

219

DPD pakiautomaat

17. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

17. juunist

259

Kuller

17. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

17. juunist

199

Omniva pakiautomaat

17. juunist

219

DPD pakiautomaat

17. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

17. juunist

259

Kuller

17. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Sigma 24mm F1.4 DG HSM | Art | Canon EF mount

Sigma 24mm F1.4 DG HSM | Art

 

The Sigma 24mm 1.4 DG HSM Art is a state of the art wide-angle prime lens designed for Full Frame cameras but will work with APS-C sensors as well. Using over 50 years of lens making experience, particularly the knowledge gained from the 35mm 1.4 Art and the 50mm 1.4 Art, the 24mm 1.4 Art is aimed at being the new standard for fast aperture wide angle prime lenses. The latest optical design allows for the utmost in image quality with careful attention paid to edge to edge performance. An optimized power layout places the aspherical lens elements in the rear and adjusts the incidence angle of light source allowing for great performance wide open. Using premium FLD & SLD glass elements, the lens brings aberrations and distortion to a minimum, an issue many wide-angle lenses suffer from. With class leading performance, this lens is ideal for wedding photography, landscape photography, videography, astrophotography, lowlight/indoor photography and event photography. As with all Global Vision lines, the 24mm will be tested using the proprietary “A1” measuring system ensuring the highest standard of operation. The Sigma 24mm Art is compatible with the USB dock to update and customize and is also compatible with the Mount Conversion Service. A staple procedure for the Global Vision lines, every lens will be tested using the proprietary “A1” measuring system.

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Süsteemikaamerad on uusim hübriidkaamerate rühm – sild peeglita ja tavaliste digiseadmete vahel. Esimese masstoodanguna toodetud süsteemkaamera DMC-1 töötas 2006. aastal välja Panasonic. Nende seadmete eeliseks on parem kvaliteet kui digikaameratel ja väiksem suurus kui peegelkaameratel. Peeglist vabanemine muudab süsteemikaamera palju väiksemaks ja kergemaks. Süsteemi ja peegelkaamera funktsioonide võrdlemisel keskenduvad peegelkaamerad läbi peegli, samas kui süsteemikaamera teravustab otse maatriksile, seega on süsteemikaameratel elektrooniline pildiotsija, mis kuvatakse tagumisel LCD-ekraanil. See pildiotsija võimaldab teil enne pildistamist reguleerida sätteid, nagu säritust, heledust ja kontrasti. Peegelkaameratelt on need üle võtnud objektiivide vahetamise, teravustamise ja pildistamiskiiruse. Objektiivide vahetamine võimaldab meil rakendada soovitud efekte ja lisada fotodele heledust. Peeglita seadmeid on lihtne kasutada – reisides kasutad üht objektiivi ja portreed pildistades teist. See seade vibreerib vähem selgema ja professionaalsema pildikvaliteedi saavutamiseks ning vaikne mehhanism sobib suurepäraselt diskreetsete võtete tegemiseks. Kui teile meeldivad kompaktsed seadmed, kuid soovite kõrget tehnilist kvaliteeti, erinevaid integreeritud võtterežiime ja objektiivide vahetamise võimalust, sobib süsteemkaamera teile suurepäraselt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Sigma 24mm F1.4 DG HSM | Art | Canon EF mount

Kauba ID: 6126217
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,22 x 0,16 x 0,07 m, 0,6 kg
Kaubamärk: Sigma
Kaamera tüüp: Süsteemi kaamera
Vaade: Sigma, süsteemi kaamera fotoaparaadid
Mõõtmed: 116.9 x 66.5 x 39 mm
Kaal: 0.060 kg
Tüüp: Compact Flash Type II
Vooluallikas: 1080 mAh
Veekindlus: Jah
Varustus: Objektiiv
Videosalvestuse resolutsioon: 1440 x 1080
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sigma tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sigma 24mm F1.4 DG HSM | Art | Canon EF mount
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki