Digikaamera Sony A7R Mark III A Body, Black

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: 4k
Täisresolutsioon: 1920 x 1080, 3840 x 2160
Stabiilne süsteem: Jah
Kauba ID: 484252
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
2 23600
Lisa korvi
8450 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Sony A7R Mark III A Body, Black

Sony A7R Mark III A Body (Black) | (ILCE-7RM3A/B) | (α7R III A) | (Alpha 7R III A) | (α7R IIIA)

Loomade silmade tuvastamise AF - tarkvarauuendus
Nüüd saate alla laadida tarkvarauuenduse ja kasutada „Sony“ uut reaalajas loomade silmade tuvastamise AF-funktsiooni. Jäädvustage imelisi portreesid ja kaadreid lemmikloomadest ja elusloodusest automaatse silmade tuvastamise ja jälgimisega.
Piiramatu loovuse inspireerimine
Tere tulemast pildistamise uude maailma, millel on parem eraldusvõime, tundlikkus, dünaamiline ulatus, töötlemiskiirus ja pildistamisreaktsioon. α7R III professionaalses stiilis paketid on integreeritud vastupidavasse ja kompaktsesse korpusesse, et anda teile rohkem paindlikkust, et jäädvustada hämmastavaid pilte igas olukorras. Kui suudate juhtida sellist suurt jõudu, täpsust ja võimekust, jäädvustate hetki, mis juhtuvad vaid üks kord elus.
Värav nähtamatutesse maailmadesse
Võimas 42,4 MP (umbes) pildisensor ja täiustatud pildiprotsessor vabastavad pilditöötluse nii palju, kui teie kujutlusvõime seda võimaldab.
Jäädvustage täpsed üksikasjad
Kahekordne automaatse teravustamise jälgimise efektiivsus isegi sarivõtetel kuni 10 kaadrit sekundis parandab kaamera stabiilset ja välkkiiret jõudlust.
Uued võimalused portreepiltide jaoks
Täiustatud silmade tuvastamise teravustamine fokuseerib silmad ja jälgib neid äärmiselt täpselt ja kiiresti isegi siis, kui objekt liigub, vaatab alla või küljele või on taustavalgustusega.
Sujuv töö stuudios
Kui USB 5 Gbps (USB 3.2) on ühendatud „USB Type-C®“ kaudu, saab suuremahulisi RAW-andmefaile sujuvalt eemalt arvutisse üle kanda.
Täiesti erinev resolutsioon
Universaalne pildistamise funktsioon „Pixel Shift“ aitab jäädvustada objekti ja ümbruse atmosfääri, samuti hämmastavat eraldusvõimet, värvitäpsust ja tekstuuri taasesitust.
Realistlikumad filmid
Kõrglahutusega filme toetab 4K1 HDR2 tugi kõrge eraldusvõimega, laia dünaamilise ulatuse ja laia värvigammaga piltide jaoks.
Värav nähtamatutesse maailmadesse
Jäädvustab väikseimad detailid
Pilditöötlussüsteemi on täiendatud, et salvestada kõrglahutusega videoid ilma ümbritseva mürata laiemas ISO vahemikus. Kaamera jäädvustab peenete detailide meeleolu ja tekstuuri igas stseenikeskkonnas.
42.4 MP3 täiskaader Exmor R™ CMOS -sensor
„Exmor R“ sensori taustavalgustuse otsene läätsekujundus suurendab valgustundlikkust ja tagab laia dünaamilise ulatuse, vaatamata kõrgele 42,4 MP eraldusvõimele3.

Parem pilditöötlus
Uuenduslikud LSI ja BIONZ X ™ suurendavad töötlemiskiirust ja ühilduvad „Exmor R ™“ anduriga, et tagada dünaamiline ulatus kuni 15 astet madala ISO -tundlikkusega ja suurendada toonide küllastust.

Lai standardne 100–32 000 ISO vahemik
Standardset ISO vahemikku on laiendatud ISO 100–32 000 (laiendatav4 kuni ISO 50–102 400) ja müra on keskmise tundlikkuse vahemikus peaaegu täielikult kõrvaldatud5.

14-bitine RAW-väljund tagab selge gradatsiooni
14-bitine RAW-väljund sisaldab kõrglahutusega inf. - alates valgusefektidest kuni varjudeni. Seda saab kasutada isegi vaikseks pildistamiseks või režiimiga6 7.

[1] Pildiandur
[2] Viimane suurem kiiruse algus LSI
[3] 16-bitine pilditöötlus.
Tugev, kerge ja usaldusväärne disain ei peatu
Kõrge eraldusvõimega „Quad-VGA OLED Tru-Finder“ pakub loomulikku ja ülitäpset pildiotsijat. EVF funktsionaalseid eeliseid, nagu eredad pildid pimedas ja suurendatud ekraaniga teravustamisvõimalused, on tõhustatud pildistamiseks veelgi täiustatud. α7R III mitmekülgsust suurendab selle väike, kerge ja vastupidav korpus, mis võimaldab seadet kasutada keerulistes tingimustes.
3,69 miljoni punktiga „Quad-VGA“ „OLED Tru-Finder“
See suure eraldusvõimega, kaks korda erksam {FN_08] elektrooniline pildiotsija taasesitab täpseid detaile. „Hi“ kvaliteedirežiim reprodutseerib suurel ekraanil väga üksikasjalikke ja loomulikke pilte.
Jäädvustage täpseid detaile. Kuni 10 kaadrit sekundis 10 sarivõtet
Jäädvustage otsetegevust sarivõtte režiimis kuni 10 kaadrit sekundis koos AF / AE jälgimisega. Suured 42.4 MP3 -videoandmed säilitavad kõrge kvaliteedi, mis on fotode loominguliseks ettevalmistamiseks väga kasulik.

Tehke pidevaid võtteid täielikus vaikuses
See kaamera võimaldab vaikset pildistamist kiirusega kuni 10 kaadrit sekundis speed10 koos AF / AE jälgimisega. Metsloomade pildistamisel on vaikus väga oluline, kui isegi väike müra võib tähendada kasutamata jäänud võimalust ideaalse võtte jäädvustamiseks.

Uskumatult täiustatud AF-funktsioon
AF-funktsiooni on täiustatud „α9“ mudelis kasutatud AF -funktsiooni ja optimaalse rakenduse abil. Seega, kui „α7R III“ tabab metslooma, kes liigub ettearvamatult, ei vabane ta kaadrist kergesti.
Universaalne kiire hübriidteravustamise katvus
399 faasituvastusega AF punkti, mis katavad umbes 68% pildi laiusest ja kõrgusest, ning 425 tihedalt asetsevat kontrastsuse tuvastamise AF punkti11 aitavad teravustada, muidu poleks see võimalik.

Kuni 2 korda kiirem (ligikaudu) AF reaktsioon12
Tänu kiiremale reageerimisele ja täiustatud kiirele hübriidteravustamisele töötab automaatne teravustamine hämaras umbes kaks korda kiiremini12.

Ligikaudu kaks korda täpsem AF jälgimine5
Α9 mudelist võetud teravustamisalgoritm võimaldab kaks korda täpsemat5 teravustamise jälgimist pideva pildistamise jaoks, isegi kui soovite jäädvustada keerulisi või äkilisi liikumisi.

AF-funktsioon töötab usaldusväärselt isegi EV-3 erksuse korral
Täiustatud automaatse teravustamise algoritmid aitavad kaasa väga suurele teravustamistäpsusele isegi madalal erksuse tasemel, näiteks EV-313, ja tagavad pimedas pildistamisel täpse automaatse teravustamise.

Ärge jätke ühtegi hetke kasutamata
Uus mitmikvalija, automaatteravustamise toitenupp ja puutetundliku teravustamise funktsioon võimaldavad teil kiiresti ja intuitiivselt teravustada. α7R III-l on kaks integreeritud pesa ja seade ühildub suure võimsusega laetava akuga NP-FZ100, nii et miski ei sega pildistamist, kuna te ei pea kandjat ega akut sageli vahetama.

Pildistage pidevalt kuni 76 pilti
Jäädvustage kuni 76 tihendatud RAW 15 või JPEG pilti ühe pideva järjestusena.16 See võimaldab teil ignoreerida müra ja keskenduda sarivõttele.

Kahesed meedia pesad, UHS-II tugi
α7R III-l on kaks kandjapesa (üks UHS-II ühilduv ja kiireks salvestamiseks). See seade saab pidevalt salvestada, eraldada RAW / JPEG andmeid ja fotosid / videoid ning kopeerida ühelt kaardilt teisele.

Minge professionaalse fotograafia tasemele
α7R III saab kasutada NP-FZ100 akut, mille maht on umbes 2,2 korda suurem kui NP-FW50 aku. „USB Type-C®“ ja „Multi USB“ / „Micro USB“ pordid võimaldavad pikemaks pildistamiseks ühendada väliseid patareisid.

Hindamise funktsioon
Hindamise funktsiooni abil saate fotosid hinnata 1–5 tärniga kõikjal. Kui see funktsioon on valitud nupule määratud, saate seda kasutada otse taasesituse ekraanil.

Sarivõtete rühmitamise ekraan
Sarivõtte režiimis tehtud pilte saab vaadata rühmadena ja taasesituse indeksi ekraani on täiustatud ning sarivõtte režiimis tehtud pildirühmi saab korraga kustutada või kaitsta.

Minu menüü: lemmikute kiirem valik
Kiireks valimiseks tõstke uues „Minu menüüs“ esile kuni 30 sageli kasutatavat üksust. Saate luua optimaalse menüü ja kohandada seda vastavalt oma vajadustele.
Kaks korda parem silmade tuvastamise automaatteravustamise funktsioon
Mudelil α7R III on kaks korda kiirem silma tuvastamise AF funktsioon, mis võimaldab jäädvustada ja jälgida isegi liikuvaid objekte.
Täiustatud pildistabilisaator: suurem vabadus pildistamisel
Tänu kaamera sisseehitatud 5-teljelisele pildistabilisaatorile saate loota α7R III suurele eraldusvõimele ja liikuvusele igal ajal, kui soovite vabalt pildistada, nii et saate keskenduda oma objektile, muretsemata kaamera raputamise hägususe pärast.
5-teljeline sisseehitatud optiline pildistabilisaator
Uued stabilisaatorid / güroskoopid / algoritmid võimaldavad saavutada 5,5 peatust18. Viis tüüpi kaamera värisemist: nurkvärin (vertikaalne / horisontaalne), X / Y nihutamine ja kaamera värisemine (klapp).
Kvaliteetsed pesad professionaalidele
„α7R III“ on „Superspeed“ USB 5 Gbps (USB 3.2) ühilduv „USB Type-C®“ port ja sünkroonimisterminalid, mis võimaldavad kaameral viivitamatult otse väliste seadmetega ühenduda. Need ühendused võimaldavad teil töötada sujuvamalt ja muretult isegi stuudios pildistamisel, kui kasutate paarisarvutit või välku.

„SuperSpeed“ USB 5 Gbps (USB 3.2) kiireks andmeedastuseks
See võimaldab pildistada, ühendades kaamera arvutiga ja haldades suuri RAW -pildifaile, nii et saate pilte kiiresti arvutis vaadata ja pildistamist jätkata, ilma et peaksite failide ülekandmiseks aega raiskama.
Sünkroonimise ühendus on saadaval
Standardne sünkroonimise pesa on loodud mugavaks sünkroonimiseks stuudio välklampide ja muude väliste valgustusseadmetega.
NFC: jah
Aku: NP-FW50 liitiumaku Teisendage „Sony“ RAW -failid kvaliteetseteks piltideks ja hallake oma loomingut tõhusamalt

 

Sukelduge Sony insenerivõimesse, millel on enam kui 60-aastane kogemus maailmas juhtivate, professionaalsete toodete ja lahendustega.
Sony on üks maailma suurimaid kõrvaklappide, helisüsteemide, telerite, kaamerate ja mänguarvutite tootjaid. Kõigis neis valdkondades on tootja tooted hinnatud oma klassi parimateks.
Sony üritab nutitelefonide tootmisel rakendada oma parimaid juba teistes valdkondades välja töötatud tehnoloogiaid ning mis seal salata, neis on ka läbikukkumisi. Vahepeal oli Sony nutitelefonide klassist väljas, kuid peagi tuli tootja tagasi tõeliselt vapustava nutiseadmega - tippklassi Sony Xperia, mis üllatas paljusid.

Kiitust väärivad mitte ainult ebatavaline, hämmastava kvaliteediga telefoni ekraan, vaid ka tagumised kaamerad, helisüsteem ja paljud muud professionaalselt salvestatavad seaded. Tänaseni on Sony Xperia, vastav ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele.

Samuti on Sonyl äärmiselt lai valik kaameraid ja objektiive erakordse detailsuse ning kiire ja vaikse autofookusega, andes fotodele suurepärase detaili ja teravuse. Tõstke esile mustade toonide sügavus ja taastage realistlikud värvid ning jäädvustage see, mis varem oli võimatu.

Sony A7R Mark III A Body, Black

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Süsteemikaamerad on uusim hübriidkaamerate rühm – sild peeglita ja tavaliste digiseadmete vahel. Esimese masstoodanguna toodetud süsteemkaamera DMC-1 töötas 2006. aastal välja Panasonic. Nende seadmete eeliseks on parem kvaliteet kui digikaameratel ja väiksem suurus kui peegelkaameratel. Peeglist vabanemine muudab süsteemikaamera palju väiksemaks ja kergemaks. Süsteemi ja peegelkaamera funktsioonide võrdlemisel keskenduvad peegelkaamerad läbi peegli, samas kui süsteemikaamera teravustab otse maatriksile, seega on süsteemikaameratel elektrooniline pildiotsija, mis kuvatakse tagumisel LCD-ekraanil. See pildiotsija võimaldab teil enne pildistamist reguleerida sätteid, nagu säritust, heledust ja kontrasti. Peegelkaameratelt on need üle võtnud objektiivide vahetamise, teravustamise ja pildistamiskiiruse. Objektiivide vahetamine võimaldab meil rakendada soovitud efekte ja lisada fotodele heledust. Peeglita seadmeid on lihtne kasutada – reisides kasutad üht objektiivi ja portreed pildistades teist. See seade vibreerib vähem selgema ja professionaalsema pildikvaliteedi saavutamiseks ning vaikne mehhanism sobib suurepäraselt diskreetsete võtete tegemiseks. Kui teile meeldivad kompaktsed seadmed, kuid soovite kõrget tehnilist kvaliteeti, erinevaid integreeritud võtterežiime ja objektiivide vahetamise võimalust, sobib süsteemkaamera teile suurepäraselt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Sony A7R Mark III A Body, Black

Kauba ID: 484252
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,243 x 0,155 x 0,14 m, 1,62 kg
Kaubamärk: Sony
"Multiplayer" võimalus: ILCE-7RM3A Alpha 7R III
Kaamera tüüp: Süsteemi kaamera
Vaade: Sony, süsteemi kaamera fotoaparaadid
Efektiivseid megapiksleid: 42 Mpix
Ekraani diagonaal: 3 "
Puutetundlik ekraan: Jah
Pildiotsija: Jah
ISO tundlikkus: 100 - 32000 (102400) ISO
Valge värvi tasakaal: Jah
Mõõtmed: 127 x 96 x 74 mm
Kaal: 0.657 kg
Failitüübid: AVCHD, MPEG-4, RAW, XAVC S
Fookuskaugus: 28 - 70 mm
Fookus: Fast Hybrid AF
Ühenduvus: HDMI Micro, USB 3.1
Tüüp: SD / SDHC / SDXC
Vooluallikas: Li-ion
Veekindlus: Ei
Varustus: Fotoaparaat
Värv: Must värv
Videosalvestuse resolutsioon: 4k
Täisresolutsioon: 1920 x 1080, 3840 x 2160
Stabiilne süsteem: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sony tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sony A7R Mark III A Body, Black
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki