Välklamp Metz M400

Täpsustused:
Tüüp: Välklamp
Kauba ID: 490227

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Metz M400

Vaata Metz M400 välgu karbist välja fotoseeriat Photopointi ajaveebis »

Metz mecablitz M400 on disainitud esmalt hübriidkaameraid silmas pidades – just seetõttu on see välklamp ~30% väiksem võrreldes sama võimsusega välkudega. M400 juhtarv on 40 (m, ISO 100, 105 mm). Välgul on ka automaatne suumireflektor, mis töötab vahemikus 24–105 mm ning integreeritud lainurkhajutiga saab isegi 12 mm objektiivi vaatevälja valgustatud. Välgupea ise on kallutatav +90° ning pööratav 360° ning välgupeal on ka integreeritud reflektorkaart.

Videovalgusti
Väga suurt paindlikkust lisab võimas LED videovalgusti, millel 6 võimsusastet ning 1 meetri kaugusel on valguse intensiivsus 100 luksi. Välgu tagaküljelt leiab lihtsa juhtnupu ning OLED ekraani välgu seadistamiseks ja töökauguse kuvamiseks. Sarnaselt teistele Metz välkudele on ka M400 varustatud USB pesaga, mille kaudu saab välgu püsivara uuendada.

Erinevad režiimid
Lisaks TTL režiimidele on sel ka manuaalrežiim koos 25 võimsusastmega. Samuti toetab välk nii esimese kui tagumise kardina sünkronisatsiooni kui ka HSS (sünkroniseerimist lühikese säriajaga) režiimi. Välgul ka juhtmevaba režiim – see võib toimida nii lihtsa päästikvälguna (control) või TTL toega juhtvälguna (master) kaamera peal, kuid ka TTL orivälguna kaamerast eemal.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Metz M400

Kauba ID: 490227
Kategooria: Fotoaparaatide lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,15 x 0,3 m, 0,38 kg
Kaubamärk: Metz
Tüüp: Välklamp
Vaade: Metz, välklamp fotoaparaatide lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Metz tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Metz M400
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki