Objektiiv Canon RF 85MM F1.2L USM DS

Täpsustused:
Fookuskaugus: 85 mm
Kauba ID: 576257
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
3 89900
Lisa korvi
14734 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Canon RF 85MM F1.2L USM DS

CANON RF 85MM F1.2L USM DS

Andke edasi oma objekti tõelist vaimu - see objektiiv on erakordselt tõhus ja usaldusväärne ning selle spetsiaalne optiline kate annab täiesti uue „bokeh“ taseme.

Stiilne heledus tõeliselt oluliste portreede jaoks

Leidke ja rõhutage oma loomingulist visiooni koos selle professionaalse L-seeria portreeobjektiiviga - see on vapustavalt särav, sellel on suure jõudlusega AF, legendaarne disainikvaliteet ja uus DS-kate, mis tagab kauneima pehme „bokeh“ efekti.

  • MAKSIMAALNE AVA F1.2
  • DS OBJEKTIIVI KATE
  • L-SEERIA EFEKTIIVSUS
  • UD ELEMENT
  • USM mootor
  • ASC „air sphere“ kate

Ideaalne...

Portreed

Tänu madalale fookusele ja erakordsele heledusele võivad portreed olla nii detailsed ja sügavad kui kunagi varem - selle eksklusiivse optilise disaini, täpsema objektiivikatte ja RF-katiku tehnoloogia abil.

Tänavafotograafia jaoks

Tehke tänaval sujuvaid pilte ja kontrollige stseeni kiire teravustamise ja suure jõudlusega USM-mootoriga, mis tagab, et objektiiv jäädvustab objekti ja te ei maga maha kunagi ühtegi õiget hetke.

Hämaras

Tehke pilte ka päikese käes - see kiire ja lai f/1.2 maksimaalne ava jäädvustab kõik detailid ideaalselt kogu kaadris.

Ideaalne portreede jaoks

85mm fookuskaugusega objektiiv sobib ideaalselt rikaste detailide ja meeldiva vaatenurgaga atraktiivsete, elegantsete portreede jäädvustamiseks ilma pilti moonutamata.

Suurepärane „bokeh“ ja hämmastav optiline täpsus

Kaunim „bokeh“, mida pakub „Canon“ unikaalne DS kate, samuti F1.2 ja 9 kuu ava, muudavad selle objektiivi ideaalseks kunstiliseks fotograafiaks.

Objektiivi täpsemad elemendid ja katted

Spetsiaalne „Blue Spectrum Refractive“ (BR) optika välistab värvimoonutused, alumine asfääriline objektiivi element ja ASC-kate kaitsevad välkude ja varjude eest.

RF 85mm F1.2L USM DS – unikaalne suure jõudlusega objektiiv, mis pakub mitte ainult kaunilt segatud fokuseerimata taustvalgust, vaid ka ülikiiret ava hingematvate portreede jaoks.

85 mm fookuskaugus sobib ideaalselt portreede tegemiseks ja lai maksimaalne ava võimaldab hõlpsasti saavutada fookusest väljas olevaid aktsente, mis muutuvad fotol erksateks valgusketasteks.

DS-efekti eelised on kõige nähtavamad suurima avaga töötamisel, see väheneb ava vähendamisel. Fokuseerimata eredad aktsendid edastatakse pehmete valgusketastena ja on DS-objektiivi eripärana koheselt äratuntavad.

Stiilne heledus

Jäädvustage rohkem kui ainult detaile - paljastage oma objekti tõeline vaim erakordselt võimsa ja usaldusväärse objektiiviga. Vaadake, kuidas DS-kate töötab mitte ainult hämaras, luues erakordse „bokeh“ efekti, kui taustal on kunstiline potentsiaal.

Tavalise RF-85 mm objektiiviga pildistamisel segatakse eredad aktsendid, kuid siiski on mõni detail, mis pole peentes portreedes soovitud.

DS-efekti pakkuv DS-kate kantakse kahele elemendile erinevates objektiivide kohtades ning see aitab saavutada pehmema ja ühtlasema fookuse. See on eriti ilmne kohtades, milles valgus tungib läbi objekti taga olevate puude.

Kuidas DS-kate töötab

„Canon“ DS („Defocus Smoothing“) kate loob pehme ja unikaalse fokuseerimisefekti, kus algselt segatakse fokuseeritud pildi teravad piirjooned veelgi, andes fotole erakordse pehmuse. „Canon“ saavutab selle efekti, kasutades samu optilisi elemente nagu RF 85mm F1.2L USM ja läätsesse siseneva valguse hulga reguleerimiseks aurude sadestamise tehnoloogiat.

Sellel objektiivil on kiiretoimeline F1.2 ava, mis muudab selle ideaalseks hämaras - kaadrid on uskumatult teravad ja kunstipärased, „bokeh“ efekt tundub atraktiivne ja pildikvaliteet ei ole kahjustatud.

DS-efekti pakkuv DS-kate kantakse kahele elemendile erinevates objektiivide kohtades ning see aitab saavutada pehmema ja ühtlasema fookuse. Kuid kate vähendab valguse läbilaskevõimet T2,2-ni.

Kiire USM-mootori ja objektiivi juhtrõngas

Tänu ülikiirele RF-kinnitusele jäädvustab RF 85mm F1.2L USM objekti kiiresti ja juhtimisrõngas pakub parameetrite täiendavat kontrolli.

Canon on aidanud inimestel jutustada juba 80 aastat olles juhtiv ettevõte digitaalkaamerate, peegelkaamerate, tindiprinterite ja professionaalsete printerite valdkonnas.
Alates klanitud ja hõlpsasti kaasaskantavatest kiirkaameratest ja kergete, fikseeritud objektiividega kompaktkaamerat, DSLR-kaamerate ja tipptasemel fotokaamerateni, leiab igaüks tee loovuse juurde Canoni kaameravaliku abil.
Loodud vastama teie kirele fotograafia vastu, tänu jätkuvatele turu juhtivatele investeeringutele teadus- ja arendustegevusse on Canoni uutel kaameratel uusim video taasesituse innovatsioon.
Vlogeri ajastu algas 2008. aastal, kui Canon EOS 5D Mark II tutvustas esmakordselt oma DSLR-kaamera videovõimalusi. See sillutas teed video blogidele ehk vlogidele. Sellise sisu jäädvustamiseks on enne Canon EOS 5D Mark II vaja väga kallist videokaamerat, muutes videotööstuse sisuliselt üleöö. Tänapäeval on Canon PowerShot G7 X-seeria kõige populaarseim vlogimiskaamera Euroopas. Selle taskusse mahtuva kaameraga saate luua 4K videoid, mille kompaktses korpuses on 20,1 MP sensor ja kokkupandav puutetundlik ekraan, muutes selle tõeliselt loominguliseks kaaslaseks. 

Canon RF 85MM F1.2L USM DS

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Canon RF 85MM F1.2L USM DS

Kauba ID: 576257
Kategooria: Fotoaparaatide objektiivid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,15 m, 1 kg
Kaubamärk: Canon
Fookuskaugus: 85 mm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Canon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Canon RF 85MM F1.2L USM DS
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki