Objektiiv Canon RF 135mm F1.8L IS USM

Täpsustused:
Fookuskaugus: 135 mm
Kauba ID: 7789875
2 57200
Lisa korvi
9719 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Postkontor

20. maist

199

Omniva pakiautomaat

20. maist

219

DPD pakiautomaat

20. maist

249

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Postkontor

20. maist

199

Omniva pakiautomaat

20. maist

219

DPD pakiautomaat

20. maist

249

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Canon RF 135mm F1.8L IS USM

135 mm L-seeria teleobjektiiv kiire, ereda f/1,8 ava ja 5,5-astmelise pildistabilisaatoriga loominguliseks päeval ja öösel pildistamiseks.


Olge teravussügavuse geenius

 

Pildistage avatult ja saage inspiratsiooni. RF 135 mm F1.8L IS USM on loodud jäädvustama ideaalselt teravaid detaile portreedel, moepildis, pulmades ja spordis ning paljastab teie stiili maksimaalselt.

 

Laia ava loominguline kasutamine kauni bokeh-efekti saavutamiseks

 

Vaadake, kuidas laia ava ja telekompressiooniga RF 135 mm F1.8L IS USM võib teie portreesid teiste objektiividega võrreldes muuta.

 

Keskenduge detailidele

 

RF 135mm F1.8L IS USM on imeliselt loominguline objektiiv, mis võimaldab jäädvustada ümbritsevat maailma ainulaadsel viisil. Kasutage seda oma eeliseks.

 

Suurepärase mitmekülgsusega kiire avaga teleobjektiiv

 

Pikema, 135 mm fookuskaugusega ja kiire f/1.8 üheksa labaga avaga, mis annab suurepärase kontrolli teravussügavuse ja kauni bokehi üle, jäädvustage atraktiivseid portreesid ja detaile ning tõstke objekte suurepäraselt esile.

 

Täiskaadris pildi kõrge kvaliteet

 

Läätses on kolm UD-klaaselementi, ASC- ja Super Spectra-katted ning esielemendi fluorikiht, mis kaitseb tolmu ja mustuse eest, võimaldavad teil saada võimalikult teravaid pilte.

 

Täiustatud pildistabilisaator

 

5,5-astmeline optiline pildistabilisaator võimaldab teil valida pikema säriajaga, mida saab kasutada sujuvaks käeshoitava pildistamise ja video tegemiseks. Rohkem käeshoitavaid stabiliseerimisvõimalusi ühilduva EOS R-seeria kaamera korpuse kasutamisel.

 

Erakordne hämaras esinemine

 

Jätkake pildistamist, kui valguse tase ei ole teie kasuks: 5,5-astmeline optiline pildistabilisaator, mis laieneb 8-punktiliseks, kui objektiiv on ühendatud ühilduva sisseehitatud stabilisaatoriga EOS R-seeria kaameraga.

 

Kasutamine on nagu teine olemus

 

Nautige hetke ja olge objektiiviga ühes, kasutades kahte kohandatud objektiivi funktsiooninuppu ja objektiivi juhtrõngast kriitiliste parameetrite peenhäälestamiseks ja juhtimiseks ning fookuse väreluse korrigeerimiseks pildistamise ajal.

 

Tugev, vaikne, usaldusväärne

 

Pildistage igas olukorras, isegi lähivõtetel, kuni 0,7 meetri kauguselt (0,26-kordne suurendus). See on täiustatud ilmastikukaitsega L-seeria objektiiv ja kuna see on varustatud Nano USM mootoriga, on see uskumatult vaikne.

 

Canon on aidanud inimestel jutustada juba 80 aastat olles juhtiv ettevõte digitaalkaamerate, peegelkaamerate, tindiprinterite ja professionaalsete printerite valdkonnas.
Alates klanitud ja hõlpsasti kaasaskantavatest kiirkaameratest ja kergete, fikseeritud objektiividega kompaktkaamerat, DSLR-kaamerate ja tipptasemel fotokaamerateni, leiab igaüks tee loovuse juurde Canoni kaameravaliku abil.
Loodud vastama teie kirele fotograafia vastu, tänu jätkuvatele turu juhtivatele investeeringutele teadus- ja arendustegevusse on Canoni uutel kaameratel uusim video taasesituse innovatsioon.
Vlogeri ajastu algas 2008. aastal, kui Canon EOS 5D Mark II tutvustas esmakordselt oma DSLR-kaamera videovõimalusi. See sillutas teed video blogidele ehk vlogidele. Sellise sisu jäädvustamiseks on enne Canon EOS 5D Mark II vaja väga kallist videokaamerat, muutes videotööstuse sisuliselt üleöö. Tänapäeval on Canon PowerShot G7 X-seeria kõige populaarseim vlogimiskaamera Euroopas. Selle taskusse mahtuva kaameraga saate luua 4K videoid, mille kompaktses korpuses on 20,1 MP sensor ja kokkupandav puutetundlik ekraan, muutes selle tõeliselt loominguliseks kaaslaseks. 

Canon RF 135mm F1.8L IS USM

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Canon RF 135mm F1.8L IS USM

Kauba ID: 7789875
Kategooria: Fotoaparaatide objektiivid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,15 m, 1 kg
Kaubamärk: Canon
Fookuskaugus: 135 mm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Canon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Canon RF 135mm F1.8L IS USM
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki