Objektiiv Objektiiv Nikon NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S

Täpsustused:
Fookuskaugus: 24-70 mm
Maksimaalne ava: 2.8
Kauba ID: 194057
2 32316
Lisa korvi
8779 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

12. aprillist

000

Postkontor

15. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

15. aprillist

219

DPD pakiautomaat

15. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

15. aprillist

259

Kuller

15. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

15. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

15. aprillist

219

DPD pakiautomaat

15. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

15. aprillist

259

Kuller

15. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Objektiiv Nikon NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S

NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S

Professionaalne f/2,8 standardne suumobjektiiv

Saage tuttavaks mitmekülgse, valgusjõulise ning erakordselt kompaktse 24–70 mm suumobjektiiviga. Tänu täiustatud optikale ja põhjalikule ilmastikukindlusele toimib see täiskaadriline peeglita süsteemi objektiiv tõeliselt hästi igas valguses ning igasugustes tingimustes - see on tõeline tööhobune.

  • PROFESSIONAALNE
    24–70 MM
  • F/2,8
    FIKSEERITUD AVA
  • ARNEO
    KATE
  • S-LINE
    KVALITEET
  • OLED
    EKRAAN

Rabavad pildid. Kaasahaaravad lood.

Keskenduge loole professionaalse standardse suumobjektiiviga, mis kohandub just teiega. See 24–70 mm f/2,8 objektiiv on detailsem ja annab lähivõtetel tulemusi, mida pole selle fookuskauguse ulatusega objektiividel varem nähtud. Pildistamisparameetreid saate otse objektiivilt juhtida. Ning tugev konstruktsioon võimaldab seda kõikjal kasutada.

Tõeline sügavus

Lai Z-kinnitus ja pidev f/2,8 9 labaga ümar objektiiviava annavad põnevaid tulemusi igas valguses. Erakordsed valguskuma efektid. Ning loomuliku bokeh-efekti, mis sulandub sujuvalt kaadri servadesse.

Imelised lähivõtted

Teravus on suurepärane ja lähedalt pildistades erakordne. Väikseim teravustamiskaugus vaid 0,38 m kogu suumivahemikus võimaldab teil kaadrit kontrollida lähivõttest lõpmatuseni.

Unustage objektiivi helklus

Isegi punktvalgusallikad jäädvustuvad tänu 17 elemendile 15 rühmas kaunilt ja detailselt. ARNEO ja nanokristallkatted võitlevad varikujutiste ja helklusega, mis on tingitud mitmest suunast saabuvast valgusest.

Rohkem valgust. Rohkem vabadust.

Reportaaž. Pulmad. Reklaamid. Olenemata sellest, mida pildistate, joonistub iga stseeni osa välja elutruu selgusega. Isegi tähed ja tänavavalgustus jäädvustatakse peente ümarate punktidena. Kui aga lugu nõuab videosalvestust, saate otse objektiivilt täpselt teravussügavust juhtida.

Üks objektiiv. Peaaegu iga asukoht.

See objektiiv on täielikult ilmastikukindel ning valmis igapäevaseks professionaalseks kasutamiseks. Fluoriidkattel puuduvad peaaegu veemärgid, tolmu ja mustust ei kogune, seega jääb pildi kvaliteet täiuslikuks.

VAISTLIK

Suumi- ja teravustamisrõngad on reguleeritavad täpselt õige pöördemomendiga. Funktsioonide reguleerimisrõngast saab kasutada hääletuks ava reguleerimiseks või särikompensatsiooniks.

KOHANDATAV

Automaatse teravustamise lukustusest mõõtmise ning kahvelduseni ja palju muud. Objektiivi Fn-nupule saab määrata 21 erinevat funktsiooni.

KESKENDUNUD

OLED-teabeekraan võimaldab kiiresti otse objektiivilt kontrollida ava, teravustamiskaugust, täpset fookuskaugust ja teravussügavust.

Tehnilised andmed:

Tüüp

Nikon Z kinnitus

Formaat

FX / 35 mm

Fookuskaugus

24–70 mm

Maksimaalne diafragma

f/2,8

Minimaalne diafragma

f/22

Objektiivi konstruktsioon

17 elementi 15 rühmas (sh 2 ED-elementi, 4 asfäärilist elementi, nanokristall- ja ARNEO-kattega elemendid ning eesmine ja tagumine fluorkattega objektiivi element)

Vaatenurk

FX formaat: 84°–34°20', DX formaat: 61°–22°50'

Fookuskauguse skaala

Gradueeritud millimeetrites (24, 28, 35, 50, 70)

Teravustamissüsteem

Sisemine teravustamissüsteem

Minimaalne fookuskaugus

0,38 m fookustasandilt kõikides suumiasendites

Maksimaalne taastamise suhe

Ligikaudu 0,22x.

Diafragma elementide arv

9 (ümardatud diafragma ava)

Kate

Nanokristallkate, fluorkate, ARNEO kate

Filtri kinnitusrõnga suurus

82 mm (P = 0,75 mm)

Läbimõõt x pikkus (kaugus objektiivist)

Umbes 89 mm suurim läbimõõt × 126 mm (kaugus kaamera objektiivi kinnitusäärikust)

Kaal

Ligikaudu 805 g

Automaatne teravustamine

Jah

Sisemine teravustamine

Jah

Teravustamine

Automaatne, manuaalne

Komplektis olevad tarvikud:

Klõpsuga kinnituv eesmine objektiivi kaas LC-82B 82 mm, objektiivi tagakork LF-N1, bajonettpäikesekaitse HB-87, objektiivi ümbris CL-C2

Nikon Corporation on rahvusvaheline ettevõte, mis asub Jaapanis Tokyos. See toodab kaameraid, binokleid, mikroskoope ja mõõteriistu. Ajaloolise Apollo 15 missiooni salvestamiseks kasutati Nikoni kaameraid. 1971. aastal toetas Nikon paljusid teisi kosmoseuuringute missioone ja satelliite. Nikon on aastaid keskendunud kosmosele. Tänapäeva tootmine sõltub täpsetest mõõtmistest, mis on Nikoni eriteadmisvaldkond. Nikoni mõõdikud aitavad parandada toodete kvaliteeti, töökindlust ja ohutust, alates elektroonilistest komponentidest kuni autode ja lennukiteni välja. Meditsiiniuuringute toetamine hõlmab nii tervishoidu kui bioloogiat ning regeneratiivmeditsiini ja uuenduslike ravimite arendamist. Teadlased kasutavad Nikoni seadmeid elusate iPS-rakkude analüüsimiseks ühiskonna hüvanguks. Tehes koostööd ülikoolide ja ettevõtetega, tõstab Nikon meditsiiniuuringute profiili. See töötab pidevalt selle nimel, et parandada inimeste elukvaliteeti üle kogu maailma ning tänu uusima tehnoloogia kasutuselevõtule pakuvad peegelkaamerad laia valikut kvaliteetseid kunstilisi kaadreid, mida suudavad saavutada nii professionaalid kui ka amatöörid. Lisaks on tänapäevaste peegelkaamerate kasutamine uskumatult lihtne. Peegelkaamera on modulaarse disainiga, mis võimaldab valida esmalt kaamera keha ning seejärel seda järk-järgult laiendada ja täiendada lisatarvikutega. Peegelkaamera ostmine annab fotograafidele palju valikuvõimalusi. Saate vahetada objektiive, välklampe, pulte ja muud varustust.

Objektiiv Nikon NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Objektiiv Nikon NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S

Kauba ID: 194057
Kategooria: Fotoaparaatide objektiivid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,15 m, 1 kg
Kaubamärk: Nikon
Tüüp: Süstemaatiline
Objektiivi ehitus: 17/5
Minimaalne teravustamiskaugus: 0.38 m
Kõrgeim taastamise suhe: 0.22x
Diafragma labade arv: 9
Filtri kinnituse suurus: 82 mm
Mõõtmed: 89 x 126 mm
Kaal: 0.805 kg
Komplektis: Kasutusjuhend
Värv: Must värv
Fookuskaugus: 24-70 mm
Maksimaalne ava: 2.8
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nikon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Objektiiv Nikon NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki