Objektiiv Samyang AF 35-150mm f/2-2.8 FE Sony E jaoks

Täpsustused:
Fookuskaugus: 35 - 150 mm
Kauba ID: 9051451
1 27900
Lisa korvi
4833 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Samyang AF 35-150mm f/2-2.8 FE Sony E jaoks

  • 35–150 mm universaalsuumobjektiiv maksimaalse f/2–2.8 avaga
  • Suurepärane objektiiv, mis toob pildistatava udustatud taustast esile
  • Mitmed videograafidele suunatud funktsioonid: Dolly Shot, digitaalne Par-Focal funktsioon, sujuv fookuspunkti liikumine, minimeeritud focus breathing
  • Kiire, vaikne ja täpne Linear STM teravustamismootor
  • Lisatud tihendid kaitsevad objektiivi kerge vihma, lume ja tolmu eest
  • Seadistatav lüliti ja fookuse hoidmise nupp


Üks objektiiv kõigeks
Samyang’i uus suumobjektiiv on universaalne, kattes enimkasutatavad fookuskaugused – 35, 50, 85 mm – ning ulatudes kuni 150 mm kaugusele. Kuigi see objektiiv on peamiselt loodud portreefotograafidele, on see kasulik ka reklaamide, ürituste ja reiside jäädvustamiseks.

Suurepärane pildikvaliteet
Objektiivi optiline konstruktsioon koosneb 21 läätsest (sh 2 ASP, 1 HB, 3 H-ASP ja 6 ED elementi), mis on jagatud 18 grupiks, et tagada eeskujulik pildikvaliteet kogu pika suumivahemiku ulatuses. UMC (Ultra Multi-Coating) vääristus minimeerib peegeldusi, mis aitab omakorda säilitada loomulikke värve ning saavutada selgeid ja kontrastseid kaadreid.

Imeline taustahägu
Maksimaalse f/2–2.8 ava aitab tõhusalt eraldada objekti taustast ja üheksa diafragmalamelli loovad ühtlase ja meeldiva tausta hägustamise.

Kiire ja vaikne teravustamismootor
Objektiivis on kasutusel Samyang’i Linear STM teravustamismootor, mis pakub kiiret, vaikset ja täpset teravustamist. See sobib suurepäraselt ka videotöös kasutamiseks. Objektiiv on disainitud parfokaalsena, mis on eriti kasulik videovõtetel. Kui oled käsitsi teravustamise režiimis (MF) mingile objektile teravustanud, siis ei ole suumimisel vaja fookust korrigeerida. See võimaldab videovõtetel aega kokku hoida ning teisalt säilitada täpne ja stabiilne fookus. Ka focus breathing on selle objektiivi puhul viidud miinimumini.

Lühike lähim teravustamiskaugus
Selle objektiivi lähim teravustamiskaugus on 35 mm juures 33 cm ja 150 mm juures 85 cm. Tänu objektiivi lahtisele avale võimaldab see luua ainulaadse perspektiiviga võtteid, millel objektiivi läheduses olev objekt eraldub kaunilt hägustatud taustast.

Funktsionaalsus
Objektiivi küljel olevad muudetava funktsiooniga lülitid ja nupud võimaldavad kasutajal objektiivi enda vajadustele vastavaks kohandada. Samyang Lens Station (saadaval eraldi) võimaldab objektiivi kohandada Sinu vajaduste järgi.

Ilmastikukindel disain
AF 35-150 mm f/2-2.8 FE on ilmastikukindla disainiga. 12 tihendit erinevates objektiivi piirkondades aitavad vältida tolmust, kergest vihmast või lumest tekkida võivaid kahjustusi.

Üldine tooteinfo: Samyang AF 35-150mm f/2-2.8 FE Sony E jaoks

Kauba ID: 9051451
Kategooria: Fotoaparaatide objektiivid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 1 kg
Kaubamärk: Samyang
Fookuskaugus: 35 - 150 mm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Samyang tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Samyang AF 35-150mm f/2-2.8 FE Sony E jaoks
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki