Objektiiv Sony FE 24mm F2.8 G (Black) | (SEL24F28G)

Täpsustused:
Fookuskaugus: 24 mm
Maksimaalne ava: f/2.8
Kauba ID: 717632
69900
Lisa korvi
2641 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Smartpost pakiautomaat

10. maist

259

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

10. maist

259

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Sony FE 24mm F2.8 G (Black) | (SEL24F28G)

Sony FE 24mm F2.8 G (Black) | (SEL24F28G)



Väike lainurk fikseeritud fookusega objektiiv

Sellel lainurk fikseeritud fookusega objektiivil on kvaliteetne G-seeria pilt ja kaunis bokeh-efekt, mis kõik on kompaktse ja hõlpsasti kasutatava kujundusega. See käepärane objektiiv sobib ideaalselt kaunite piltide jäädvustamiseks laia nurga alt. Kiire, täpne ja vaikne automaatne teravustamine sobib suurepäraselt nii pildistamiseks kui ka videote tegemiseks - te ei jäta tähtsamaid hetki vahele.

Väike ja täpne“ 24 mm F2.8“ fikseeritud fookusega objektiiv

Kaasaskantavate fikseeritud fookuskaugusega läätsede komplekt

See on üks meie G-seeria fikseeritud fookuskaugusega objektiividest (müüakse eraldi), mis on saadaval erinevate fookuskauguste jaoks, kuid näevad välja samad, millel on 49mm läbimõõduga filter, kompaktne disain ja paigutus. Need on piisavalt kompaktsed, et kanda kõiki kolme, nii et olete valmis suurepärasteks kaadriteks, jäädvustades erinevaid stseene ja objekte, ning sarnase kaalu tõttu on tasakaalustamine isegi lihtne.

Intuitiivne metallkonstruktsioon ja selge optika

Metallist (alumiiniumist) objektiivi korpus ja viimistlus ning graveeritud fookuskaugus ja ava märgised tagavad toote erakordse kvaliteedi. Ülikompaktne ja kerge disain, kõrge G-objektiivi pildikvaliteet, avarõngas ja lineaarne reageerimisjuhend tagavad intuitiivse juhtimise tõeliseks pildistamise rõõmuks

Kompaktne ja kerge, et teil oleks seda lihtne kõikjal kaasas kanda ja pildistada

Mehaaniline disain võimaldab teil maksimaalselt ära kasutada täiustatud optilist süsteemi, mis koosneb kolmest tõhusalt paigutatud asfäärilisest objektiivielemendist ja lühikesest ääriku fookuskaugusest, mida iseloomustavad kaamerad, pakkudes uskumatut kompaktsust ja kerget kaalu vaid 162 g (5,8 untsi). Objektiiv sobib suurepäraselt maastike pildistamiseks, piltide tegemiseks, filmimiseks või inimeste jäädvustamiseks laia vaatenurga abil. Mobiilsus on tagatud kompaktse disainiga, mis sobib nii täiskaadri kui ka APS-C korpuste jaoks.

Kõrge pildikvaliteet kõigis nurkades, mida pakub kaasaegne optika

Kvaliteetse pildistamise tagab täiustatud optiline disain, mis kasutab kolme asfäärilist elementi ja ühte ED (Ultra Low Dispersion) klaaselementi, mis taasesitab kõrge eraldusvõime ja vähendab kromaatilist aberratsiooni kõikides pildi piirkondades. Asfäärilised elemendid kompenseerivad mitmesuguseid kõrvalekaldeid, nii et kogu kujutise ala reprodutseeritakse suure eraldusvõimega isegi madalaima teravussügavusega kõige suurema avaga. ED-klaaselement vähendab kromaatilist aberratsiooni ja vähendab tõhusalt värvimoonutusi, mis on tõenäolisemad pildi servades.

Sujuv ja naturaalne „bokeh“ efekt

Annab 7-labalise ümmarguse ava, millel on täpne kontroll aberratsiooni üle, võimaldades teil saada ilusa ja loomuliku bokeh efekti.

Kaks lineaarset mootorit kiireks, täpseks ja vaikseks automaatseks teravustamiseks

Kaks lineaarset mootorit tagavad kiire ja täpse automaatse teravustamise - suurepärane jälgimine võimaldab teil maksimeerida korpuse jõudlust, et te ei laseks mööda tänava tähtsamaid hetki jms. Tänu kiirele, täpsele ja vaiksele AF-le ning suurepärasele AF-i jälgimisele sobib see suurepäraselt nii filmide kui ka fotode jaoks.

Suurepärased lähivõtted

Minimaalne teravustamiskaugus 24 cm (0,79 jalga) (AF) / 18 cm (0,59 jalga) (MF) tagab veatud lähivaated. Lähipilte tehes on objekt atraktiivsem, kuna taust seguneb. Tänu laiale 24 mm vaatenurgale sobib objektiiv suurepäraselt ka selfie jäädvustamiseks lisatud käepideme abil.

Mugav toimimine ja töökindlus kompaktse disainiga

Vaatamata kompaktsusele on objektiivil fookuse hoidmise nupp, teravustamisrežiimi lüliti, ava rõngas, ava klõpsulüliti ja lineaarse reageerimisega MF, mis muudab objektiivi hõlpsasti kasutatavaks ja mugavaks lukustada. Tugev ja vastupidav metallist (alumiinium) objektiivi korpuse välisviimistlus ja kate suurendavad töökindlust. Tolmule ja niiskusele vastupidav konstruktsioon: töökindlus, kui seda kasutatakse väljas rasketes tingimustes.


 

Sukelduge Sony insenerivõimesse, millel on enam kui 60-aastane kogemus maailmas juhtivate, professionaalsete toodete ja lahendustega.
Sony on üks maailma suurimaid kõrvaklappide, helisüsteemide, telerite, kaamerate ja mänguarvutite tootjaid. Kõigis neis valdkondades on tootja tooted hinnatud oma klassi parimateks.
Sony üritab nutitelefonide tootmisel rakendada oma parimaid juba teistes valdkondades välja töötatud tehnoloogiaid ning mis seal salata, neis on ka läbikukkumisi. Vahepeal oli Sony nutitelefonide klassist väljas, kuid peagi tuli tootja tagasi tõeliselt vapustava nutiseadmega - tippklassi Sony Xperia, mis üllatas paljusid.

Kiitust väärivad mitte ainult ebatavaline, hämmastava kvaliteediga telefoni ekraan, vaid ka tagumised kaamerad, helisüsteem ja paljud muud professionaalselt salvestatavad seaded. Tänaseni on Sony Xperia, vastav ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele.

Samuti on Sonyl äärmiselt lai valik kaameraid ja objektiive erakordse detailsuse ning kiire ja vaikse autofookusega, andes fotodele suurepärase detaili ja teravuse. Tõstke esile mustade toonide sügavus ja taastage realistlikud värvid ning jäädvustage see, mis varem oli võimatu.

Sony FE 24mm F2.8 G (Black) | (SEL24F28G)

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Sony FE 24mm F2.8 G (Black) | (SEL24F28G)

Kauba ID: 717632
Kategooria: Fotoaparaatide objektiivid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,12 x 0,105 x 0,085 m, 0,43 kg
Kaubamärk: Sony
Kaal: 0.32 kg
Värv: Must värv
Fookuskaugus: 24 mm
Maksimaalne ava: f/2.8
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sony tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sony FE 24mm F2.8 G (Black) | (SEL24F28G)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki