Akupank Aukey PB-N93A

Täpsustused:
Mahutavus: 20000 mAh
Korpus: Plastik
Kauba ID: 7071627

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Aukey PB-N93A

Aukey PB-N93A Power Pack on kohustuslik lisavarustus tehnikahuvilistele reisijatele või neile, kes kasutavad oma seadmeid laialdaselt kogu päeva jooksul. Tänu suurele energiavarule on see ideaalne neile, kes peavad oma seadmeid laadima ilma pideva juurdepääsuta pistikupesale. Plastist korpus on nii vastupidav kui ka kerge, mistõttu sobib see ideaalselt kasutamiseks teel olles.

  • Suur energiamahutavus: Aukey PB-N93A suudab salvestada märkimisväärse hulga energiat, tagades, et saate oma seadmeid mitu korda laadida.
  • Mugav ühenduvus: see USB-pank ühildub paljude seadmetega, nii et saate hõlpsasti laadida oma telefone, tahvelarvuteid ja muud seadmeid.
  • Kaasaskantav disain: plastikust korpus ei ole mitte ainult vastupidav, vaid ka kerge, nii et see ei raskenda teid, kui olete teel või igapäevaselt tööle sõitmas.
  • Usaldusväärne kaubamärk: Aukey on tuntud usaldusväärsete tarvikute valmistamise poolest ja see elektripank ei ole erand, tagades usaldusväärse töö, kui seda kõige rohkem vajate.

Üldine tooteinfo: Aukey PB-N93A

Kauba ID: 7071627
Kategooria: Akupangad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,19 x 0,11 m, 0,42 kg
Kaubamärk: Aukey
Laadimisvool: -
Ühenduvus: USB
Mahutavus: 20000 mAh
Korpus: Plastik
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Aukey tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Aukey PB-N93A
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki