Handsfree seade Joyroom JR-B01

Täpsustused:
Liik: Autos kasutamine
Kauba ID: 403077

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Joyroom JR-B01

Joyroom JR-B01 on ideaalne autode käed-vabaduse lisavarustus neile, kes on pidevalt liikvel ja peavad olema ühenduses. See on loodud kasutusmugavuse ja sujuva Bluetooth-ühenduse tagamiseks ning sobib kõige paremini hõivatud professionaalidele, pendeldajatele või kõigile, kes veedavad palju aega autos. Tänu sisseehitatud mikrofonile saavad kasutajad hõlpsasti kõnesid vastu võtta, ohustamata ohutust või rikkumata liiklusreegleid. Elegantne must disain tagab, et see sobib sujuvalt iga auto siseruumidesse.

  • Autosisene käed-vabaduse funktsioon: võimaldab teil sõidu ajal turvaliselt ja seaduslikult telefonikõnesid teha, suurendades nii mugavust kui ka keskendumist teele.
  • Bluetooth-ühenduvus: lihtne ühendamine mobiilseadmetega tagab, et saate pere, kolleegide või klientidega juhtmeta ühendust hoida.
  • Kõrge kvaliteeditagatis: Joyroom on tuntud oma kvaliteedile pühendumise poolest, pakkudes usaldusväärseid ja vastupidavaid käed-vabadusseadmeid.
  • Sisseehitatud mikrofon: Sisseehitatud mikrofon tagab selge helisalvestuse, nii et teie vestlused on selged ja kergesti mõistetavad.
  • Elegantne must värv: See on disainitud nii, et see sobituks teie auto sisustusega, lisab elegantsust, olles samas väga funktsionaalne.

Üldine tooteinfo: Joyroom JR-B01

Kauba ID: 403077
Kategooria: Handsfree seadmed
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,3 m, 0,3 kg
Kaubamärk: Joyroom
Seadmega ühendamine: Bluetooth
Värv: Must värv
Mikrofon: Jah
Liik: Autos kasutamine
Vaade: Joyroom, autos kasutamine handsfree seadmed
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Joyroom tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Joyroom JR-B01
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki