Adapter Ldnio A2424C

Täpsustused:
Ühenduvus: Lightning, USB-A, USB-C
Võimsus: 20 W
Kaabel: Ei
Kauba ID: 8338686

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Ldnio A2424C

LDNIO A2424C USB, USB-C 20W laadija + Lightning kaabel


LDNIO A2424C laadija on varustatud 2 pordiga (USB ja USB-C) ja toetab selliseid kiirlaadimisprotokolle nagu PD ja QC3.0, nii et saate 2 seadet korraga kiiresti laadida! Toode paistab silma ka kuni 20 vati võimsusega ning kerge ja kompaktse disainiga. Samuti on see varustatud praktilise lülitiga. Komplektiga on kaasas Lightning-kaabel.


 


Kiire laadimine


Te ei pea enam kaua ootama, kuni teie seadmed on jälle valmis teid teenindama. Laadija toetab PD 20W ja QC3.0 18W kiirlaadimisstandardeid. Selle abil laete oma iPhone 13 kuni 65% kõigest 30 minutiga! Toode pakub ka Turbo Power Engine tehnoloogiat, mis tuvastab intelligentselt ühendatud seadmed ja kohandab nende tööd, et pakkuda neile võimalikult kiiret laadimist.


 


Uuendatud disain


Seade on varustatud väikese lüliti ja täiustatud ohutussüsteemiga, mis kaitseb seda muuhulgas lühise eest. Laadija valmistamisel on kasutatud tulekindlat PC-plastikut, mis tagab selle erakordse vastupidavuse ja vähese vastuvõtlikkuse kahjustustele. Samuti on toode tõhusalt kaitstud ülekuumenemise eest - tänu alumiinium- ja vaskkomponentidele hajutab see tõhusalt soojust.


 


Kasutage seda kõikjal, kus soovite


Kui otsite väikest laadija, mis sobib kasutamiseks mitte ainult kodus, vaid ka näiteks reisil olles, on mudel A2424C suurepärane valik. Toode on äärmiselt kerge ja piisavalt väike, et see mahuks hõlpsasti teie kotti, kohvrisse või seljakotti. Samuti on see ühildub 100-240 pingega, nii et saate oma seadmeid ka välismaal probleemideta laadida.


 


2 olemasolevat porti


LDNIO A2424C-ga on teie käsutuses kuni 2 laadimisporti - USB ja USB-C. Seega saate mugavalt laadida 2 seadet korraga, hõivates vaid ühe pistikupesa! Samuti ei pea te aega raiskama, oodates, kuni üks seade on valmis enne teise seadme ühendamist. Laadija ühildub enamiku tuntud tootjate nutitelefonidega.


 


Komplektis:



  • Voolulaadija x1

  • Lampide kaabel x1


Spetsifikatsioon:


Tootja LDNIO Mudel A2424C Sisendvõimsus 100-240V 0.7A 50-60Hz PD väljundvõimsus 5V/3A 9V/2.22A 12V/1.67A (20W) QC väljundvõimsus 4.5V/5A 5V/4.5A 9V/3A 12V/2.5A (18)W PD+QC 5V - 3.6A Koguvõimsus 20W (max) Värv Valge .table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}

Adapter

Mobiiltelefoni omamine tähendab, et saate loobuda paljudest tarvikutest, mis ei ole kasutamiseks vajalikud. Aga ilma adapterita ei saa te teha sammugi. See lisaseade võimaldab teil kodus või reisil kiiresti ja lihtsalt laadida üht või isegi mitut mobiilseadet. Spetsiaalsed reisiadapterid, mis on mõeldud reisimiseks, tagavad võimsa ja turvalise laadimise ning sobivad paljude erinevate seadmetega, mitte ainult mobiiltelefonidega. Seetõttu võivad erinevate tootjate adapterid olla väga mitmekülgsed, näiteks saab nendega koheselt laadida Androidi ja muid operatsioonisüsteemi toetavaid seadmeid, alates juhtmevabadest kõrvaklappidest kuni sülearvutiteni. Meie sortimendist leiate järgmiste kaubamärkide kõige populaarsemad ja maailmas kasutatud adapterid: „Samsung“, „Apple“, „Xiaomi“, „Huawei“ jne.

Üldine tooteinfo: Ldnio A2424C

Kauba ID: 8338686
Kategooria: Laadijad mobiiltelefonidele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Ldnio
Tüüp: Adapter
Vaade: Ldnio, adapter laadijad mobiiltelefonidele
Värv: Valge
Laadimisvool: 3.0 A
Juhtme pikkus: 1.0 m
Ühenduvus: Lightning, USB-A, USB-C
Võimsus: 20 W
Kaabel: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik ldnio tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ldnio A2424C
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki