Lokaliseerija Mili MiTag Lokaator iOs. must

Täpsustused:
Tüüp: Lokaliseerija
Kauba ID: 9710817

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Mili MiTag Lokaator iOs. must

Leia oma rahakott, koer, pagas ühe klõpsuga üles

MiTag on Bluetoothi ​​esemeotsija, mis suudab hõlpsasti üksuse asukoha leida, kasutades rakendust Otsi – Find My (ühildub ainult Apple iO-dega), aktiveerida helisid Bluetoothi ​​kuni mõne meetri levialas või kontrollida hiljutisi asukohti sadade miljonite seadmete abil. Apple'i seadmed võrgus Otsi.

Leia kõik üles

Saab panna sõitvasse muruniidukisse, jeti, autosse, jalgrattasse, kohvrisse, võtmetesse, rahakotti. Mõned inimesed kasutavad seda isegi loomade, näiteks koerte või kasside asukoha leidmiseks. Eeliseks on see, et seda ei mõjuta GPS segajad.

MiTag-lokaatori ainulaadne omadus

Apple'i Find võrk põhineb miljonitel Apple'i seadmetel üle maailma ja isegi kui teie MiTagi lokaator on Bluetoothi ​​levialast väljas, piisab, kui see on mõne muu Apple'i seadme levialas, et teada oma asukohta – isegi kümneid või sadu. kilomeetrite kaugusel. Teie lokaator loob ühenduse täiesti tundmatu inimese lähedal asuva iPhone'iga ja saadab teile anonüümselt asukoha.

Bluetooth-ühendus

Pärast MiTagi sidumist Apple'i seadmega, kasutades rakendust Otsi, kasutab lokaator Bluetooth Low Energy (Ble) tehnoloogiat, et luua seadmega püsiühendus. Saate oma MiTagile määrata isikupärastatud nime, et seda hõlpsalt tuvastada. Saate selle jälgija kinnitada kõige külge, millel soovite silma peal hoida. Kui teie vara läheb Bluetoothi ​​levialast välja, saadab esemeotsija teile meeldetuletuse (lülitage eelteavituse seade sisse), et saaksite selle tagasi minna ja seda tuua.

Leia siin ja praegu

Kui MiTag on Bluetoothi ​​levialas, saate selle reaalajas asukohta kontrollida rakenduse Otsi abil. Näete kaardil, kus teie MiTag asub. Lokaatori asukoha esimene värskendamine võib kesta kuni 10 minutit.

See ei ole Gps-lokaator!

Helisev häire

Kui te ei leia oma kadunud MiTagi lähedusest, saate helisignaali aktiveerimiseks kasutada Leia rakenduse funktsiooni Leia. See heli aitab teil kadunud eseme üles leida.

Mida teha, kui Mitag ei saa ühendust?

Kõigepealt klõpsake ja hoidke MiTagi nuppu 5 korda all, kuni see kostab pikka heli. Nii saate oma seadme lähtestada. Pärast seda proovige oma vidin uuesti ühendada.

Spetsifikatsioon:

  • Töötab ühe akuga kuni 12 kuud

  • Ühilduvus: iOs süsteem - Siri ja Apple Find My

  • Materjal: metall, plastik, nahk

  • Sisseehitatud valjuhääldi asukoha märkimiseks

  • Veekindel (IP67)

  • Side: Bluetooth

  • Kaugus: kuni 100 meetrit

  • Helitugevus: 120 dB

  • Aku: Cr2032

  • Komplekt: Lokaator + tasuta must võtmehoidja

Üldine tooteinfo: Mili MiTag Lokaator iOs. must

Kauba ID: 9710817
Kategooria: Lisatarvikud mobiiltelefonidele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,05 x 0,05 x 0,01 m, 0,03 kg
Kaubamärk: Mili
Tüüp: Lokaliseerija
Vaade: Mili, lokaliseerija lisatarvikud mobiiltelefonidele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Mili tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Mili MiTag Lokaator iOs. must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki