Telefon Panasonic KX-TU550EXR, punane

Täpsustused:
Diagonaal (tollid): 2.8
Tagakaamera: 1.2 Mpx
Esikaamera: Ei Mpx
Kauba ID: 8158300
7990
Lisa korvi
835 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Teisipäeval, 7. maist

000

Postkontor

9. maist

199

Omniva pakiautomaat

9. maist

219

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. maist

199

Omniva pakiautomaat

9. maist

219

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Panasonic KX-TU550EXR, punane

 
Sinu igapäevane kaaslane
 
Tutvustame mobiiltelefoni KX-TU550, mis on loodud just pingutusteta kasutamist silmas pidades. Selle ergonoomiline ja pööratav lahendus tagab mugava käeshoidmise ilma täiendavat kaalu lisamata. Täiustatud 4G VoLTE Clear Call-tehnoloogiaga on Sul võimalik nautida erakordset kõnekvaliteeti, mis kestab tunde ja tunde.
 
 
Pika kasutusajaga aku
 
Sinu kasutuses on kuni 7 tundi kõneaega ja ligi 12 tundi ooteaega, mistõttu pole ohtu, et aku võiks reisi ajal tühjaks saada. Komplekti kuuluv USB-C kiirlaadija tagab aku kiire laadimise ja juba lühikese aja möödudes uuesti valmis olemise.
 
 
Kompaktne telefon, suur ekraan
 
TU550 on käepäraselt väiksem paljudest teistest telefonidest. Telefoni suure 2,8-tollise värviekraani intuitiivsed ikoonid ja keskne taktiilne menüünupp võimaldavad kiirelt valida SMSe, kaamerat ja teisi põhifunktsioone.
 
 
Käepärane kaamera
 
Kui soovid teha kiire foto, kasutage selleks TU550-sse integreeritud kaamerat. Võid neid pilte isegi jagada, manustades neid tekstisõnumitesse*.
 
*Kohalduda võivad täiendavad võrgutasud.
 
 
Selged häälkõned
 
TU550 tagab tänu 4G võimaldatud tehnoloogiale VoLTE mürarikastes keskkondades suurepärase kõnekvaliteedi.
 
*Oleneb kohaliku võrgu võimekusest
 
 
Hädaabikõne nupp
 
Leides end tavapäratus kohas, on hea millelegi toetuda. TU550 tagaküljel asuv ühe puutega hädaabikõne nupp on seal just Sinu jaoks. Täiendava ettevaatusabinõuna käivitab see isegi käed-vaba kõne.
 
 
Käed-vabad helistamine
 
Võime teha kõne ajal märkmeid on oluline, või suuta jagada neid kellegi teisega. TU550-e sisseehitatud kõlar ja spetsiaalne mikrofon muudavad kõik selle võimalikuks.
 
 
LED-taskulamp
 
Valgustusega nupud võimaldavad mugavat numbrivalimist ja käepäraselt käitatav LED-taskulamp valgustab Sinu teed.
 
 
Põrutuskindel
 
Tänu oma tugevale konstruktsioonile jääb mobiiltelefon terveks ka kogemata maha kukkumise korral.
 
 
Kuuldeaparaadiga ühilduv
 
TU550 on loodud spetsiaalselt kuuldeaparaatidega koos toimimiseks ning pakub sõltumatuid helitugevuse juhtimise võimalusi, mis on mõlemad suunatud kuulmisvõime parandamise teel telefonikõnede käepärasemaks muutmisele.

Panasonic on Jaapani elektroonikaettevõte. Alustades elektripirnide pistikupesade tootmisest, on Panasonic tänapäevaks üks suurimaid elektroonikaettevõtteid maailmas.
Panasonic mitte ainult ei valmista koduseid elektriseadmeid, vaid pakub ka äri- ja tööstuslikke lahendusi. See kaubamärk on kõige paremini tuntud kui kliimaseadmete, külmikute, pesumasinate ja erinevate valgustussüsteemide tootja. Panasonic toodab ka mobiiltelefone, arvuteid ja audiovisuaalseid seadmeid. Globaalne ja kõikehõlmav kaubamärk pakub kõike vajalikku igaka eluetapiks.
Ettevõte pühendab suure osa oma ressurssidest innovatsioonile ja teadusuuringutele tagades seeläbi, et turule pakutavad tooted ei vasta mitte ainult kaasaegse inimelu vajadustele vaid on ka parimad, mida turg praegu pakkuda saab. Panasonic on tuntud oma täpsusele tähelepanu pööramise ja pideva tipptaseme poole püüdlemise tõttu.
"Enda elu parandades parandame maailma, ”usub Panasonic.

Panasonic KX-TU550EXR, punane

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Mobiiltelefon on juhtmevaba pihuseade, mis võimaldab kasutajatel helistada ja kõnesid vastu võtta. Kui esimese põlvkonna mobiiltelefonid suutsid vaid helistada ja kõnesid vastu võtta, siis tänapäevased mobiiltelefonid suudavad palju enamat: veebibrauserid, mängud, kaamerad, videopleierid ja navigatsioonisüsteemid. Lisaks, kuigi mobiiltelefonid olid varem tuntud kui "mobiiltelefonid", nimetatakse tänapäeval mobiiltelefone sagedamini "nutitelefoniks" nende pakutavate täiendavate kõne- ja andmesideteenuste tõttu. Esimesed mobiiltelefonid olid nii suured, et neid ei olnud võimalik taskus kanda. Need telefonid kasutasid PSTN-kaabli kaudu signaalide vastuvõtmiseks primitiivseid raadiosilte ja traadita süsteeme. Hiljem muutusid ülemaailmse mobiilsidesüsteemi (GSM) võrku kuuluvad mobiiltelefonid tekstisõnumite saatmise ja vastuvõtmise võimaluse. Lõpuks hakkasid telefonitootjad projekteerima telefone, et pääseda ligi kogu Internetile, ning erinevate ettevõtete, valitsusasutuste ja teiste domeeniomanike veebimeistrid hakkasid kujundama veebisaite, et neile mobiiltelefoni abil ligi pääseda.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Panasonic KX-TU550EXR, punane

Kauba ID: 8158300
Kategooria: Telefonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,1 x 0,1 m, 0,5 kg
Telefoni tüüp: Nuputelefon
Tootja kood: KX-TU550EXR
Kaubamärk: Panasonic
Värv: Punane
WiFi: Jah
Bluetooth: Jah
Bluetooth Versioon: 5.0
Ekraani tüüp: TFT
Resolutsioon: 240 x 320
Operatiivmälu (RAM): 64 MB
Sisemälu: 0.128 GB
Mälukaart: Micro SD
Mälukaardi maht: kuni 32 GB
Aku tüüp: Li-ion
Aku mahutavus: 1400 mAh
Operatsioonisüsteem: ThreadX Mocor20A
Lisafunktsioonid: 3G, 4G
Liidesed: 3.5 mm jack, USB Type-C
FM-raadio: Ei
Mudel: KX-TU550
Vaade: Panasonic, kx-tu550 telefonid
Toote seisukord: Uus
Kõrgus: 109 mm
Laius: 58 mm
Sügavus: 23 mm
Pakendis sisaldub* (*pakendi sisu võib muutuda): Telefon, laadimisjaam
Lisainformatsioon: nanoSIM
Diagonaal (tollid): 2.8
Tagakaamera: 1.2 Mpx
Esikaamera: Ei Mpx
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Panasonic tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Panasonic KX-TU550EXR, punane
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki