Telefon Blackview BV4900S, Green

Täpsustused:
Diagonaal (tollid): 5.7
Tagakaamera: 8 Mpx
Esikaamera: 5 Mpx
Kauba ID: 2351138

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Blackview BV4900S, Green

Blackview BV4900S silmatorkavalt rohelises värvitoonis on vastupidav ja mitmekülgne nutitelefon, mis sobib ideaalselt seiklushimulistele kasutajatele ning mille vastupidav disain peab vastu välitingimustes. See on varustatud selliste oluliste ühenduvusfunktsioonidega nagu WiFi ja Bluetooth ning toetab mitut keelt, sealhulgas inglise keelt, mistõttu on see ideaalne valik globaalsetele kasutajatele, kes vajavad usaldusväärset ja vastupidavat kaaslast.

  • Nutitelefoni vastupidavus: Blackview BV4900S on loodud vastupidama karmidele tingimustele, mistõttu sobib see ideaalselt välitingimustes liikuvatele entusiastidele või kõigile, kes vajavad vastupidavat seadet.
  • Selge visuaalne kogemus: kaasas on IPS-ekraan, mis tagab kõigi teie meediakanalite ja rakenduste elava kuvamise.
  • Tõhus jõudlus: kaheksatuumaline protsessor ja 2 GB RAM tagavad sujuva multitegumtöötluse ja kiire kasutamise.
  • Suur mälumaht: 32 GB sisemälu ja toetus kuni 128 GB TF-kaardi mahutavusele, nii et sul on palju ruumi oma failide ja mälestuste jaoks.
  • Pikk aku kestvus: muljetavaldav aku mahutavus tagab, et püsite kogu päeva ühenduses ja produktiivne.
  • Kahe kaameraga seade: jäädvustage elu hetki 8-megapikslise tagakaamera ja 5-megapikslise esikaameraga nii fotode kui ka 1080p-videote jaoks.
  • Kaasaegne ühenduvus: Sellised funktsioonid nagu 3G, 4G, dual-SIM-funktsioon ja Micro USB-ühendus annavad sulle vajaliku ühenduvuse ka teel olles.

Blackview on elektroonikatootja, mis eristub konkurentidest oma robuste välimusega, vastupidavate  seadmetega. Tuntud kui nutitelefonide tootja, pakub Blackview ka nutikellasid ning tahvelarvuteid ja selle tarvikuid.
Esimeste ülitugevate BV-seeria telefonide kasutuselevõtuga 2016. aastal sai Blackview kiiresti tuntuks ja usaldusväärseks koguni 60 riigis ja. Toodetele on omistatud tuntus kui tugevamad 5G-toega nutitelefonid. Blackview nutitelefonidel on ülipika tööajaga akud ja sobivad ideaalselt aktiivset elustiili harrastavale tarbijale.
Keskendudes tehnoloogilistele uuendustele, kogemustele ja klientide rahulolule, pakub ettevõte ainult kõrge kvaliteediga tooteid. Taiwanis loodud ettevõtte missiooniks on pakkuda konkurentsivõimelise hinnaga tooteid ja on teeninud auga välja ekspertide tunnustuse toodete usaldusväärsuse ja kaasaegsuse suhtes.
 

Blackview BV4900S, Green

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Ilmselt vaid vähesed suudavad igapäevaelu ilma nutitelefonideta ette kujutada. Tänapäeva seadmed võivad nüüd asendada kaamerad, võimaldades teil kiiresti veebi sirvida, lugeda e-raamatuid, kuulata muusikat, vaadata filme, videokonverentse ja kasutada rakendusi. 1994. aastal lõi protsessorite ja arvutite tootja IBM salaja tänapäeva nutitelefoni eelkäija, isiklikuks suhtlejaks Simoniks. Kuigi see täitis kõiki telefoni põhifunktsioone, müüdi vaid 50 000 eksemplari ja müük lõpetati aasta jooksul pärast selle ilmumist. Tehnoloogiline revolutsioon toimus 2007. aastal, kui Apple tõi turule esimese iPhone'i – revolutsioonilise seadme, mis pakkus mitmeid enneolematuid intelligentseid funktsioone. Peamine erinevus nutitelefonide ja tavaliste mobiiltelefonide vahel on operatsioonisüsteem, mis võimaldab telefonile lisada laias valikus lisarakendusi. Andmete töötlemise ja erinevate sidevõrkudega ühenduse loomise võimalus teeb seda tüüpi mobiilsed seadmed võrreldavaks ka arvutitega. Turul saadaolevate nutitelefonide valik on väga lai, kuna neid on erinevat värvi, kujundust, eraldusvõimet ja suurust. 20. sajandi lõpus välja töötatud nutiseadmed arenevad kiiresti, muutes paljud igapäevased tegevused lihtsamaks ja nauditavamaks.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Blackview BV4900S, Green

Kauba ID: 2351138
Kategooria: Telefonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,09 x 0,05 m, 0,42 kg
Telefoni tüüp: Nutitelefon
Kaubamärk: Blackview
Värv: Roheline
WiFi: Jah
Bluetooth: Jah
Ekraani tüüp: IPS
Resolutsioon: 720 x 1440
Videosalvestus: 1080p@30fps
Protsessori tüüp: Octa-core
Operatiivmälu (RAM): 2048 MB
Sisemälu: 32 GB
Mälukaart: TF
Mälukaardi maht: kuni 128 GB GB
Aku mahutavus: 5580 mAh
Operatsioonisüsteem: Android
Versioon: 11
Lisafunktsioonid: 3G
Liidesed: Micro USB
FM-raadio: Jah
Mudel: BV4900S
Vaade: Blackview, bv4900s telefonid
Toote seisukord: Uus
Kõrgus: 157.5 mm
Laius: 78.1 mm
Sügavus: 13.7 mm
Kaal: 261 g
Pakendis sisaldub* (*pakendi sisu võib muutuda): Telefon, laadija, USB-kaabel
Diagonaal (tollid): 5.7
Tagakaamera: 8 Mpx
Esikaamera: 5 Mpx
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Blackview tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Blackview BV4900S, Green
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki