Telefon Nutitelefon Poco M4 Pro 5G 128GB Dual SIM Yellow

Täpsustused:
Diagonaal (tollid): 6.6
Tagakaamera: 50 + 8 Mpx
Esikaamera: 16 Mpx
Kauba ID: 2357218

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Nutitelefon Poco M4 Pro 5G 128GB Dual SIM Yellow

Eksperdi arvamus: POCO M4 Pro on kiire nutitelefon, mille ekraani värskendussagedus on kuni 90 Hz ja toetab 810 5G Dimensity protsessorit. Kuni 50-megapiksline põhikaamera ja 8-megapiksline ülilainurkkaamera (119°) tagavad, et kõik pildid jäädvustatakse veatult.

Ilmselt vähesed suudavad ette kujutada igapäevaelu ilma nutitelefonideta. Kaasaegsed seadmed võivad juba asendada kaameraid, võimaldavad kiirelt Internetis sirvida, e-kirju lugeda. raamatuid, kuulata muusikat, vaadata filme, videokonverentse ja kasutada rakendusi. Seda kõike ja palju muud saate teha suurepärase Poco M4 Pro 5G, 128 GB, kahe SIM-kaardi ja kollase nutitelefoniga.

Xiaomi Poco M4 Pro 5G on kohal! Nutitelefon, mis pakub palju meelelahutust tänu Dimensity 810 5G protsessorile, 6,6-tollisele kuni 90 Hz värskendussagedusega FHD+ ekraanile ja suurele akule, Pro 33W kiirlaadimisega, kuid seal on palju. rohkem! Loe edasi, et kõike teada saada!

Poco M4 Pro 5G

Uskumatu jõudlus MediaTek Dimensity 810 abil. Suurenenud jõudlus saavutatakse MediaTek Dimensity 810 abil. Xiaomi Poco M4 Pro 5G ei saaks aga hakkama ilma 6nm MediaTek Dimensity 810 protsessorita, mis on välja töötatud tööstusharu juhtivaid protsesse kasutades. Sellel on 8-tuumaline protsessor ja kuni 2,4 GHz taktsagedus ning võimas ARM Mali G57 GPU. Selle tulemusena suurendab see täiustatud konfiguratsioon oluliselt jõudlust.

Poco M4 Pro 5G kaina

Kiire laadimine. Esimene 33 W Pro kiirlaadimisega POCO M-seeria nutitelefon. Akut saab laadida kuni 100% 59 minutiga! Tänu kõrgele 5000 mAh akule tühjeneb aku äärmiselt aeglaselt ja laeb kiiresti, vähendades kasutaja stressi. Uus Poco M4 5G pakub kuni 179 tundi muusikat, 33 tundi lugemist, 16 tundi videot või 12 tundi mängimist.

Poco M4 Pro 5G internetu

6,6-tolline FHD + ekraan DynamicSwitch tehnoloogiaga. See ekraan pakub muutuvat värskendussagedust, mis sobib paljude erinevate rakendustega. Eeskujulikest LCD-materjalidest valmistatud see tagab kõrge värskendussageduse 90 Hz ja puutetundliku diskreetimissageduse 240 Hz. Poco M4 5G-d on käes nii mugav hoida, et te ei taha seda käivitada!

Poco M4 Pro 5G

Uskumatu värvigamma DCI-P3 tehnoloogiaga võimaldab teil nautida professionaalse eraldusvõimega pilte. Xiaomi Poco M4 Pro 5G-l on 6,6-tolline FHD+ ekraan, mis toetab laiendatud DCI-P3 värvigammat, mis taasesitab realistlikumaid ja erksamaid toone. Lõbutsema!

Poco M4 Pro 5G pirkti

50 MP põhikaamera ja eriti lainurk 119 ° FOV-ga. Kas teate, mida Poco M4 Pro 5G veel pakub? Kinomaterjal, mis võimaldab jäädvustada parimaid stseene igal ajal ja igal pool! Alustuseks võib öelda, et Poco M4 Pro 5G-l on võimas 50 MP põhikaamera, mis jäädvustab nii detailseid pilte, mida saab teravust kaotamata sisse ja välja suumida.

Poco M4 Pro 5G

Samal ajal muudab 8 MP ülilainurkkaamera 119 ° FOV-ga iga pildi meistriteoseks ja 16 MP esikaamera toob sinus esile parima!

Poco M4 Pro 5G

Ärge lõpetage isegi öösel! Lülitage öörežiim sisse ja nautige sama kvaliteediga pilte isegi pimedas või vähese valgusega pildistades. Jäädvustage kõike Poco M4 Pro 5G-ga!

Poco M4 Pro 5G

Kolmemõõtmeline vibratsioon ja ruumiline heli. Tänu kolmemõõtmelise vibratsiooni eest vastutavale Poco M4 Pro 5G X-telje lineaarmootorile, mis annab ülimalt realistlikku ja selget teavet, nagu oleksite seal, sukeldute täielikult oma lemmikmängu! Lisaks pakuvad Poco M4 Pro 5G topeltkõlarid suurepärast ja kvaliteetset heli. Ükskõik, kas kuulate muusikat või vaatate filmi, on uskumatu elamus garanteeritud!


Klassikaline disain. Kas teile meeldib Poco disain kõige rohkem? Siis pole vaja muretseda! Selles osas pole Poco M4 Pro 5G peaaegu muutunud. Kolm pilkupüüdvat värvi – vali see, mis sind kõige paremini iseloomustab!

Poco M4 Pro 5GPoco M4 Pro 5GPoco M4 Pro 5G

Muud eelised:

  • Külgmine sõrmejäljeandur.
  • Näotuvastustehnoloogia.
  • NFC.
  • IR Blaster.
  • 3,5 mm kõrvaklappide pesa.
  • Kahekordne 5G ühendus.
  • Integreeritud 5G modem.
  • SA / NSA kaherežiimilise võrgu tugi.
  • Toetus 13 ülemaailmsele võrguribale.
  • Bluetooth 5.1.
  • 3,5 mm kõrvaklappide pesa ja infrapunakiirgus.
  • Vastupidavus niiskusele.
  • 2x SIM tugi.


Saate osta "Xiaomi Poco M4 Pro 5G, 128 GB, Dual SIM, Yellow" internetist meie poest. Ärge jätke kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

Poco

POCO on Hiina nutitelefonide ettevõte. Poco kaubamärk kuulutati esmakordselt välja 2018. aasta augustis osana Xiaomi keskklassi nutitelefonide valikust. Poco Indiast sai iseseisev ettevõte 17. jaanuaril 2020. Poco tõi oma esimese nutitelefoni Pocophone F1 turule 2018. aasta augustis. POCO on sõltumatu kaubamärk, mille on loonud Xiaomi Corporation. Kolme aastaga sisenes POCO enam kui 35 maailmaturule. 2020. aastal on bränd tarninud üle 9 miljoni POCO telefoni üle maailma. Esimene 2018. aastal välja antud toode – POCO F1 – saavutas tänu oma uskumatule jõudlusele kiiresti populaarsuse tehnikahuviliste ja meedia seas. POCO-l on nüüd sõltumatu tootmis-, müügi- ja turundusmeeskond ning see jagab Xiaomi tootmis- ja müügijärgseid ressursse. POCO on tarbijatehnoloogia bränd, mis põhineb filosoofial "Kõik, mida vajate, mitte midagi, mida te ei vaja", keskendudes POCO fännide nõudmistele. POCO on üles ehitatud järeleandmatule tehnoloogia poole püüdlemisele, mida selle fännid tõeliselt soovivad, mis tagab otsuste tegemise demokratiseerimise ja pideva tooteuuenduse.

Nutitelefon Poco M4 Pro 5G 128GB Dual SIM Yellow Poco

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Ilmselt vaid vähesed suudavad igapäevaelu ilma nutitelefonideta ette kujutada. Tänapäeva seadmed võivad nüüd asendada kaamerad, võimaldades teil kiiresti veebi sirvida, lugeda e-raamatuid, kuulata muusikat, vaadata filme, videokonverentse ja kasutada rakendusi. 1994. aastal lõi protsessorite ja arvutite tootja IBM salaja tänapäeva nutitelefoni eelkäija, isiklikuks suhtlejaks Simoniks. Kuigi see täitis kõiki telefoni põhifunktsioone, müüdi vaid 50 000 eksemplari ja müük lõpetati aasta jooksul pärast selle ilmumist. Tehnoloogiline revolutsioon toimus 2007. aastal, kui Apple tõi turule esimese iPhone'i – revolutsioonilise seadme, mis pakkus mitmeid enneolematuid intelligentseid funktsioone. Peamine erinevus nutitelefonide ja tavaliste mobiiltelefonide vahel on operatsioonisüsteem, mis võimaldab telefonile lisada laias valikus lisarakendusi. Andmete töötlemise ja erinevate sidevõrkudega ühenduse loomise võimalus teeb seda tüüpi mobiilsed seadmed võrreldavaks ka arvutitega. Turul saadaolevate nutitelefonide valik on väga lai, kuna neid on erinevat värvi, kujundust, eraldusvõimet ja suurust. 20. sajandi lõpus välja töötatud nutiseadmed arenevad kiiresti, muutes paljud igapäevased tegevused lihtsamaks ja nauditavamaks.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Nutitelefon Poco M4 Pro 5G 128GB Dual SIM Yellow

Kauba ID: 2357218
Kategooria: Telefonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,01 x 0,08 x 0,17 m, 0,3 kg
Telefoni tüüp: Nutitelefon
Kaubamärk: Poco
Värv: Kollane
WiFi: Jah
Bluetooth: Jah
Bluetooth Versioon: 5.1
Ekraani tüüp: IPS
Resolutsioon: 1080 x 2400
Välk: LED
Protsessori tüüp: Qualcomm Snapdragon 810
Operatiivmälu (RAM): 6144 MB
Sisemälu: 128 GB
Aku tüüp: Li-Po
Aku mahutavus: 5000 mAh
Operatsioonisüsteem: Android
Versioon: 11
Veekindluse tase: IP53
Mudel: M4 Pro 5G
Vaade: Poco, m4 pro 5g telefonid
Toote seisukord: Uus
Kõrgus: 163.6 mm
Laius: 75.8 mm
Sügavus: 8.8 mm
Kaal: 195 g
Pakendis sisaldub* (*pakendi sisu võib muutuda): laadija, telefon, juhe
Diagonaal (tollid): 6.6
Tagakaamera: 50 + 8 Mpx
Esikaamera: 16 Mpx
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Poco tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

Nutitelefon Poco M4 Pro 5G 128GB Dual SIM Yellow
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Irina R.
03.08.2022

Väga rahul kaubaga!

Jekaterina D.
30.03.2022

Väga ilus ja mugav kott

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki