Selfie pulk (Selfie stick) Puluz PU150

Täpsustused:
Ühenduse viis: Pole täpsustatud
Pikkus: 49 cm
Kauba ID: 2106312

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Puluz PU150

Puluz PU150 on ülimalt kaasaskantav aksessuaar, mis sobib kirglikele fotograafidele, vlogijatele ja sotsiaalmeedia entusiastidele, kes armastavad jäädvustada hetki liikvel olles. Kompaktne disain on ideaalne neile, kes hindavad mugavust, ilma et sisu kvaliteet kannataks. Puluz PU150 on usaldusväärne kaaslane sooloreisijatele, seiklejatele ja kõigile, kes soovivad lisada oma eneseportreele või grupipildile professionaalse nüansi.

  • Kompaktne ja kaasaskantav: Puluz PU150 on disainitud nii, et seda oleks lihtne transportida, mistõttu sobib see ideaalselt spontaansete hetkede jäädvustamiseks, kus iganes sa ka ei viibiks.
  • Lihtne kasutada: seda selfie-pulka on lihtne kasutada, nii et saate vaevata seadistada ja pildistada, et ei jääks ühtegi hetke vahele.
  • Universaalne brändi kvaliteet: Puluz kaubamärgi puhul saate lubaduse kvaliteedi ja usaldusväärsuse kohta, mis tähendab, et võite usaldada, et see tarvik töötab, kui seda kõige rohkem vajate.
  • Täiuslik pikkus: Puluz PU150 ulatub optimaalse pikkusega, mis annab teile paindlikkuse, et kujundada oma kaadrid nii, nagu soovite.

Üldine tooteinfo: Puluz PU150

Kauba ID: 2106312
Kategooria: Selfie pulgad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,15 x 0,15 m, 0,2 kg
Kaubamärk: Puluz
Ühenduse viis: Pole täpsustatud
Pikkus: 49 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Puluz tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Puluz PU150
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki