3mk Matt Case

Täpsustused:
Ühilduvus: Xiaomi 13T Pro
Ümbrise tüüp: Ümbris
Kauba ID: 9172921

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 3mk Matt Case

"3mk Matt Case black-" - Stiilne ja vastupidav ümbris - must matt
Stiilne – kaunistab teie nutitelefoni ja kaitseb seda tõhusalt
Testitud – Absorber125, klass, Poola riikliku hügieeniinstituudi ja RoHS sertifikaadid
Vastupidav - mustusele, kriimustustele ja värvimuutustele
Disainerite poolt välja töötatud kaitse
3mk Matt Case black on unikaalne, must nutitelefoni ümbris, mis tõestab, et kõrgeimad tehnilised parameetrid ja stiilne viimistlus saavad edukalt koos eksisteerida. Must matt ümbris kaitseb seadet suurepäraselt ja muudab selle väga moekaks elegantseks aksessuaariks. Uuenduslik materjal (TPU – termoplastne polüuretaan) on väga painduv ja katsudes meeldiv, neelab tõhusalt põrutusi ja säilitab oma esialgse esteetika paljudeks aastateks. Struktuur võimaldab mugavat juhtmevaba laadimist. Saate osta Matt Case'i musta versiooni, mis sobib ideaalselt teie nutitelefoni mudeliga.
Kvaliteet ja ohutus
3mk Matt Case must ühendab disaini kvaliteedi ja turvalisusega. Testidega kinnitatud kukkumiskindlus. Absorber125 klass tähendab, et 3mk Matt Case mustaga kaitstud nutitelefon talus 26 kukkumist 125 cm kõrguselt – ilma kahjustusteta. See on rohkem kui sõjaväelise klassi standard nõuab. Kukkumise ajal neelab korpus löögijõu. Kõrgendatud servad kaitsevad ka kaamerat. Matt Case'il on Poola riikliku hügieeniinstituudi tervisesertifikaat ja RoHS-i keskkonnasertifikaat.
Suurenenud vastupidavus
Te ei pea enam ökoloogilisel viisil uusi nutitelefoni kaitsmeid ostma! Valides "3mk Matt Case black" saate nautida korpuse laitmatut esteetikat ja hügieenilist puhtust tõeliselt pikka aega. Mattmust ümbris on valmistatud väga vastupidavast ja kergesti puhastatavast materjalist, mis on kulumiskindel. Korpust saate kiiresti pesta vee ja seebiga, pesta seda pesumasinas koos riietega ja isegi desinfitseerida alkoholipõhiste toodetega – kartmata värvi või kuju kaotada.

Üldine tooteinfo: 3mk Matt Case

Kauba ID: 9172921
Kategooria: Telefonide kaitsekaaned ja -ümbrised
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,19 x 0,03 x 0,09 m, 0,13 kg
Telefoni tootja: Xiaomi
Kaubamärk: 3MK
Värv: Must värv
Ühilduvus: Xiaomi 13T Pro
Ümbrise tüüp: Ümbris
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik 3MK tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

3mk Matt Case
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki