Xiaomi 11T/11T Pro – 3mk matt ümbris must

Täpsustused:
Ühilduvus: Xiaomi 11T Pro
Ümbrise tüüp: Avatud
Kauba ID: 5172907

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Xiaomi 11T/11T Pro – 3mk matt ümbris must

3mk Matt Case must - Stiilne ja vastupidav ümbris - matt must
Stiilne – kaunistab teie nutitelefoni, pakkudes samal ajal tõhusat kaitset

Testitud – Absorber125™ klass, PZH ja RoHS sertifikaat

Vastupidav mustusele, kriimustustele ja värvimuutustele

Disaineri kaitse
3mk Matt Case black on ainulaadne must nutitelefoni ümbris, mis tõestab, et tippjõudlus ja stiilne viimistlus võivad käia käsikäes. Mattmust ümbris kaitseb teie seadet suurepäraselt ja muudab selle ülimoekaks elegantseks aksessuaariks. Uuenduslik materjal (TPU - termoplastne polüuretaan) on väga painduv ja meeldiv puudutusele, neelab tõhusalt lööke ja säilitab oma esialgse esteetika aastaid. Struktuur võimaldab mugavat juhtmevaba laadimist. Black Matt Case saate osta versioonis, mis sobib ideaalselt teie nutitelefoni mudeliga.

Kvaliteet ja ohutus
3mk Matt Case'is käib must disain käsikäes kvaliteedi ja turvalisusega. Selle kukkumiskindlus on testides kinnitust leidnud. Absorber125™ reiting tähendab, et 3mk Matt Case mustaga kaitstud nutitelefon on 125 cm kõrguselt 26 kukkumist ilma kahjustusteta vastu pidanud. See on kõrgem kui sõjalise kvaliteediga kaitse Kui ümbris kukub, pehmendab see lööki. Tänu kõrgendatud servadele on kaamera ka kaitstud. Matt Case'i ohutust tervisele kinnitab PZH sertifikaat ja keskkonna ohutust RoHS-i sertifikaat.

Suurenenud vastupidavus
Enam ei osteta sagedasi keskkonnavaenulikke uusi nutitelefoni kaitsmeid! Valides 3mk Matt Case musta, saate nautida korpuse laitmatut esteetikat ja hügieenilist puhtust tõeliselt pikka aega. Mattmust ümbris on valmistatud väga vastupidavast ja kergesti hooldatavast materjalist, mis on vastupidav kasutusjälgedele. Korpust saate kiiresti pesta vee ja seebiga, masinpesu koos riietega või isegi desinfitseerida alkoholipõhiste toodetega – muretsemata värvi või kuju kadumise pärast.

Komplekt sisaldab: -3mk Matt Case must
Garantii 24 kuud
Больше информации об этом исходном текстеЧтобы получить дополнительную информацию, введите исходный текст
Отправить отзыв
Боковые панели

Nutitelefonide ümbrised on turul üks populaarsemaid tarvikuid. Telefoniümbrisel on kaitsefunktsioon: see kaitseb väliste põrutuste, kriimustuste, hõõrdumise, niiskuse, tolmu või muude negatiivsete keskkonnamõjude eest. Korpus võib olla erinevat tüüpi ja sisaldada erinevaid materjale, mis määravad teie telefoni funktsionaalsuse ja kaitse. Avatava ümbrise abil saate seadet hõlpsalt endaga kaasas kanda, muretsemata soovimatu kulumise pärast. Avatavad ümbrised on turvalised, kuna neil on sageli silikoonist tagaküljed ja kaas sulgub ülalt, täites seega kaitsefunktsiooni. Kogu telefon, nii korpus kui ekraan, on kaetud välispinna kaitsmiseks. Enamikul väljatõmmatavatel ümbristel on eraldi sahtlid taskumaksete või muude kaartide jaoks. Neil on ka aluseks kokkuvolditav tagaosa, mis teeb selle eriti mugavaks videote või filmide vaatamiseks. Tihti on neil ümbristel lisavõimalusi, nagu juhtmevaba laadimine või läbipaistva kattega ekraani juhtimine. Lai valik stiilseid ümbriseid– ühevärvilised, värvilised, matid, reljeefsed, peeglikujulised ja palju muud – sobivad kindlasti igale maitsele.

Üldine tooteinfo: Xiaomi 11T/11T Pro – 3mk matt ümbris must

Kauba ID: 5172907
Kategooria: Telefonide kaitsekaaned ja -ümbrised
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,16 x 0,09 m, 0,1 kg
Telefoni tootja: Case
Kaubamärk: 3MK
Värv: MUST
Ühilduvus: Xiaomi 11T Pro
Ümbrise tüüp: Avatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik 3MK tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Xiaomi 11T/11T Pro – 3mk matt ümbris must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki