Telefonihoidja Gravitatsiooniline autotelefoni alushoidja (must)

Täpsustused:
Tüüp: Telefonihoidja autosse
Kauba ID: 2217342

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Gravitatsiooniline autotelefoni alushoidja (must)

Baseus solar gravity car mount for phone SUZG000001

 

Baseus brand holder uses the energy of the sun's rays, and thanks to the clever design of the accessory locks automatically when you place your phone in it. The use of high-quality materials guarantees the durability of the product and provides stability. You can be sure that the accessory will not fall off while driving on a bumpy road or a speed bump. In addition, the installation of the product is quick and easy, so you will not have any problems.

 

 

 

 

 

 

 

 

Solar power

 

 

The panel is made of monocrystalline silicon for better energy conversion. The battery, on the other hand, stores the stored energy to enable automatic locking when the smartphone is placed in the holder.

 

 

 

 

 

 

 

 

30 days on a single charge

 

 

The grip is equipped with a 150 mAh battery that provides a long battery life. As a result, you can use the accessory for about a month on a single charge. You will renew the energy of the product using the USB-C cable included in the set.

 

 

 

 

 

 

 

 

Convenience of use

 

 

The accessory features infrared sensors that automatically lock the holder when you place your phone in it. If you want to remove your device from SUZG000001, just touch the button located on the back of the holder.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stability and convenience

 

 

The accessory allows you to store your phone both vertically and horizontally. The 360° swivel head allows you to adjust the position of your smartphone to suit your needs. The metal grips are finished on the inside with silicone to further increase stability. As a result, the smartphone will not fall out of SUZG000001 when driving on a bumpy road, on a speed bump or during sudden braking. The accessory also does not block access to the buttons for convenient operation.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wide compatibility

 

 

The clever design of the accessory allows you to attach the holder to various types of air vents. The product is compatible with smartphones with a screen diagonal of 4.7 - 6.7 inches. You also do not have to remove the case from your device to attach it to the holder. The product fits phones such as iPhone, Huawei, and Xiaomi.

 

 

 

 

 

 

 

 

In the box

 

 

 

    • Baseus car mount

 

    • USB to USB-C charging cable



     

 

 

 

 

 

Specification

 

 

 

 

 

 


Brand
Baseus

Model
SUZG000001

Color
black

Material
aluminum alloy + ABS

Input
USB-C

Input voltage
5V / 1A

Battery capacity
150 mAh

Compatibility
smartphones with a screen size of 4.7 - 6.7 ”

Product size
125 x 70 x 140 mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baseus on elektroonikaseadmete kaubamärk, mis loodi 2011. aastal, et tuua turule uusim tehnoloogia. Baseus toodab ülikõrge profiiliga tooteid kodu-, kontori- ja isiklikuks kasutamiseks. Kõigi nende disainifilosoofia põhineb praktilisusel ja tipptasemel -kunsti esteetika.
Uuenduslik ettevõte Baseus rajab oma edu halastamatule kvaliteediotsingule ja suurepärastele tehnilistele partneritele, kes mitte ainult ei taga kvaliteetsete osade tarnimist, vaid jagavad ka kogemusi. See võimaldas ettevõttel pälvida rahvusvahelist tunnustust ning võita palju auhindu innovatsiooni ja sõbraliku disaini eest. Baseuse USB -laadijad on turul seda tüüpi üks populaarsemaid ja parima hinnangu saanud laadijaid ning juhtmeta Baseuse telefonilaadijad on tänapäeva inimese jaoks olulisteks tarvikuteks tunnistatud. Lähtudes ideest, et tänapäeva elu on lahutamatu pidevast liikumisest, pöörab Baseus erilist tähelepanu juhtmevabade seadmete tootmisele: telefoni- või arvutilaadijad, kõrvaklapid ja muud seadmed, ilma milleta me oma päeva ette ei kujuta.
Baseus pakub ka üsna laias valikus kodus valmistatud seadmeid, sealhulgas niisutajaid ja puhastajaid, tolmuimejaid, erinevaid valgusteid ja kuulsaid Baseuse kõlareid. 

Gravitatsiooniline autotelefoni alushoidja (must)

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Baseus

Üle 10 aasta aktiivselt tegutsenud Baseuse kaubamärk, mille omanik on Shenzhen Besing Technology Co. Limited, pakub klientidele igapäevaselt mugavuse ja teaduslike uuenduste kombinatsiooni. Toote lõpptulemuse täielikku vastavuse tagamine ja iga tehnoloogia- ning esteetikasõbra ootuste täitmine on teinud Baseuse juba algusaegadest hinnatud turuliidri.
Alguses keskendus Baseus ainult mobiiltelefonide tarvikute tootmisele, kuid peale äriedu on tootmist laiendanud ka teistele valdkondadele ning tänaseks on valikus arvutitarvikud ja ühenduskaablid, välised akud, autotarvikud, juhtmevabad kõrvaklapid ja muud tooted. .
Innovatsioon, disain ja kõrgeim kvaliteet on omadused, mis on kaasaegse tehnika kasutaja jaoks kahtlemata ühed olulisemad. Baseus integreerib need suurepäraselt oma toodetesse, muutes sellest täna tuntud ettevõtte, kellel on palju kliente üle kogu maailma. Klientide poolehoidu aitab pälvida ka asjaolu, et iga Baseuse toodet testitakse ja kontrollitakse põhjalikult enne müüki tulekut, et klientideni jõuaks vaid kvaliteetsed ja ohutud tooted.
 

Gravitatsiooniline autotelefoni alushoidja (must) Baseus

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Telefonihoidja autosse

Autotelefonihoidjatega saad telefoni kindlalt nähtavale kohale armatuurlauale kinnitada. Siin on nimekiri meie lemmikutest telefoni autohoidikutest! Universaalne võimalus on auto ventilaatorivõrele kinnitatud hoidik, kuhu telefon asetatakse reguleeritavasse hoidikusse. Väga mugav võimalus on magnetiline hoidja. Magnethoidikus on magnet, mille teine ​​pool on liimitud Sinu telefoniümbrise külge. Sellisel juhul piisab, kui paned telefoni hoidikule ja see jääb kinni. Need on vaid mõned paljudest olemasolevatest võimalustest.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Gravitatsiooniline autotelefoni alushoidja (must)

Kauba ID: 2217342
Kategooria: Telefonihoidjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,25 x 0,15 m, 0,2 kg
Kaubamärk: Baseus
Tüüp: Telefonihoidja autosse
Vaade: Baseus, telefonihoidja autosse telefonihoidjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Gravitatsiooniline autotelefoni alushoidja (must)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki