Telefonihoidja Mobiiltelefoni hoidja Ugreen LP290

Täpsustused:
Tüüp: Telefonihoidja autosse
Kauba ID: 2087007

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Mobiiltelefoni hoidja Ugreen LP290

Ohutus ja mugavus

Telefonihoidik on paigaldatud õhuavale, nii et teie käed haaravad roolist, samal ajal kui te keskendute teele. Nüüdsest saate turvaliselt jälgida navigeerimist, rääkida telefoniga või kuulata muusikat. Hoidikut on ka väga lihtne paigaldada, kuna ühendate selle klambriga õhuava külge ja telefoni hoiab magnet.

Vastupidavus

Hoidik on äärmiselt vastupidav, nii et teie telefon ei kukuks maha. Neodüümmagnetid (5* N52 magnetid), pikemad sakilised otsad (19,8 mm), alumiiniumist korpus ja libisemiskindlad kummist padjad on vastupidavad ja kaitsevad teie telefoni. Klamber hoiab kindlalt ventilatsioonivõre küljes isegi konarlikel teedel. Kaasas 2 metallplaati, mille saate valida sõltuvalt telefoni suurusest ja teeoludest.

Minimalistlik disain ja funktsionaalsus

Hoidik on väike, nii et see sobib ideaalselt teie autosse, võtmata palju ruumi ega takistades teed. Lisaks annab alumiiniumviimistlus elegantse välimuse. Veelgi enam, saate oma telefoni vastavalt oma eelistustele paigutada vertikaalselt või horisontaalselt.

Tahke

Pikemate sakiliste otste ja 5 magnetiga on hoidik stabiilne. Alumiiniumist korpus muudab toote kergeks ja mahutab kuni 300 g kaaluva telefoni. Kummist padjad takistavad hoidiku libisemist ja ventilatsioonivõre kriimustamist. Magnetid on teie telefoni jaoks täiesti ohutud ega sega GPS -signaali.

Ühilduvus

Magnethoidik sobib telefonidele, mille ekraanisuurus on 4,7–7,2 tolli. See ühildub selliste mudelitega nagu iPhone SE 2020, iPhone 11 Pro Max / XS / XR / X / 8/7 / Plus / 6S; Samsung Galaxy S20 / S10e / S10 / Lite / Note 20 / 5G / Note 10 / Note 9 / S9 / S8 / A10 / A20e / A40 / A21s / A51 / A71 / A70 / M31 / J4 Plus; Sony Xperia L3 / L1 / XA / ZA / Z5; Google Pixel 4 / 3a / 2 / XL; Moto G8 / G7; OnePlus 8 / 7T / 7 / Pro / 6T. LP 290 hoidik on ideaalne lisavarustus teie autole.

Toote parameetrid

Kaubamärk: UGREEN

Nimi: Kose magnetiline telefonihoidja

Mudel: LP290

Metallplaadid: 2 tk

Kaal: 30,51 g

Telefonihoidja autosse

Autotelefonihoidjatega saad telefoni kindlalt nähtavale kohale armatuurlauale kinnitada. Siin on nimekiri meie lemmikutest telefoni autohoidikutest! Universaalne võimalus on auto ventilaatorivõrele kinnitatud hoidik, kuhu telefon asetatakse reguleeritavasse hoidikusse. Väga mugav võimalus on magnetiline hoidja. Magnethoidikus on magnet, mille teine ​​pool on liimitud Sinu telefoniümbrise külge. Sellisel juhul piisab, kui paned telefoni hoidikule ja see jääb kinni. Need on vaid mõned paljudest olemasolevatest võimalustest.

Üldine tooteinfo: Mobiiltelefoni hoidja Ugreen LP290

Kauba ID: 2087007
Kategooria: Telefonihoidjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,2 x 0,15 m, 0,08 kg
Kaubamärk: Ugreen
Tüüp: Telefonihoidja autosse
Vaade: Ugreen, telefonihoidja autosse telefonihoidjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ugreen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Mobiiltelefoni hoidja Ugreen LP290
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki