Telefonihoidja Ringke magnetilise kinnitusega metallplaat 2x PU-nahaga kaetud isekleepuv metallplaat magnetiliste autohoidikute jaoks, must (ACPU0001)

Täpsustused:
Tüüp: Tahvelarvuti hoidjad autole
Kauba ID: 319217

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Ringke magnetilise kinnitusega metallplaat 2x PU-nahaga kaetud isekleepuv metallplaat magnetiliste autohoidikute jaoks, must (ACPU0001)

Ringke Magnetic Mount Metal Plate on 2 metallplaadist koosnev komplekt nutitelefoni kinnitamiseks magnetalustele. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest tarvikutest, millel on vastupidav PU-nahast kate ja 3M liim, mis tagab kindla paigalduse. Kerged ja õhukesed plaadid, mis jäävad kompaktseks ja meeldiva välimusega ilma täiendava kaalu või mahuta. See ei mõjuta telefoni ega GPS-signaali. Äärmiselt kasulik kaasas kanda varuks või asenduseks metallplaati, mis on universaalne ühilduvus kõigi magnetkinnituste või magnetiliste telefonihoidjatega.

HOIATUS. Kinnitatud metallplaat võib häirida juhtmeta laadijate tööd.


Kaubamärk: Ringke

Nimi: Magnetkinnitusega metallplaat

Materjal: metall + PU nahk

Suurus: 4 x 4 cm

Adhesioon: 3M


     

Üldine tooteinfo: Ringke magnetilise kinnitusega metallplaat 2x PU-nahaga kaetud isekleepuv metallplaat magnetiliste autohoidikute jaoks, must (ACPU0001)

Kauba ID: 319217
Kategooria: Telefonihoidjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,25 x 0,15 m, 0,2 kg
Kaubamärk: Ringke
Tüüp: Tahvelarvuti hoidjad autole
Vaade: Ringke, tahvelarvuti hoidjad autole telefonihoidjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ringke tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ringke magnetilise kinnitusega metallplaat 2x PU-nahaga kaetud isekleepuv metallplaat magnetiliste autohoidikute jaoks, must (ACPU0001)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki