Nutikell Garmin tactix® Delta Sapphire Black

Täpsustused:
Aku eluiga: 504 h
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kauba ID: 5164247

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Garmin tactix® Delta Sapphire Black


Garmin Tactix Delta -GPS multisportkellal on spetsiaalsed taktikalised ja nutikad funktsioonid treenimiseks ja navigeerimiseks, nii et saate kella kasutada kõikjal, nii kontoris kui ka sõjalistel operatsioonidel. Ülimalt vastupidaval, täielikult mustal kellal on navigatsioonifunktsioonidega värvilised topograafilised kaardid, randme pulsomeeter, pakub fitnesstreeningute mõõdikuid, võimaldab teil ekraani näha, kasutades öise vaatega prille ja palju muud. Titaaniga kaetud kella korpus suurendab kulumiskindlust ja korrosiooni kaitset.

 


Täiustatud taktikaliste funktsioonidega GPS-kell

 


  • 1,4“ tolline suure eraldusvõimega ekraan, päikese käes loetav safiiriekraan; Võimalus näha kella ekraani öösel nägemise kaitseprillide abil


  • Eelsalvestatud Euroopa topograafiline kaart navigeerimisvõimalustega


  • Titaanist kella korpus ja tagakate, roostevabast terasest nupud. Integreeritud Elevate™ randme pulsomeeter


  • Taktikalised omadused, nagu langevarjuhüpe, teekonnapunkti planeerimine, GPS-i kahesuunaline vormindamine


  • Integreeritud GPS- ja GLONASS-vastuvõtjad, 3-teljeline kompass, baromeeter, kõrgusemõõtja ja güroskoop


  • Aku kestvus kellarežiimis kuni 21 päeva, GPS-režiimis kuni 60 tundi ja maksimaalse akuga GPS-režiimis kuni 120 tundi.

     




  •  
 


Järgige oma marsruuti

Sõltumata sellest, kas treenite sõjaväeharjutusteks või pargis joostes, on tactix Delta kellal integreeritud kaardid ja navigeerimisfunktsioonid, mis aitavad teil keskkonnas liikuda. GPS-i ja satelliitvõrgu GLONASS tugi võimaldab teil navigeerida äärmuslikes olukordades, kus ainult GPS-ist ei pruugi piisata. Lisaks on teil võimalik luua marsruute ja tähistada piirkondi, nagu teie kämping, sõiduk, kontrollpunktid ja muud piirkonnad

 


Võite julgelt matkata

Lisaks navigeerimisfunktsioonidele on taktikalisel kellal ka andurid ABC (kõrgusemõõtja, baromeeter ja kompass). Integreeritud kõrgusemõõtja annab kõrguse andmeid kõrguse ja laskumiste täpseks jälgimiseks selliste tegevuste jaoks nagu matkamine.

 


Integreeritud taktikalised funktsioonid

Kella taktikaliste funktsioonide hulka kuuluvad langevarjuhüpe, teekonnapunkti hoiustamine ja militaristlik koordinaatide tugi (MGRS), samuti võimalus jälgida kellaekraani öösel nägemisprille kanddes.

 


Kõik, mida vaja teada oma treeningu ajal

Kasutajatele, kes valmistuvad võistlusteks ja aktiivselt treenivad, pakub tactix Delta täiustatud treeningu jälgimise funktsioone. Treeningu oleku funktsioon hindab teie treeninguid automaatselt ja annab teile teada, kas treening oli tulemuslik, ja olete võib-olla treeningu ajal ületreeninud. Uus funktsioon „Workout Effect“ annab pärast iga treeningut aeroobse ja anaeroobse hinnangu, et saaksite paremini aru saada, kuidas treening parandab teie võimet ületada teie võimalusi. Treeningukavasid saate alla laadida ka Garmin Connect™ rakenduse kaudu.

 


Integreeritud randmepõhise pulsianduriga

Elevate™ randme pulsomeetri tehnoloogia võimaldab teil jälgida pulssi isegi vee all, ilma rindkere pulsivööd kandmata. Lisaks sammude loendamisele ja une jälgimisele kuvab kell teie põletatud kaloreid vastavalt teie pulsisagedusele, et saaksite oma treeningute tõhusust paremini hinnata. See kell arvutab teie südame löögisageduse varieeruvuse põhjal välja ka teie stressitaseme, mis võimaldab teil otsustada, millise füüsilise aktiivsuse intensiivsusega teie keha on praegu valmis.

 


Nutikas sõnumside

tactix Delta toetab nutikat sõnumsidet, kui see on ühendatud toetatud nutiseadmega. Saate vaadata uusi e-kirju, SMS-sõnumeid või muid teated otse oma kella ekraanilt. Veel üks tactix Delta funktsioon on LiveTrack - installides tasuta mobiilirakenduse Garmin Connect™ Mobile saate edastada oma sporditegevusi ja sõbrad saavad teie liikumist kaardil otse jälgida. Muud ühenduvuse funktsioonid hõlmavad automaatset sünkroniseerimist Garmin Connect ja sotsiaalvõrgustikes.

 


Parimad materjalid

Tactix Delta on äärmiselt vastupidav, mõeldud erinevateks tegevusteks ja valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest. Titaanist kella korpusesse sisseehitatud kerged roostevabast terasest nupud tagavad maksimaalse vastupidavuse hõõrdumisele ja korrosioonile. Kella ekraan on kaetud ka safiirkristallidega, sellel on kõrge eraldusvõimega värviline Chroma Display™ ekraan ja võimalus lugeda öösel nägemisprille kandes. Kella veekindlus on 10 ATM (100 meetrit).

 


Valikulised kella programmid ja disain

Kohandage tactix Delta vastavalt oma vajadustele laadides tasuta uusi võimalusi alla otse Connect IQ keskkonnast. Muutke sihverplaadi disaini, lisage täiendavaid andmeväljasid või hankige rakendusi, et näha vajalikku informatsiooni vaid hetkega. Garmin teeb pidevat koostööd maailma kuulsamate ettevõtete ja arendajatega, et muuta teie kell veelgi väärtuslikumaks. Kaubamärgid nagu Uber, Strava, AccuWeather ja paljud teised pakuvad rakendusi ja arendusi, seega saate kohandada tactix Delta kella vastavalt oma stiilile.

 


Jooksu jõud

Jälgige treeningu ajal treeningu andmeid, laadides alla nutitelefoni rakenduse Running Power rakendusest Connect IQ. Rakendus Running Power pakub täiendavaid jooksvaid andmeid, näiteks tempot, vertikaalset võnkumist, et teha kindlaks, kui palju energiat te tarbite. Kui teate, kui palju energiat tarbite, saate oma jooksutempot täpsemalt valida, mis aitab ennetada väsimust. Kui teil on rinna pulsivööd, näiteks HRM-Run ™, HRM-Tri ™, siis pulsivöö sidumisega tactix Delta näete jooksu võimsuse teavet rakendust kasutamata.

Garmin

Garmin on rahvusvaheline GPS-i ja kaasaskantavate nutiseadmete ettevõte, mis asub Ameerika Ühendriikides. Ettevõte asutati 1983. aastal ProNav nime all sõjaliseks kasutamiseks mõeldud navigatsioonisüsteemi arendamiseks.
Garmini tootevalikus on nutivõrud ja nutikellad/aktiivsusmonitorid,  mida hindavad kõrgelt isegi sporditreenerid. Ettevõte pakub laia valikut tooteid erinevatele valdkondadele, mille seas on kõige populaarsemad:
- nutivõrud Vivofit ja Vivosmart - aktiivsuse jälgimiseks;
- Forerunneri nutikellad, vastavad kõige paremini jooksuhuviliste vajadustele;
- ülitugevad Fenixi ja veespordi Quatix kellad.
Alates ettevõtte loomisest on Garmin tuntud kui kvaliteetse navigatsiooniseadme looja, tootes endiselt oma klassi parimaid ja kõrgelt auhinnatud GPS-seadmeid nii igapäevaseks kui ka professionaalseks kasutamiseks.

Garmin tactix® Delta Sapphire Black Garmin

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Pulsikell – vere hapnikusisalduse ja pulsisageduse sagedusmõõtur. 1977. aastal leiutas Soome professor Sepp Säynäjäkang Oulu ülikoolist esimese patareiga töötava sõrmeotsaga pulsikella. Tegemist on kompaktse, funktsionaalse ja töökindla mitteinvasiivse füsioloogilise jälgimisseadmega koduseks kasutamiseks, vältimaks arsti vastuvõttu. Kahe erineva pikkusega valguslaine põhimõttel on see ideaalne tervise jälgimiseks kõigile, kes treenivad regulaarselt ja püüavad oma koormust kontrollida või põevad erinevaid kopsu- ja veresoonkonnahaigusi. Kõige populaarsemaid mõõteseadmeid on lihtne kasutada ja neil on sõrmeklamber. Pandeemia ajal on need seadmed muutunud eriti vajalikuks, kuna aitavad diagnoosida, millal koronaviiruse patsient vajab hädaabi. Kui hapnikutase langeb alla 93%, pöörduge viivitamatult arsti poole. Üha enam nutikellade tootjaid varustavad oma seadmeid pulsikella funktsioonidega. Mõned mudelid on ka veekindlad, arvutavad põletatud kaloreid ja samme ning sisaldavad stopperit, kella, kalendrit ja palju muud. Sellest kompaktsest arvestist on saanud tänapäevase elu lahutamatu osa, tagades tasakaalu tervise ja õnne vahel.

Enamikul tänapäevastel nutikelladel on sisseehitatud GPS. Mis täpselt on GPS nutikellas? Sisseehitatud GPS-iga nutikellad saavad teie asukoha määramiseks ja jälgimiseks kasutada globaalset positsioneerimissüsteemi. See sarnaneb teie nutitelefoni GPS-iga, kuid asukohaandmed ja tulemused võivad olenevalt kella satelliidisüsteemist erineda. Eelkõige kasutab globaalne positsioneerimissüsteem satelliite, mis tiirlevad umbes 12 000 miili kõrgusel Maa pinnast. Iga satelliit tiirleb kaks korda päevas etteantud teekonnal ümber Maa ja saadab mikrolainesignaale teie nutikella GPS-vastuvõtjatesse. Teie nutikell kogub signaaliandmeid ja kasutab teie asukoha määramiseks triangulatsiooni. GPS-vastuvõtja peab tuvastama vähemalt kolm satelliiti laius- ja pikkuskraadi määramiseks ning neli satelliiti kõrguse mõõtmiseks. Samuti arvutab see välja, millal signaal satelliidilt saadeti ja millal seade selle vastu võttis. See meetod võimaldab teil määrata, kui kaugel on satelliit teie asukohast.

Nutikas käekell on arvutipõhine kantav nutifunktsioonidega seade. Lisaks kellaaja kuvamisele on paljudel nutikelladel võimalus luua ühendus Bluetoothi ​​kaudu. Kella saab Bluetoothi ​​kaudu telefoniga siduda, et helistada ja vastata kõnedele, lugeda e-kirju ja tekstisõnumeid, n'ha ilmateadet, kuulata muusikat, dikteerida e-kirju ja tekstisõnumeid ning esitada digiassistendile küsimusi. .Nutikellad töötavad ka eraldiseisvate seadmetena. Näiteks koguvad mõned nutikellad andmeid kandja tervise kohta, näiteks jälgivad pulssi. Teised pakuvad globaalse positsioneerimissüsteemi (GPS) andmeid, andes kasutajale teavet kõndimise või sõidu ja praeguse asukoha kohta. Nutikad kellad on tavaliselt seotud kasutaja nutitelefoniga. Paljud telefonis leiduvad funktsioonid ja rakendused on saadaval ka teie kellas ja neid saab sellega sünkroonida.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Garmin tactix® Delta Sapphire Black

Kauba ID: 5164247
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,06 x 0,05 m, 0,2 kg
Tüüp: Nutikellad meestele
Kaubamärk: Garmin
Ekraani suurus (tollid): 1.4
Värv: Must
Ekraani tüüp: MIP
Ekraani resolutsioon: 280 x 280
Rihma materjal: Silikoon
Veekindluse tase: 10 ATM
Bluetooth: Jah
NFC: Ei
Wi-Fi: Jah
Ühilduvus: Android, Bluetooth, iOS
Mälu: 32 GB MB
Pulsomeeter(HR): Jah
Randme ümbermõõt (cm): 12.7 - 21
Pikkus: 5.1 cm
Laius: 5.1 cm
Kõrgus: 1.49 cm
Kaal: 97 g
Aku eluiga: 504 h
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Garmin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Garmin tactix® Delta Sapphire Black
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki