Nutikell Garmin vívomove® Trend Silver/Mist Gray

Täpsustused:
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kauba ID: 7356575
27000

SJH hind

32999
-18%
Lisa korvi
1020 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Kuller

13. maist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

13. maist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Garmin vívomove® Trend Silver/Mist Gray

TÄIUSLIK VÄLIMUS KOGU PÄEVAKS
Vívomove® Trend Hybrid nutikell on klassikalise analoogstiiliga ja nutikate funktsioonidega, nagu teavitused nutitelefonile ja Garmin Pay™ kontaktivabad maksed.


Nautige analoogkella ajatut stiili.

Nautige kuni 5 päeva kestvat aku kasutusaega. See näeb väga hea välja.

Avage peidetud puuteekraan, puudutades või libistades. See on teie väike saladus.

Siduge kell oma nutitelefoniga ja võtke vastu tekstisõnumeid, kõnesid ja kalendri meeldetuletusi.

Õppige oma keha paremini tundma. Jälgige stressi, und, energiataset ja palju muud.

Puudutage kaardilugejat otse ja makske süsteemiga ühendatud teenusepakkujate juures. Lihtne maksta, ilma et seda puudutaks.

AKU TÖÖAEG
Liikuge kauem - kuni 5 päeva aku kestab nutikella režiimis ja kuni 1 lisapäev ainult analoogrežiimis. Pärast 15-minutilist laadimist peab aku nutikella režiimis vastu kuni 1 päeva. Nautige mugavat juhtmevaba laadimist erinevate Qi sertifitseeritud juhtmevabade laadimisaluste abil (ei kuulu komplekti) .

ELEGANTNE ABIMEES SINU RANDMEL
Erinevates värvides saadaval olevad vívomove® Trend kellad on roostevabast terasest raami, klaasist katte ja mugava silikoonist rihmaga, mistõttu on need ideaalsed kellad nii töö- kui ka nädalavahetusel kandmiseks. See ühildub ka tööstusstandardsete 20 mm kiirkinnitusrihmadega.

TRADITSIOONILINE KELLADISAIN
Varjatud näidik üle numbriketta ilmub ainult siis, kui seda on vaja. Puuteekraanil toiminguid sooritades liiguvad kella osutid dünaamiliselt küljele.

Olete ühendatud kõige olulisemate nutikate funktsioonidega.

NUTIKAD SÕNUMID
Saate oma kellale e-kirju, teateid ja hoiatusi, kui ühendate selle oma Apple® või Android™ nutitelefoniga. Kui teil on Android-telefon, saate ka sõnumitele vastata.

„GARMIN PAY™“ VIIPEMAKSED
Makske kassas ja teatud ühistranspordivõrkudes hõlpsasti „Garmin Pay“ kontaktivaba makselahendusega vastavate pakkujate süsteemides.

TURVA - JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID
Kui kell ja telefon on seotud, saab sisseehitatud intsidentide tuvastamise funktsiooni abil saata teie asukohateate käsitsi või automaatselt otse kontaktidele kõndimise, sörkimise või õues sõitmise ajal.

GRAAFILINE TAIMER JA STOPPER
Vaadake, kuidas sekundid tiksuvad ja osutid sünkroonivad stopperi ja taimeri funktsioonidega.

PROGRAMM „GARMIN CONNECT™“
Vaadake oma tervise- ja treeninguteavet, püsige ühenduses ja võistelge sõpradega, registreeruge väljakutsetele ja teenige märke; kõik ühes tasuta rakenduses, mis ei nõua nutitelefoni rakenduse tellimust.

Elage hästi, kasutades kasulikke teadmisi.

„BODY BATTERY™“ ENERGIA JÄLGIMINE
Näete oma keha energiataset kogu päeva jooksul, et saaksite teada, millal teie keha on pingestatud ja valmis minema või kui see on kurnatud ja vajab und.

PULSI MÕÕTMINE RANDMEL
Kell mõõdab teie pulssi1 mitu korda sekundis ja hoiatab teid, kui see on puhkamise ajal liiga kõrge või liiga madal. Samuti aitab see määrata teie pingutuse intensiivsust aktiivse tegevuse ajal, isegi ujudes.

Une jälgimine ja unepunktid
Saage aru, kuidas teie keha taastub une jälgimise funktsiooni abil. Kui ärkate üles, saate oma une skoori, uneetapid, pulssoksümeetri- ja hingamisandmed ning üksikasjaliku ülevaate oma une kvaliteedi parandamiseks.

PULSSOKSÜMEETRI ANDUR
Pulssoksümeetri anduriga saate koheselt kontrollida oma vere hapnikuga küllastatuse taset igal kellaajal (või öösel magades), et näha, kuidas teie keha hapnikku omastab.

STRESSI JÄLGIMINE
Uuri, kuidas su päev möödus – rahulik, tasakaalukas või tegus. Kui kell märkab, et tunnete end pinges, tuletab see teile meelde lõdvestumist ja julgustab tegema lühikest hingamisharjutust.

TEADLIK HINGAMINE
Kui soovite lõõgastuda või keskenduda, võite alustada hingamisharjutustega ja kell jälgib teie stressi ja hingamist, et aidata teil paremini mõista, kuidas te hingate.

NAISTE TERVISE JÄLGIMINE
Jälgige oma menstruaaltsüklit või rasedust rakendusega Garmin Connect. Salvestage sümptomid, hankige nõuandeid dieedi kohta ja kasutage muid funktsioone. Vaadake ja salvestage üksikasjad otse randmel.

HÜDRATSIOONI JÄLGIMINE
Pange kirja iga päev joodud vedelike kogus, et mitte unustada hoolitseda piisava niisutuse eest. Lisaks saate seada isikliku vedeliku joomise eesmärgi, mida kohandatakse vastavalt sellele, kui palju te erinevate tegevuste ajal higistate.

HINGAMISE JÄLGIMINE
Vaadake, kuidas teie hingamine muutub päeva jooksul, magades ning hingamis- ja joogaharjutuste kaudu, et paremini mõista, kuidas hingate.

Teie elustiiliga sobivad treeningfunktsioonid.

GPS-VASTUVÕTJAGA ÜHENDAMINE

Nutitelefoniga ühenduse loomine Kui teie ühilduval nutitelefonil on GPS-vastuvõtja, saate sellega ühenduse luua ja saada täpset jälgimisteavet, kui kõnnite, sõidate jalgrattaga või jooksete õues.

FÜÜSILISE VANUSE JÄLGIMINE
See funktsioon arvutab välja, kas teie keha on noorem või vanem, kasutades teie kronoloogilise vanuse, iganädalase aktiivse treeningu, pulsi puhkeasendis ja KMI või keha rasvaprotsendi andmeid. Samuti saate näpunäiteid selle kohta, kuidas oma vanust vastavalt vormile alandada (keha rasvaprotsendi andmete kasutamiseks on vajalik Index™ S2 nutiskaala).

INTENSIIVSUSE MINUTID
See intensiivsuse minuti funktsioon aitab teil paremini mõista, mis kellaajal ja millise tegevusega olete need teeninud.

EELLAETUD TREENINGKAVAD
Rikastage oma treeningrutiini erinevate tegevusprofiilidega: jooga, jõutrenn, kardio, basseinis ujumine ja palju muud.

FÜÜSILISE VORMI JÄLGIMINE
Kui te treenite või lihtsalt liigute, loendab vívomove® Trend nutikell samme, läbitud korruseid, põletatud kaloreid, intensiivsuse minuteid ja palju muud. Samuti saate andmeid sünkroonida mitu Garmini nutikella.

Aksessuaar, mis on mõeldud igapäevaseks kandmiseks.

VEEKINDLUSE KLASS:
Seda kella peetakse suplemiseks sobivaks, nii et seda saab kasutada ujumise, duši all käimise või veeprotseduuride nautimise ajal.

VÄIKE, ELEGANTNE
Ainult 40 mm läbimõõduga korpuse puhul märkate seda käekella oma randmel lihtsalt sellepärast, et see näeb nii hea välja.

Mudel: 010-02665-03

Garmin

Garmin on rahvusvaheline GPS-i ja kaasaskantavate nutiseadmete ettevõte, mis asub Ameerika Ühendriikides. Ettevõte asutati 1983. aastal ProNav nime all sõjaliseks kasutamiseks mõeldud navigatsioonisüsteemi arendamiseks.
Garmini tootevalikus on nutivõrud ja nutikellad/aktiivsusmonitorid,  mida hindavad kõrgelt isegi sporditreenerid. Ettevõte pakub laia valikut tooteid erinevatele valdkondadele, mille seas on kõige populaarsemad:
- nutivõrud Vivofit ja Vivosmart - aktiivsuse jälgimiseks;
- Forerunneri nutikellad, vastavad kõige paremini jooksuhuviliste vajadustele;
- ülitugevad Fenixi ja veespordi Quatix kellad.
Alates ettevõtte loomisest on Garmin tuntud kui kvaliteetse navigatsiooniseadme looja, tootes endiselt oma klassi parimaid ja kõrgelt auhinnatud GPS-seadmeid nii igapäevaseks kui ka professionaalseks kasutamiseks.

Garmin vívomove® Trend Silver/Mist Gray Garmin

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Pulsikell – vere hapnikusisalduse ja pulsisageduse sagedusmõõtur. 1977. aastal leiutas Soome professor Sepp Säynäjäkang Oulu ülikoolist esimese patareiga töötava sõrmeotsaga pulsikella. Tegemist on kompaktse, funktsionaalse ja töökindla mitteinvasiivse füsioloogilise jälgimisseadmega koduseks kasutamiseks, vältimaks arsti vastuvõttu. Kahe erineva pikkusega valguslaine põhimõttel on see ideaalne tervise jälgimiseks kõigile, kes treenivad regulaarselt ja püüavad oma koormust kontrollida või põevad erinevaid kopsu- ja veresoonkonnahaigusi. Kõige populaarsemaid mõõteseadmeid on lihtne kasutada ja neil on sõrmeklamber. Pandeemia ajal on need seadmed muutunud eriti vajalikuks, kuna aitavad diagnoosida, millal koronaviiruse patsient vajab hädaabi. Kui hapnikutase langeb alla 93%, pöörduge viivitamatult arsti poole. Üha enam nutikellade tootjaid varustavad oma seadmeid pulsikella funktsioonidega. Mõned mudelid on ka veekindlad, arvutavad põletatud kaloreid ja samme ning sisaldavad stopperit, kella, kalendrit ja palju muud. Sellest kompaktsest arvestist on saanud tänapäevase elu lahutamatu osa, tagades tasakaalu tervise ja õnne vahel.

Enamikul tänapäevastel nutikelladel on sisseehitatud GPS. Mis täpselt on GPS nutikellas? Sisseehitatud GPS-iga nutikellad saavad teie asukoha määramiseks ja jälgimiseks kasutada globaalset positsioneerimissüsteemi. See sarnaneb teie nutitelefoni GPS-iga, kuid asukohaandmed ja tulemused võivad olenevalt kella satelliidisüsteemist erineda. Eelkõige kasutab globaalne positsioneerimissüsteem satelliite, mis tiirlevad umbes 12 000 miili kõrgusel Maa pinnast. Iga satelliit tiirleb kaks korda päevas etteantud teekonnal ümber Maa ja saadab mikrolainesignaale teie nutikella GPS-vastuvõtjatesse. Teie nutikell kogub signaaliandmeid ja kasutab teie asukoha määramiseks triangulatsiooni. GPS-vastuvõtja peab tuvastama vähemalt kolm satelliiti laius- ja pikkuskraadi määramiseks ning neli satelliiti kõrguse mõõtmiseks. Samuti arvutab see välja, millal signaal satelliidilt saadeti ja millal seade selle vastu võttis. See meetod võimaldab teil määrata, kui kaugel on satelliit teie asukohast.

Nutikas käekell on arvutipõhine kantav nutifunktsioonidega seade. Lisaks kellaaja kuvamisele on paljudel nutikelladel võimalus luua ühendus Bluetoothi ​​kaudu. Kella saab Bluetoothi ​​kaudu telefoniga siduda, et helistada ja vastata kõnedele, lugeda e-kirju ja tekstisõnumeid, n'ha ilmateadet, kuulata muusikat, dikteerida e-kirju ja tekstisõnumeid ning esitada digiassistendile küsimusi. .Nutikellad töötavad ka eraldiseisvate seadmetena. Näiteks koguvad mõned nutikellad andmeid kandja tervise kohta, näiteks jälgivad pulssi. Teised pakuvad globaalse positsioneerimissüsteemi (GPS) andmeid, andes kasutajale teavet kõndimise või sõidu ja praeguse asukoha kohta. Nutikad kellad on tavaliselt seotud kasutaja nutitelefoniga. Paljud telefonis leiduvad funktsioonid ja rakendused on saadaval ka teie kellas ja neid saab sellega sünkroonida.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Garmin vívomove® Trend Silver/Mist Gray

Kauba ID: 7356575
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 1 x 1 m, 2 kg
Tüüp: Nutikellad meestele, Nutikellad naistele
Kaubamärk: Garmin
Ekraani suurus (tollid): 1.01
Värv: Hõbedane
Ekraani tüüp: LCD
Ekraani resolutsioon: 254 x 346
Rihma materjal: Silikoon
Bluetooth: Jah
NFC: Ei
Wi-Fi: Ei
Ühilduvus: Android, iOS
Pulsomeeter(HR): Jah
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Garmin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Garmin vívomove® Trend Silver/Mist Gray
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Ruslans B.
05.04.2023

Suurepärane ja lahe kell. Sellist disaini ja funktsionaalsust pole kellelgi.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki