Nutikell Garmin Forerunner® 945 Black

Täpsustused:
Aku eluiga: 10 h
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kauba ID: 5129342

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Garmin Forerunner® 945 Black

Kvaliteetne spordikell koos GPS jooksuks/triatloniks muusikapleieriga

  • Sünkroonige muusikat populaarsete muusikateenustega1 või salvestage kella kuni 1000 lugu, ühendage kõrvaklapid (müüakse eraldi) Bluetooth®-tehnoloogiaga ja kuulake oma lemmiklaule ilma telefonita
  • Jälgige oma treeningu tulemuslikkust, aga ka selliseid parameetreid nagu VO2 max ja treeningu staatus, mis põhineb kuumuse või kõrguse muutusel, samuti treeningu koormust, taastumisaega ning aeroobseid ja anaeroobseid väärtusi.
  • Sooritage oma kellaga hõlpsalt väikseid makseid, nii et saate rahakoti koju jätta Garmin Pay™ kontaktivaba maksesüsteemi2 abil
  • Kellal olevad värvilised kaardid hoiavad teid treeningu ajal eksimast.
  • Turva- ja jälgimisfunktsioonid võimaldavad teil treeningu ajal avastada erinevaid intsidente ja pakkuda õigeaegset abi, saates koordinaadid määratud isikutele3
  • Aku kestvus kuni 2 nädalat nutikella režiimis; kuni 10 tundi, kui muusika on sisse lülitatud ilma GPS-ita, või kuni 60 tundi, kui sisse lülitatud on režiim UltraTrac™

Forerunner 945 - professionaalsetele sportlastele mõeldud GPS-spordikell. Need on loodud teile: aktiivsed jooksjad ja sitked triatloni harrastajad. Olete kindel, et teil on ideaalne instrument võiduks valmistumiseks.

Take your music on the go

Võtke muusika kaasa

Võtke oma lemmikmuusika jooksmiseks. Sünkroonige hoolikalt kujundatud esitusloendeid populaarsetest muusikateenustest1, näiteks Deezer, Spotify® ja palju muud. Otse kella saate salvestada kuni 1000 lugu, mille saate igal ajal oma arvuti raamatukogust alla laadida. Seejärel sorteerige need soovitud järjekorras ja kuulake Bluetooth-toega peakomplektiga.

Maximise Performance

Maksimaalne efektiivsus

Forerunner 945 jälgib Teie treeningu jõudlust ja võib anda soovitusi, kuidas treeningu jõudlust maksimeerida, et treenida nutikamalt, mitte raskemalt. Kell jälgib teie VO2 max väärtust ja reguleerib seda väärtust vastavalt ümbritseva õhu temperatuurile või kõrguse muutusele. Treeningu staatus hindab teie hiljutiste treeningute ajalugu ja tulemuslikkuse mõõdikuid, et teha kindlaks, kui produktiivne, optimaalne või ületöötanud te olete.  Aeroobse ja anaeroobse treeningu efektidega saate teada, kuidas treeningud mõjutavad vastupidavust, kiirust ja jõu arengut. Taastumisaeg aitab teil oma jõupingutusi maksimaalselt ära kasutada, ennetades, millal olete valmis järgmiseks raskeks katsumuseks. Saate vaadata isegi oma kogu treeningkoormust, mis mõõdab teie treeningu kestust viimase 7 päeva jooksul ja võrdleb seda teie optimaalse sobivuse ja viimase treeningajalooga. Ja Forerunner 945-s jagab treeningukoormuse kokkuvõte teie hiljutise treeningu ajaloo erinevatesse kategooriatesse, lähtudes aktiivsusest ja intensiivsusest.

An easier way to pay

Lihtsam makseviis

Forerunner 945-l on Garmin Pay, mis võimaldab teil ostude eest tasuda otse oma kellaga. Kasutage seda peaaegu kõikjal, kus kasutate kontaktivaba maksekaarti. Nüüd saate rahakotita kodust lahkuda ja nagu tavaliselt, saate tee peale kohvi osta. Lihtsalt puudutage ja jätkake teekonda.

Maps on your wrist

Kaardid teie randmel

Ükskõik, kus te jooksete, linnatänavatel või mägiradadel, on Forerunner 945 sisseehitatud kaardid, et te ei eksiks teelt. Värvilised kaardid võimaldavad mugavalt liikuda võõras ümbruses ja jälgida piirkonda, kus viibite.  Sellel on ka populaarne marsruudifunktsioon „Trendline™“, mis kasutab miljoneid kilomeetreid läbinud Garmin Connect™ andmeid, et aidata teil leida ja jälgida parimaid teid ja marsruute.

Stay connected and secure

Püsige ühenduses ja turvaliselt

Forerunner 945 abil saate minna trenni ja olla ühenduses. Kui olete ühendatud ühilduva nutitelefoniga, saate vastu võtta tekstsõnumeid ja vaadata sotsiaalmeedia postitusi, e-posti ja palju muud. Turva- ja jälgimisfunktsioonid hõlbustavad teie asukoha jagamist valitud kontaktidega, kui vajate abi - käsitsi või automaatselt sisseehitatud intsidentide tuvastamisega.

Track more than ever before

Vaadake rohkem kui kunagi varem

Teid hämmastab, mida suudab jälgida selline kerge kell nagu Forerunner 945. Neil on satelliidi vastuvõtt (GPS, GLONASS ja Galileo) asukoha jälgimiseks keerukamates keskkondades kui lihtsalt GPS. Need on varustatud optilise pulsikellaga4 ja randme pulsianduriga Oxse5, mis jälgib vere hapnikuga küllastumist, et toetada une järkjärgulist jälgimist ja kõrgusega kohanemist.

Koolitus- ja treeningkavad

Workouts and training plans

Pole tähtis, kas treenite maratoniks või millekski tõsisemaks, looge oma treeningplaan või laadige see alla tasuta oma kella. Forerunner 945 toetab ka Garmin Coach kohandatavaid treeningplaane. Need plaanid pakuvad asjatundlikku juhendamist ja tasuta treeningplaane, mis kohanduvad teie ja teie eesmärkidega. See on uskumatu viis finišisse jõudmiseks. Oma treeningplaani raames võivad nad aidata teil isegi teie võistluse aega ennustada.

Analyse your running form

Analüüsige oma jooksuvormi

Forerunner 945 GPS kellal on ka tööriistad, mis aitavad teil jooksuvormi parandada. Kell mõõdab ja jälgib mitmesuguseid jooksumõõdikuid, nagu rütm, sammu pikkus, kokkupuute aeg maapinna ja tasakaal, vertikaalne liikumine ja vertikaalne suhe. Need mõõtmised on teie jooksuvormi määramisel võtmetähtsusega, nii et saate igal treeningul või võistlusel saavutada oluliselt paremaid tulemusi. Teie Forerunner 945 saab neid mõõdikuid jälgida ühilduva pulsivöö või teie vööle kinnitatud kompaktse Running Dynamics Pod seadmega.

Run, sprint, swim, bike, tri

Jookske, spurtige, ujuge, sõitke jalgrattaga, osalege triatlonis

Muutke oma tegevust hõlpsasti juba integreeritud tegevusprofiilidega, nagu jooksmine (sise- /välistingimustes), jalgrattasõit (sise- /välistingimustes), ujumine (basseinis/väljas), suusatamine, süstaga sõitmine, mägiradadel sörkimine ja palju muud. Forerunner 945 hõlbustab ka nupuvajutusega aktiivsuse muutmist, muutes selle duatloni või triatloni võistlusel võisteldes väga mugavaks.

Veel mõned tarvikud

Forerunner 945 - eksklusiivne nutikell, mis jälgib kõike, mis toimub võistluste ja treeningute vahel. Kogu päeva kestev aktiivsuse jälgimine toetab teie samme ja kaloreid ning pakub isegi une järkjärgulist jälgimist. Kella saab kohandada isikupärastamise võimalustega ja Forerunner 945 ühildub „Connect IQ™“-ga, kust saate alla laadida tasuta rakendusi, juhtnuppe ja andmevälju. Külastage rakendust Running Power, mis võimaldab teil oma jooksujõudu reaalajas näha ka pärast jooksmise lõpetamist.

Forerunner 945

1 Kui see on ühendatud ühilduva telefoniga. Muusikateenuste eest võidakse rakendada lisatasusid.
2 Kontrollige, kas teie riik toetab Garmin.com/GarminPay/banks
3 Kui see on ühendatud ühilduva telefoniga.
4 Aktiivsuse jälgimise täpsus.
5 See ei ole meditsiiniline seade ega sobi nende parameetrite jälgimiseks meditsiinilistel eesmärkidel; Lisateavet leiate aadressilt Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox ei pruugi kõigis riikides töötada.

Tootja kood: 010-02063-01

Garmin

Garmin on rahvusvaheline GPS-i ja kaasaskantavate nutiseadmete ettevõte, mis asub Ameerika Ühendriikides. Ettevõte asutati 1983. aastal ProNav nime all sõjaliseks kasutamiseks mõeldud navigatsioonisüsteemi arendamiseks.
Garmini tootevalikus on nutivõrud ja nutikellad/aktiivsusmonitorid,  mida hindavad kõrgelt isegi sporditreenerid. Ettevõte pakub laia valikut tooteid erinevatele valdkondadele, mille seas on kõige populaarsemad:
- nutivõrud Vivofit ja Vivosmart - aktiivsuse jälgimiseks;
- Forerunneri nutikellad, vastavad kõige paremini jooksuhuviliste vajadustele;
- ülitugevad Fenixi ja veespordi Quatix kellad.
Alates ettevõtte loomisest on Garmin tuntud kui kvaliteetse navigatsiooniseadme looja, tootes endiselt oma klassi parimaid ja kõrgelt auhinnatud GPS-seadmeid nii igapäevaseks kui ka professionaalseks kasutamiseks.

Garmin Forerunner® 945 Black Garmin

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Pulsikell – vere hapnikusisalduse ja pulsisageduse sagedusmõõtur. 1977. aastal leiutas Soome professor Sepp Säynäjäkang Oulu ülikoolist esimese patareiga töötava sõrmeotsaga pulsikella. Tegemist on kompaktse, funktsionaalse ja töökindla mitteinvasiivse füsioloogilise jälgimisseadmega koduseks kasutamiseks, vältimaks arsti vastuvõttu. Kahe erineva pikkusega valguslaine põhimõttel on see ideaalne tervise jälgimiseks kõigile, kes treenivad regulaarselt ja püüavad oma koormust kontrollida või põevad erinevaid kopsu- ja veresoonkonnahaigusi. Kõige populaarsemaid mõõteseadmeid on lihtne kasutada ja neil on sõrmeklamber. Pandeemia ajal on need seadmed muutunud eriti vajalikuks, kuna aitavad diagnoosida, millal koronaviiruse patsient vajab hädaabi. Kui hapnikutase langeb alla 93%, pöörduge viivitamatult arsti poole. Üha enam nutikellade tootjaid varustavad oma seadmeid pulsikella funktsioonidega. Mõned mudelid on ka veekindlad, arvutavad põletatud kaloreid ja samme ning sisaldavad stopperit, kella, kalendrit ja palju muud. Sellest kompaktsest arvestist on saanud tänapäevase elu lahutamatu osa, tagades tasakaalu tervise ja õnne vahel.

Enamikul tänapäevastel nutikelladel on sisseehitatud GPS. Mis täpselt on GPS nutikellas? Sisseehitatud GPS-iga nutikellad saavad teie asukoha määramiseks ja jälgimiseks kasutada globaalset positsioneerimissüsteemi. See sarnaneb teie nutitelefoni GPS-iga, kuid asukohaandmed ja tulemused võivad olenevalt kella satelliidisüsteemist erineda. Eelkõige kasutab globaalne positsioneerimissüsteem satelliite, mis tiirlevad umbes 12 000 miili kõrgusel Maa pinnast. Iga satelliit tiirleb kaks korda päevas etteantud teekonnal ümber Maa ja saadab mikrolainesignaale teie nutikella GPS-vastuvõtjatesse. Teie nutikell kogub signaaliandmeid ja kasutab teie asukoha määramiseks triangulatsiooni. GPS-vastuvõtja peab tuvastama vähemalt kolm satelliiti laius- ja pikkuskraadi määramiseks ning neli satelliiti kõrguse mõõtmiseks. Samuti arvutab see välja, millal signaal satelliidilt saadeti ja millal seade selle vastu võttis. See meetod võimaldab teil määrata, kui kaugel on satelliit teie asukohast.

Nutikas käekell on arvutipõhine kantav nutifunktsioonidega seade. Lisaks kellaaja kuvamisele on paljudel nutikelladel võimalus luua ühendus Bluetoothi ​​kaudu. Kella saab Bluetoothi ​​kaudu telefoniga siduda, et helistada ja vastata kõnedele, lugeda e-kirju ja tekstisõnumeid, n'ha ilmateadet, kuulata muusikat, dikteerida e-kirju ja tekstisõnumeid ning esitada digiassistendile küsimusi. .Nutikellad töötavad ka eraldiseisvate seadmetena. Näiteks koguvad mõned nutikellad andmeid kandja tervise kohta, näiteks jälgivad pulssi. Teised pakuvad globaalse positsioneerimissüsteemi (GPS) andmeid, andes kasutajale teavet kõndimise või sõidu ja praeguse asukoha kohta. Nutikad kellad on tavaliselt seotud kasutaja nutitelefoniga. Paljud telefonis leiduvad funktsioonid ja rakendused on saadaval ka teie kellas ja neid saab sellega sünkroonida.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Garmin Forerunner® 945 Black

Kauba ID: 5129342
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,06 x 0,05 m, 0,2 kg
Tüüp: Nutikellad meestele
Kaubamärk: Garmin
Ekraani suurus (tollid): 1.2
Värv: Must
Ekraani tüüp: MIP
Ekraani resolutsioon: 240 x 240
Rihma materjal: Silikoon
Veekindluse tase: 5 ATM
Bluetooth: Jah
NFC: Jah
Wi-Fi: Jah
Ühilduvus: Android, iOS
Mälu: 16 GB MB
Lisafunktsioonid: Äratus, Arvutab läbitud vahemaa, Baromeeter, Füüsiline aktiivsus ja une rütmi seire, GPS, Hapnikutase veres, Intervall treening, Kompass, Kõnede ja SMS märguanded, Kontaktivabad maksed, Kõrgusemõõtja, Pedomeeter, Põletatud kalorite arvutamine, Sihtimise seade, Spordirežiimid, Stopper, Taimer, Treeningud, Vibratsioon
Pulsomeeter(HR): Jah
Randme ümbermõõt (cm): 13 - 22
Kaal: 50 g
Aku eluiga: 10 h
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Garmin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Garmin Forerunner® 945 Black
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Signe T.
22.07.2023

Hea, soovitan! :))

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki